Straatveger kopen? De 5 beste Straatvegers van 2023

De gemeenschappelijke taken van een straatveger zijn het verwijderen van vuil, afval en bladeren van de straten, trottoirs en andere openbare ruimtes. Ze zorgen er ook voor dat afvalbakken worden geleegd en dat afval wordt gerecycled.

Welk soort gereedschap gebruikt een straatveger?

Sommige gereedschappen die een straatveger gebruikt, zijn bezems, stofblikken, afvalcontainers en stofzuigers.

Wat zijn enkele milieuvoordelen van straatvegen?

Straatvegen kan verschillende milieuvoordelen opleveren, waaronder het verminderen van vervuiling in stedelijke gebieden. Door afval en bladeren van de straten te verwijderen, kan de kwaliteit van de lucht verbeteren en kan afval worden voorkomen dat in waterwegen terechtkomt.

Hoe kan het werk van een straatveger duurzamer worden gemaakt?

Het werk van een straatveger kan duurzamer worden gemaakt door het gebruik van elektrische veegmachines in plaats van diesel-aangedreven machines. Ook kan afval worden gescheiden en worden gerecycled. Of misschien ben je op zoek naar een Tuinbankje-Metaal.

Wat zijn enkele gezondheids- en veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met het werk van een straatveger?

Enkele van de risico’s die gepaard gaan met het werk van een straatveger zijn blootstelling aan gevaarlijke stoffen zoals gifstoffen, glas en naalden. Ook lopen ze risico om letsel op te lopen door verkeersongevallen of vallen tijdens het werken op de openbare weg.

Wat is de geschiedenis van het straatvegen?

Het straatvegen dateert terug tot de Romeinse tijd, toen bezems werden gebruikt om de straten schoon te maken. In de middeleeuwen bestond het beroep van vuilnisman en later ontstonden moderne vuilophaaldiensten in de 19e eeuw. Hedendaags straatvegen wordt vaak uitgevoerd door stadsdiensten of particuliere bedrijven.

De 5 beste straatveger

1

Straatveger frictie met

foto van een Straatveger frictie met
9.4Expert Score
Leuk en vermakelijk speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar.

Als u mij meer informatie kunt geven, zoals het merk, het type voertuig en uw persoonlijke ervaring met het product, kan ik u een korte review geven. .

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Top service bij aankoop
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Bezem 40 cm

foto van een Bezem 40 cm
9Expert Score
Deze bezem is stevig en heeft een handig sluitsysteem.

Deze bezem lijkt een uitstekende keuze te zijn voor buiten- en vochtige omstandigheden, dankzij de harde bezemkop en de schuin geplaatste bezemharen voor optimaal veegresultaat. Het dubbele sluitsysteem zorgt ook voor compatibiliteit met de meeste stelen met schroefdraad. Het is een middelgrote bezem van 40 cm breed, geschikt voor het vegen van grof vuil op tuinen, terrassen, paden en tegels. Over het algemeen lijkt dit product een duurzame en hoogwaardige keuze voor buitenbezems. .

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Straatveger kokos 60

foto van een Straatveger kokos 60
7.8Expert Score
De straatveger is robuust en effectief op ruwe ondergronden.

Het gebruik van kokosharen als materiaal van de borstel garandeert een hoge kwaliteit van het product en een langdurig gebruik. Bovendien is de borstel extra gevuld, wat zorgt voor een nog betere prestatie. De metalen steelhouder met klein gaatje zorgt ervoor dat de steel stevig vastgezet kan worden, waardoor je probleemloos en zonder ongemakken met de borstel kan werken. Ten slotte vind ik de bijgeleverde houten steel van 140 cm een mooie toevoeging die het geheel tot een mooi en compleet product maakt. .

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
4

Straatveger Kokos 100

foto van een Straatveger Kokos 100
7.1Expert Score
Robuuste straatveger met kokos haren en metalen steelhouder.

Deze straatveger, kokosveger en zaalveger is een zeer stevig model met een lengte van 100 cm. De steelhouder in metaal is een handige toevoeging en de houten steel van 140 cm lengte zorgt ervoor dat je makkelijk grote ruimtes kan vegen, zoals garages en magazijnen. Deze borstel heeft een diameter van 28 mm en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ik kan deze borstel zeker aanbevelen voor wie op zoek is naar een krachtige veegborstel voor grote ruimtes. .

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Straatveger Bezem Oersterke

foto van een Straatveger Bezem Oersterke
6.4Expert Score
De Straatveger is duurzaam en veerkrachtig voor gebruik buiten.

De Professionele straatveger, bezem is een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en veerkrachtige bezem voor veelvuldig en langdurig gebruik. Het gebruik van het onderste deel van de palmstengel als veegdeel, in combinatie met metalen banden, zorgt voor een opmerkelijke efficiëntie bij het oppakken van bladeren, zand, takken, stenen en ander vuil. Hoewel deze bezem niet goedkoop is, is het duidelijk dat het om een hoogwaardig product gaat dat een waardevolle investering zal blijken te zijn. Het feit dat deze bezem geproduceerd wordt in Duitsland door een gerenommeerde fabrikant, is ook een geruststellende factor voor de potentiële koper. De enige suggestie die ik heb is om de bezem weg te zetten met het veegdeel omhoog of om deze op te hangen om het veegdeel in goede staat te houden. Kortom, deze straatveger, bezem zal zeker aan uw verwachtingen voldoen. .

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Snelle levering

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart