De beste 5 schoenenspanners 2022

Schoenen zijn niet goedkoop en toch heb je ze dagelijks nodig. Je kunt niet zonder schoenen. En het liefst loop je ook op goede schoenen. Maar schoenen hebben ook goed onderhoud nodig. Wanneer je dure schoenen hebt gekocht of schoenen van bijvoorbeeld leer, wil je ook graag dat ze mooi in vorm en model blijven. Naast dat je de schoenen moet poetsen, is het ook belangrijk dat je de vorm behoudt. Dit kun je doen door het gebruik van schoenspanners. Deze tools zijn erg handig, makkelijk in gebruik en brengen snel resultaat.

Wat is een schoenenspanner?

Een schoenenspanner is een hulpmiddel die je in de schoen kunt stoppen die het leer of stof van de schoen in vorm te houden maar wat ook belangrijk is, dat is dat een schoenenspanner ervoor zorgt dat het transpiratievocht uit de schoen verdwijnt. Dit is erg belangrijk, want als je dit niet doet gaan je schoenen na verloop van tijd stinken. Of ben je op zoek naar een gatentang?

Ieder mens verliest vocht. Dat is ook niet zo raar want de mens bestaat voor ruim 70% uit water. Dat vocht moet natuurlijk ook ergens heen gaan en zodra je in beweging komt en gaat wandelen verlies je vocht. Je sokken vangen een hoop vocht op maar ook sokken zijn niet waterdicht dus het komt altijd in de schoen terecht.

Door het gebruik van een schoenenspanner zorg je ervoor dat de schoen voldoende kan ademen en dus het transpiratievocht kwijtraakt. Daardoor krijg je geen stank in de schoenen en als bijkomend voordeel blijft de schoen ook nog eens een keer mooi in vorm.

Wat zijn de voordelen?

Doordat de schoen zijn vocht kwijt kan raken krijg je minder te maken met stank van de schoen. Ook blijft de binnen van de schoen langer mooi, denk aan de inlegzolen en de vorm blijft behouden. Op de lange termijn bespaart je dit uiteraard veel geld omdat je op die manier niet ervoor hoeft te zorgen dat je weer nieuwe schoenen moet kopen.

Een schoenenspanner aanschaffen is dus altijd belangrijk voor het behoud en onderhoud van jouw schoen. Op die manier gaan jouw schoenen veel langer mee en dat is uiteraard wel erg fijn.

Een schoenenspanner kopen

Een schoenenspanner kun je in diverse winkels kopen. In vrijwel iedere schoenenzaak vind je een deze schoenenspanners wel. Online kun je ook schoenenspanners kopen. Je kunt schoenenspanners in diverse uitvoeringen kopen en van verschillende materialen. Je hebt schoenenspanners van plastic en je hebt schoenenspanners van metaal.

Het is maar net wat jij makkelijker vindt in gebruik. Tevens heb je ook schoenenspanners die verstelbaar zijn waardoor ze in bijna iedere maat schoen passen. Dat is natuurlijk helemaal erg handig want dan heb je aan een universele maat genoeg.

Kwaliteit en prijzen

Je kunt een schoenenspanner in diverse prijsklassen krijgen. Het is wel belangrijk dat je kiest voor een goede kwaliteit. Een goede schoenenspanner levert je namelijk ook veel op doordat je schoenen lang mooi in vorm blijft en daardoor ook langer mee kan gaan.

De beste 5 schoenenspanners van 2022

1

Schoenenspanners Hout

beste Schoenenspanners Hout
9.3Expert Score
Werkt fantastisch binnen 2 dagen was er al resultaat

Deze schoenspanners helpen jouw schoenen weer in perfect model. De schoenenspanners zijn gemakkelijk in gebruik. Zowel voor heren als voor dames schoenen.

Goede punt(en)
 • Perfect in model
 • Makkelijk in gebruik
 • Mooie kleur
2

Verstelbare Schoenspanner

Verstelbare Schoenspanners
8.8Expert Score
Heel fijn om schoenen mee op te rekken

Handige schoenspanners set om de structuur van de voet na te vullen. Voorzien van stelschroef. Er zit een extra haak bij om de spanners gemakkelijk uit de schoen te trekken.

Goede punt(en)
 • Goed materiaal
 • Kwalitatief
 • Kunstof
3

Schoenspanner Set Dames

foto van een Schoenspanner Set Dames
8.2Expert Score
 Mijn schoenen zitten gelijk een stuk beter.

Deze dames spanner heeft een verstelbaar ontwerp. Waardoor de set geschikt is voor maat 35 t/m 45. De set is gemaakt van kunstof.

Goede punt(en)
 • Verstelbaar
 • Compact
 • Robuust
4

Schoenspanner Set Dames & Heren

7.3Expert Score
Je kan er je schoenen mee verbreden

Multifuncionel set voor heren en dames schoenen. Verstelbaar van maat 36 t/m 45.

Goede punt(en)
 • Universeel
 • Verstelbaar
 • Voor elke maat
5

Verstelbare Schoenspanner Set

foto van een Verstelbare Schoenspanner Set
6.4Expert Score
Snel resultaat

Deze set vullen de binnenkant van de schoen. Helpt om vervorming van de schoen te voorkomen. Met gaten voor de doorluchting.

Goede punt(en)
 • Gemakelijk
 • Doorluchting
 • Voorkomt vervorming

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart