De beste 5 bezemhouders

Als je even geen idee hebt waar je je bezems, dweil, borstels en andere soorten gereedschap zou moeten laten, maar je wil ze toch wel graag bij elkaar houden, dan zou een bezemhouder de perfecte oplossing zijn voor je probleem. Misschien vraag je je af wat een bezemhouder is en waar je die voor kunt gebruiken? Op deze pagina kun je alles lezen over een bezemhouder.

Wat is een bezemhouder?

Een Bezemhouder is een hele praktische en simpele tool waarmee je heel makkelijk je bezem, dweil en borstels in vast kunt klikken. De bezemhouder kun je met behulp van een plakrand heel eenvoudig aan de muur of deur bevestigen. Dan schuif je de clips eroverheen en de bezemhouder is helemaal klaar om in gebruik genomen te worden. Of ben je op zoek naar een Waterverdeler?

Wat zijn de voordelen van een bezemhouder?

Het hebben van een bezemhouder kent een aantal fijne voordelen. Door het ophangen van de bezemhouder ben je ruimte aan het besparen. Het ziet er dan ook meteen heel netjes en georganiseerd uit.

Het is makkelijker om schoon te maken als je alles in een handomdraai binnen handbereik hebt. Ook kun je het gebruiken als opbergruimte voor gereedschap. Hierbij kun je denken aan tuingereedschap als een hark, schoffel of harde bezem.

Het systeem is heel makkelijk te installeren. Binnen een paar minuten heb je alle gereedschappen die je erin op zou willen hangen netjes opgeruimd. Je kunt het systeem zo uitgebreid maken als je zelf wil.

Hoe werkt een bezemhouder precies?

Een bezemhouder kan maximaal 5 kg aan gewicht dragen. De clips passen zich automatisch aan aan de dikte van de steel van het gereedschap dat je erin op wil hangen. Wanneer je het systeem van de bezemhouder op wil gaan hangen moet je wel eerst de muur goed schoonmaken en vetvrij maken.

Anders loop je het risico dat het systeem naar beneden komt doordat de plak laag loslaat door het vuil. Voordat je het systeem in gebruik neemt is het verstandig om de plaklaag de eerste 24 uur goed te laten drogen. Dit voorkomt dat het systeem van de muur af valt bij het in gebruik nemen.

Waar wordt een bezemhouder van gemaakt?

Een bezemhouder kan van verschillende soorten materialen gemaakt zijn. Zo heb je er die van RVS gemaakt zijn. Maart ook van Aluminium of van plastic kun je ze vinden. Hoe harder het materiaal is, hoe langer ze mee zullen gaan.

Waar let je op bij het kopen van een bezemhouder?

Bij het kopen van een bezemhouder is het belangrijk dat je er op let hoeveel gereedschap je er in kwijt kan. Er moet genoeg ruimte zijn voor alle gereedschappen. Anders staat de helft van de gereedschappen nog los en rommelig.

Waar kun je bezemhouders kopen?

In verschillende winkels kun je bezemhouders kopen> De winkels waar ze het meest verkocht worden zijn bouwmarkten en huishoudwinkels. Maar niet alleen daar kun je ze kopen, als je online gaat kijken, dan kom je talloze webshops tegen waarbij je de bezemhouders ook kunt bestellen.

De beste 5 bezemhouders

1

SODEAL Luxe Wandhouder

foto van een SODEAL Luxe Wandhouder
9.3Expert Score
Goed en degelijk product

Met de opberg wandhouder gaat het poetsen gemakkeliker. Je weet waar je spullen liggen. De houder is gemaakt van roestvrij staal.

Goede punt(en)
 • Roestvrij staal
 • Netjes
 • Eenvoudige installatie
2

Bezem ophangsysteem

Goede bezemhouder
8.4Expert Score
Een zeer stevige bezemhouder

Het ophangsysteem neemt je zorgen weg. De houder is geschikt voor buiten en binnen. De houder heeft een zwart coating.

Goede punt(en)
 • Modern design
 • Roestvrij staal
 • Stevige houder
3

SODEAL Luxe Bezem

foto van een SODEAL Luxe Bezem
8.2Expert Score
Heel blij mee, zeer handig systeem

Heb je een rommel in de garage? Dan is deze organizer de oplossing van dit probleem. Overzichtelijk en netjes.

Goede punt(en)
 • Netjes
 • Overzichtelijk
 • Roestvrijs staal
4

Bezem Houder

foto van een Bezem Houder
7.2Expert Score
Zeer goede kwaliteit.

Met de zelfklevende houders kan je gemakkelijk alles ophangen. Geschikt voor in de garage, schuur of aan de deur.

Goede punt(en)
 • Zilver
 • Zelfklevend
 • Stevige houder
5

Bezemhouder Aluminium

foto van een Bezemhouder Aluminium
6Expert Score
Fijn systeem en erg degelijk

De houder is gemaakt van alluminium. Ook heeft het een industriele look.Bespaart ruimte.

Goede punt(en)
 • Bespaard ruimte
 • Efficient
 • Gemakkelijk

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart