Hitachi cirkelzaag review

Het aanschaffen van een cirkelzaag is een lastige klus. Allereerst moet je weten wat je wilt kunnen zagen en welk gereedschap je hiervoor moet gebruiken. Met een cirkelzaag kun je bijvoorbeeld hout op een gemakkelijke wijze zagen, waardoor je, zoals de naam al doet vermoeden ook cirkels en ronde figuren goed en gemakkelijk kunt zagen. Maar het aanschaffen van een cirkelzaag maakt het een lastige klus.

Omdat er een paar dingen zijn die je in ieder geval moet weten voordat je besluit een cirkelzaag te kopen. Welke dingen dit zijn, dat vertellen we je heel graag in de volgende alinea’s in de review van de Hitachi cirkelzaag.

Waarom Hitachi?

Het Japanse merk Hitachi heeft veel fans als het aankomt op de kopers van cirkelzagen. De Hitachi cirkelzaag is dan ook een van de grootste favorieten wat betreft het assortiment van cirkelzagen. De Hitachi cirkelzaag heeft een bijzondere technologie en daarnaast is de Hitachi cirkelzaag zeer gemakkelijk en snel te gebruiken.

De zaagcapaciteit van de Hitachi cirkelzaag is erg groot, daarnaast zijn de grepen van deze cirkelzaag handig en hebben ze een softgrip. Hitachi heeft ook goed nagedacht over de veiligheid van het gebruik van de cirkelzaag. Zo zit er een blokkeerfunctie op de cirkelzaag die ervoor zorgt dat er geen gekke dingen gebeuren.

Als je besluit om een Hitachi cirkelzaag aan te schaffen, dan moet je ook iets weten over de zaagdiepte die je zou willen kunnen bereiken. Ook binnen de verschillende soorten cirkelzagen die Hitachi heeft ontwikkeld, zit hier verschil in.

De meeste cirkelzagen hebben een diepte van ongeveer tussen de veertig en vijfenvijftig millimeter. Maar je moet uiteraard wel weten of deze diepte voldoende is voor wat je wilt kunnen zagen. Verder moet je kiezen of je een cirkelzaag met stroomkabel of een cirkelzaag met accu zou willen aanschaffen. Het voordeel is dat Hitachi beide cirkelzagen aanbiedt, zodat dat in ieder geval geen probleem is.

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart