Allessnijder kopen? Bekijk de beste allessnijders van 2023 hier!

Er zijn van die klussen waarbij je sterke materialen moet snijden. Denk aan laminaat, hout of plastic. En dan red je het niet met een stanleymes. Dan is het belangrijk dat je een goede snijder hebt die alles aan kan. Een allessnijder is dan het enige dat je echt goed kunt gebruiken. Maar wat is nu precies een allessnijder? En snijd deze ook werkelijk echt alles? Een beetje kennis opdoen is belangrijk want zo kun je een snijder kopen die iedere klus aan kan en waardoor je zeker weet dat je niet teleurgesteld gaat zijn.

Wat is een allessnijder?

Een allessnijder is een mes die je kunt gebruiken om, zoals de naam al zegt, alles mee door te snijden. De meest voorkomende materialen kun je er mee snijden, denk aan plastic, hout. Echt zware metalen zoals ijzer kun je natuurlijk niet met een allessnijder bewerken.

Maar voor kleine handelingen kun je dus wel gebruik maken van een allessnijder. Ze zijn heel erg handig want met één gereedschap heb je alles in huis om te doen wat je moet doen. De veelzijdigheid biedt dus echt op verschillende vlakken uitkomst.

Wat zijn de voordelen

Een van de grootste voordelen van een allessnijder is dat je niet zoveel extra tools en gereedschappen nodig hebt. Je kunt met één snijder in principe alles al doen wat je moet doen. Dat is een groot voordeel. Daarbij zijn allessnijders in iedere prijsklasse wel te verkrijgen.

Van goedkoop naar duur. Voor ieder budget is er dus wel iets te vinden. Het werken met een allessnijder gaat snel en gemakkelijk. Het is veel gemakkelijker dan bijvoorbeeld een gewoon mes of los gereedschap.

Het kopen van een allessnijder

Een allessnijder kun je in de meeste bouwmarkten wel kopen. Maar ook online heb je een groot assortiment aan allessnijders die je kunt vinden. Het is allemaal afhankelijk van wat jouw persoonlijke wensen zijn. Een allessnijder is te koop in diverse soorten en vormen. Online kopen is over het algemeen wel wat voordeliger dan in de bouwmarkt. Of ben je op zoek naar een profielmeter?

Dat is ook wel logisch want in de bouwmarkt heb je te maken met dat de kosten hoger zijn omdat er een pand gehuurd moet worden, personeel om de bouwmarkt te bedienen. Online bouwmarkten hebben hier geen last van. Natuurlijk hebben ze wel een opslagruimte nodig maar ze hebben geen grote hoeveelheden personeel of stookkosten voor gas en licht en beveiligingskosten.

Daarom kan een online bouwmarkt ook veel goedkoper leveren omdat zij die kosten niet hebben. Het is dus ook verstandig om online te kijken voor een allessnijder. Wat je wel kunt doen is in een fysieke bouwmarkt een allessnijder bekijken en dan kijken of je die online kunt kopen.

Kies voor kwaliteit

Door goed de prijzen te vergelijken kun je een goede allessnijder kopen voor de allerhoogste kwaliteit. En dat is natuurlijk ook wel wat je wilt. Een goede kwaliteit allessnijder die lang mee kan gaan. En dat vraagt enige investering, maar dat betaalt zich altijd wel weer uit.

De 5 beste allessnijders van 2023

1

Clatronic MA 3585

beste allessnijder
9.3Expert Score
Makkelijk te bedienen apparaat en doet wat het moet doen.

De allessnijder is voorzien van een metalen leirail. Andrukplaat en restenhouder. Op de houder zit een vinger beveiliging.

Goede punt(en)
 • Veilig
 • Handig
 • Snel klaar
2

Fritel SL 3080

Fritel allessnijder
8.9Expert Score
Doet zijn werk goed en makkelijk in gebruik

Snel je broog, groenten en fruit snijden? Dat kan met de allessnijder van Fritel. Met een sterke moter van 120 W.

Goede punt(en)
 • Sterke moter
 • Dichtklapbaar
 • Onderhoudsvriendelijk
3

Turboslicer by Liveasy

foto van een Turboslicer by Liveasy
7.9Expert Score
Ik ben positief over dit artikel: goede kwaliteit, goede prijs/kwaliteit, voordelige koop.

Makkelijk en snel je groenten snijden. Dat kan met de snijder van Liveasy.Jouw maatje in de keuken!

Goede punt(en)
 • Makkelijk in gebruik
 • Uiterst veilig
 • Makkelijk in onderhoud
4

15-Delige Groentesnijder

foto van een 15-Delige Groentesnijder
7Expert Score
Kaas vlees brood, alles snijden wij ermee! Top apparaat

De handige groentesnijder is een goede hulp voor het snijden. Van zowel groente en fruit. De snijder is makkelijk in gebruik.

Goede punt(en)
 • Multifunctioneel
 • Tijdbesparend
 • Compact ontwerp
5

Mandoline Groentesnijder

foto van een Mandoline Groentesnijder
6Expert Score
Voldoet aan de verwachting van een eenvoudig snij aparaat

Met deze snijder ben je in een oogwenk klaar. De allessnijder is compact en neemt geen ruimte in beslag. Met 3.3 L opvagbak.

Goede punt(en)
 •  Opvang- en lekbak
 •  3,3Liter opvangbak
 • Geen snijwonden

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart