Beste pneumatische boorhamer review en beoordeeld

In dit artikel kun je alles lezen over de beste pneumatische boorhamers. We vertellen je welke pneumatische boorhamers de beste zijn, wat de belangrijkste criteria zijn bij het selecteren van de beste pneumatische boorhamer en we geven je opties voor de beste pneumatische boorhamers en voorbeelden van goede en positieve reviews.

Maar allereerst willen we je graag alles vertellen over wat een boorhamer in eerste instantie überhaupt is en wat dan ook een pneumatische boorhamer is. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je op zoek bent naar een pneumatische boorhamer, maar dat je niet goed weet hoe het werkt en wat het is.

Wat is een pneumatische boorhamer precies?

Allereerst vertellen we je dus wat een boorhamer of hamerboor is. Dit is een boormachine en de klopbeweging van de boor werkt anders dan bij gewone boren. Deze klopbeweging wordt namelijk elektro-pneumatisch opgewekt.

Er wordt dus een bepaalde druk opgevoerd en hierdoor ontstaat er in de boorhamer een hamerende beweging die de boorhamer een combinatie van een boor én een hamer maakt. Verder kun je in een boorhamer gemakkelijk de boren en beitels wisselen met een speciale SDS-Plus aansluiting die hiervoor kan zorgen.

Maar natuurlijk wil je ook weten wat een pneumatische boorhamer dan precies en ook dat vertellen we je heel graag. In een pneumatische boorhamer zit er dus een pneumatische mechaniek in de boorhamer ingebouwd en die bouwt die druk op, zoals hierboven beschreven.

De bedoeling van een pneumatische boorhamer is om in steenachtige materialen of gewoon steen grote en goede gaten te kunnen boren. Er zijn veel verschillende soorten pneumatische boorhamers en we vertellen je graag in dit artikel veel meer over pneumatische boorhamers. We vertellen je ook graag wat de allerbeste pneumatische boorhamers zijn.

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat is de beste pneumatische boorhamer?
 • Wat zijn de belangrijkste criteria bij het selecteren van de beste pneumatische boorhamer?
 • Reviews van de 5 beste pneumatische boorhamers

Wat is de beste pneumatische boorhamer?

De beste pneumatische boorhamer vinden die er is, dat is nogal een klus. Het is namelijk erg specifiek gereedschap en dat maakt dat de bedrijven die de pneumatische boorhamer hebben ontwikkeld erg goed zijn geweest in het ontwikkelen van deze pneumatische boorhamer.

Daarom willen de experts van deze website je graag een aantal verschillende pneumatische boorhamers laten zien die als het aan het ligt bij de beste pneumatische boorhamers horen. En dan kun jij op basis van alle informatie die wij je geven de juiste keuze maken wat betreft welke pneumatische boorhamer het beste past bij de klus die jij wilt of moet gaan uitvoeren.

Er zijn natuurlijk pneumatische boorhamers die al bij voorbaat afvallen, maar we hebben een selectie gemaakt van de drie beste pneumatische boorhamers. En hierin hebben de experts van deze website gelet op een combinatie van de prijs – en kwaliteitsverhouding.

Onderaan deze pagina kun je de beste reviews van klanten lezen over deze drie pneumatische boorhamers, zodat je via deze website gemakkelijk en snel de beste pneumatische boorhamer kunt bestellen. Maar lees in ieder geval eerst wat onze experts van de drie onderstaande pneumatische boorhamers vinden en dan kom je ongetwijfeld tot een bewuste en eigen keuze.

Wat zijn de belangrijkste criteria bij het selecteren van de beste pneumatische boorhamer?

Het is altijd lastig om het juiste product te vinden als je hier naarstig naar op zoek bent, zeker als het gaat om het vinden van de beste pneumatische boorhamer. Dit is uiteraard een specifiek gereedschap en het is niet iets wat je zo snel besluit aan te schaffen.

Daarom helpen we je graag een handje en vertellen we je wat de belangrijkste criteria zijn bij het selecteren: allereerst is het belangrijk om vast te stellen wat je met de pneumatische boorhamer wilt doen, hoe belangrijk je het vindt dat de boorhamer in je hand ligt, hoeveel volt of watt deze boorhamer in zich moet hebben en hoe compleet een volledige set zou moeten zijn.

Reviews van de 3 beste pneumatische boorhamers

1

Ferm pneumatische boorhamer

8.9Expert Score
Geweldige boorhamer

De pneumatische boorhamer van Ferm is wat ons betreft een van de beste pneumatische boorhamers. Deze pneumatische boorhamer belandt volgens onze experts in ieder geval in de top drie. En we vertellen je graag waarom dat zo is. Allereerst heeft deze pneumatische boorhamer een mooie prijs. Je betaalt namelijk nog net geen tachtig euro voor een complete set.

Je krijgt voor deze prijs uiteraard de pneumatische boorhamer van Ferm, maar je krijgt ook nog de volgende zaken erbij: 3 SDS-booropzetjes en 2 SD-booropzetjes. Daarnaast heeft deze pneumatische boorhamer 1500 watt én heeft deze boorhamer een mooie zijhandgreep.

Prijs
8.8
Kwaliteit
9.4
Watt
8.9
Veiligheidsfunctie
9.6
Geluidsniveau
8
Positieve punt(en)
 • Heeft een sterk vermogen
 • Maakt weinig tot geen geluid
 • Populair artikel met een lage prijs

Genoeg redenen dus om wat ons betreft deze geweldige pneumatische boorhamer van Ferm aan te schaffen. Daarnaast zijn alle klantenreviews unaniem lovend en dat zegt toch ook altijd wat, als je weet dat anderen dit product al hebben gekocht én gebruikt en hier enthousiast over zijn. Hieronder kun je op deze pagina de pneumatische boorhamer van Ferm bestellen als je zeker weet dat dit de boorhamer is die je moet hebben. Anders kun je hieronder nog de artikelen over de andere pneumatische boorhamers die wij ook zeer aanraden, lezen.

2

Makita pneumatische boorhamer

9.2Expert Score
Hoge kwaliteit boorhamer

Deze pneumatische boorhamer van Makita raden we je enorm aan en dat heeft een belangrijke reden: dit is een echte combihamer zoals de combihamers bedoeld zijn. Dit betekent dat je hier verschillende taken mee kunt uitvoeren.

Allereerst kun je met de pneumatische boorhamer van Makita in beton of hard gesteente boren, daarnaast kun je er licht breekwerk mee verrichten en om het nog mooier te maken: je kunt ook met een punt – of platte beitel werken met deze pneumatische boorhamer van Makita. Een extra voordeel: de prijs valt goed te doen. Je betaalt namelijk precies 121 euro voor de pneumatische boorhamer van Makita.

Prijs
10
Kwaliteit
9.5
Watt
9
Veiligheidsfunctie
9.6
Geluidsniveau
8
Positieve punt(en)
 • Lage prijs
 • Kan tot 24mm boren
 • Makkelijk te gebruiken

Toegegeven: er zijn pneumatische boorhamers te vinden die goedkoper zijn, maar niet al deze boorhamers zijn een combihamer op het niveau dat deze Makita-boorhamer wel heeft. Dus weet je al welke keuze je gaat maken? Voor welke pneumatische boorhamer wil jij gaan?

Mocht je het nog steeds niet zeker weten, dan vertellen we je in het volgende gedeelte graag meer over de pneumatische boorhamer van Bosch. En dan hebben we je drie opties gegeven en kun je waarschijnlijk niet anders dan de juiste keuze maken en deze boorhamer via deze website onderaan deze pagina bestellen, zodat je snel aan je perfecte boorklus kunt beginnen.

3

Bosch pneumatische boorhamer

8.3Expert Score
Prima kwaliteit pneumatische boorhamer

We hebben al de meest gunstige voordelen van de andere pneumatische boorhamers van Ferm en Makita voor je opgesomd, maar in dit gedeelte vertellen we je graag alles over de pneumatische boorhamer van Bosch, want ook deze mag er wat ons betreft absoluut zijn.

De belangrijkste reden om deze pneumatische boorhamer aan te raden, schuilt vooral in de compleetheid van deze boorhamer en de volledige set die erbij hoort. Allereerst heeft deze pneumatische boorhamer 600 watt in zich en krijg je daarnaast ook nog eens een zesdelige SDS-Plus-S2 borenset en ook nog een handige opbergkoffer waarin je alles kunt bewaren.

Prijs
8
Kwaliteit
8
Watt
8.5
Veiligheidsfunctie
9
Geluidsniveau
8
Positieve punt(en)
 • Zeer veilig te gebruiken
 • Beschikt voer een automatische veiligheid
 • Vermogen van 550 Watt

Dit maakt de pneumatische boorhamer van Bosch dan ook wel heel speciaal, omdat je alles compleet bij de hand hebt en op deze manier echt veel uit je klus of verbouwing kunt halen. Je hebt alles wat je nodig moet hebben om jouw boorklus uit te voeren. Hopelijk heb je nu een juiste keuze kunnen maken en weet je voor welke pneumatische boorhamer jij moet gaan.

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart