De 2 beste floorsavers van 2022

Vloeren zijn uiterst kwetsbaar. Of je nu een laminaat vloer hebt of bijvoorbeeld tegels, een vloer kan beschadigd raken door (intensief) gebruik. Dat is vervelend want het is belangrijk om zuinig met je vloer om te gaan.

Het vervangen van een vloer is namelijk een intensieve klus en het is ook een zeer dure klus. Zonde als je een vloer moet vervangen omdat de vloer beschadigd is geraakt door verkeerd gebruik of doordat je de vloer niet optimaal hebt beschermd tegen schade. Gelukkig kun je een floorsaver kopen. Met de floorsaver wordt de levensduur van jouw vloer aanzienlijk verhoogd.

Wat is een floorsaver?

Een floorsaver is een soort mat die je op de vloer kunt leggen en waar je bijvoorbeeld een bureaustoel op neer kunt zetten. Deze mat voorkomt dat de vloer in jouw ruimte, bijvoorbeeld een kantoor/werkplek, beschadigd raakt. Je kunt je misschien wel voorstellen dat je met een bureaustoel veel heen en weer rolt. Dit geeft vervelende beschadigingen aan de vloer.

Een floorsaver voorkomt dit dus. Door het gebruik van een floorsaver kun je wel gewoon met een bureaustoel rollen over de mat, maar je beschadigt de vloer niet. Dit bespaart je op de lange termijn enorm veel geld omdat je op die manier minder slijtage toe brengt aan de bestaande vloer. Of ben je op zoek naar een floorsaver?

De voordelen

Eigenlijk is dat hierboven al een beetje verwoordt maar het is goed om alle feiten nog een keer op een rij te krijgen. Een floorsaver is in veel opzichten erg handig omdat je gewoon alles kunt doen wat je normaal ook doet, zoals rond rollen op een bureaustoel, of een archiefkastje verplaatsen, zonder dat je de vloer beschadigd. Met het gebruik van een floorsaver voorkom je schade aan de vloer.

Het voordeel is dat je vloer hierdoor veel minder snel slijt. En dit kan je al gauw duizenden euro’s besparen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je daarnaast ook goed onderhoud pleegt aan de vloer. Afhankelijk van het soort vloer is het zaak dat je de vloer goed onderhoud en op de correcte manier reinigt. Samen met een floorsaver verleng je zo de levensduur van jouw vloer.

Een floorsaver kopen

Als je een floorsaver gaat kopen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo heb je te maken met het formaat van de floorsaver. Als je een groot kantoor hebt bijvoorbeeld met meerdere werkplekken is het belangrijk om te kijken of je voldoende hebt aan één grote floorsaver of dat het handiger is om kleinere afgemeten matten te kopen.

Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe intensief je denkt de floorsaver te gebruiken. Ook de dikte van de mat van de floorsaver is belangrijk. Het aantal millimeters moet je dus wel in ogenschouw nemen. Het is dus belangrijk om hier goed op te letten.

En uiteraard wil je ook een stijlvolle floorsaver. Het oog wil natuurlijk ook wat, dus het is altijd handig om ook goed te letten op het uiterlijk van de floorsaver.

De beste 2 floorsavers van 2022

1

Redwood Cahoon 3 floorsaver

foto van een Redwood Cahoon 3 floorsaver
9.3Expert Score
Mooi materiaal, dikke aanrader.

De floorsaver is geschikt voor de Chahoon tent. Het materiaal van de saver is polyester. De afmetingen zijn 5 bij 5 meter.

Goede punt(en)
 • Goed materiaal
 • Must have
 • Mooie kleur
2

Redwood Helios 2 floorsaver

foto van een Redwood Helios 2 floorsaver
9Expert Score
Prima doek, erg veel plezier gehad al.

De floorsaver heeft een zwarte kleur. Hij is geschikt voor de Helios 2 tunneltent. Het zeil is gemaakt van sterk polyester.

Goede punt(en)
 • Polyester
 • Groot
 • Opvouwbaar

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart