Bartafel Vierkant kopen? De 5 beste Bartafel Vierkants van 2023

Een bartafel is hoger dan een gewone eettafel en is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met barstoelen of hoge krukken. Het is vaak smaller dan een traditionele eettafel en is ideaal voor het creëren van een informele eet- of drinkruimte.

Wat maakt een bartafel vierkant?

Een bartafel kan verschillende vormen hebben, maar wanneer deze vierkant is, betekent dit dat de poten van de tafel zich op dezelfde afstand van elkaar bevinden. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige, stabiele basis voor de tafel.

Van welk materiaal zijn bartafels doorgaans gemaakt?

Bartafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal, glas en kunststof. Houten bartafels zijn het populairst en kunnen variëren in kleur en textuur, en er zijn verschillende soorten hout beschikbaar, zoals eiken, grenen, teak en mahonie.

Wat zijn enkele voordelen van het hebben van een bartafel in huis?

Een bartafel kan veelzijdig zijn en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals een informele ruimte om te eten of te drinken, een plek om te werken of te studeren, of gewoon als decoratief meubelstuk dat de uitstraling van een kamer verfraait. Bovendien geeft een bartafel de kamer een gezellige sfeer en kan het een leuk en informeel alternatief zijn voor een traditionele eettafel. Of misschien ben je op zoek naar een Bladruimer.

Hoe groot is een typische bartafel?

Bartafels variëren in grootte en hoogte, maar doorgaans hebben ze een hoogte van ongeveer 100-110 cm en een breedte van 60-80 cm. De lengte kan variëren afhankelijk van de grootte van de kamer en het aantal mensen dat aan de bartafel zit.

Waar kan ik een vierkante bartafel kopen en wat zijn de prijzen?

Vierkante bartafels zijn verkrijgbaar bij meubelwinkels en online meubelwinkels. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het materiaal, de grootte en de stijl van de tafel, maar gemiddeld kosten ze tussen de € 100 en € 500.

De 5 beste bartafel vierkant

1

Bartafel Hoge Keukentafel

foto van een Bartafel Hoge Keukentafel
9.4Expert Score
Een industriële bartafel in vintage stijl, praktisch en stoer.

Deze keukentafel is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en stabiele tafel om hun maaltijden en drankjes op te plaatsen. De verstelbare poten zijn een nuttige functie om er zeker van te zijn dat de items niet van de tafel rollen, en de houtnerf met vintage effect en matzwarte afwerking zorgen ervoor dat de tafel er prachtig uitziet. Het product is ook relatief licht van gewicht en gemakkelijk te monteren met behulp van de handleiding. Het enige nadeel is dat het maximaal draagvermogen bij 100 kg ligt, wat misschien niet genoeg is voor mensen die op zoek zijn naar een tafel voor zwaardere belastingen. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

VASAGLE bartafel bartafel

foto van een VASAGLE bartafel bartafel
8.8Expert Score
Stijlvolle bartafel met solide stalen frame en eenvoudige montage.

De TIJD VOOR EEN PAUZE. bartafel is een functioneel en stijlvol meubelstuk dat perfect is voor het serveren van dranken en snacks tijdens een pauze van de dagelijkse verplichtingen. De stevige basis van dikke stalen poten en dwarsbalken bieden een hoge mate van stabiliteit en de verstelbare poten zorgen ervoor dat de tafel altijd evenwichtig is en dat eten en drinken er niet vanaf glijden. De montage is eenvoudig dankzij de genummerde onderdelen en duidelijke instructies. De houtnerf met vintage effect en de matzwarte afwerking van de poten geven deze bartafel een moderne en originele uitstraling die past bij elke keuken of woonkamer. Al met al is de TIJD VOOR EEN PAUZE. bartafel een geweldige aankoop om van te genieten tijdens ontspannen momenten. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Nancys Houten Bartafel

foto van een Nancys Houten Bartafel
8.1Expert Score
Vintage houten bartafel, industrieel design, goede kwaliteit.

De Nancy’s bartafel is een stijlvol ontworpen en praktisch product dat gemaakt is van hoogwaardige materialen. Het is ook gemakkelijk te monteren met slechts vijf ijzeren staven. De extra stevige ijzeren staven zorgen ervoor dat het product sterk en duurzaam is en een statische belastbaarheid heeft van maximaal 100 kg. Het product heeft een aantrekkelijk design en biedt veelzijdige functionaliteit. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
  • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Furniture Limited Bartafel

foto van een Furniture Limited Bartafel
7.4Expert Score
Stevige bartafel met milieu-vriendelijk gerecycled hout.

Deze houten bartafel gemaakt van gerecycled hout is een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke, vintage uitstraling in hun keuken of eetkamer. Het feit dat elk meubelstuk uniek is vanwege de verschillende houtsoorten en kleurvariaties, maakt het product nog specialer. De in hoogte verstelbare functie en het stevige stalen frame voegen een element van praktisch nut toe aan het ontwerp. Montage is eenvoudig, dus je kunt snel genieten van je nieuwe tafel. Over het algemeen is deze houten bartafel een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame, mooie en unieke meubeloptie. .

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
5

Urban Living Hoge

foto van een Urban Living Hoge
6.5Expert Score
Stevige bartafel set met fraai design en handige krukken.

De bartafel van Urban Living is een fantastisch product voor mensen die op zoek zijn naar een kleine, maar stevige bartafel met moderne afwerking. Het tijdloze design maakt deze bartafel geschikt voor verschillende interieurs en de voldoende ruimte biedt plaats aan twee personen. Het metalen frame zorgt voor een stevige constructie en de krukken zijn praktisch en comfortabel. Kortom, een geweldige aankoop voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een mooie en praktische bartafel. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart