Wasco Krijt kopen? De 5 beste Wasco Krijts van 2023

Wasco krijtjes zijn gemaakt van was en pigment en zijn daardoor zachter en romiger dan gewone kleurpotloden. Dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijker kunnen worden verspreid en gemengd om een ​​verscheidenheid aan effecten te creëren.

Wat zijn de verschillende soorten wasco krijtjes die beschikbaar zijn en hoe verschillen ze van elkaar?

Er zijn verschillende soorten wasco krijtjes beschikbaar, waaronder die van verschillende merken en in verschillende maten en vormen. Sommige zijn ook op water gebaseerd, waardoor ze mengbaar zijn met water om aquareleffecten te creëren.

Hoe worden wasco krijtjes gebruikt en wat zijn enkele technieken om ermee te tekenen?

Wasco krijtjes worden op papier gebruikt en kunnen op verschillende manieren worden aangebracht, zoals met dikke lijnen, wrijving en deppen om textuur en diepte te creëren. Andere technieken, zoals krabben, kunnen worden gebruikt om wasco krijtjes te verwijderen en details toe te voegen.

Wat zijn enkele voor- en nadelen van het gebruik van wasco krijtjes in vergelijking met andere kunstmedia?

Enkele voordelen van het gebruik van wasco krijtjes zijn de heldere en levendige kleuren die ze produceren, hun veelzijdigheid en hun gemakkelijke verspreiding en mengbaarheid. Enkele nadelen zijn echter dat ze gemakkelijk kunnen smelten in warme omgevingen en dat ze minder duurzaam kunnen zijn dan andere kunstmedia. Of misschien ben je op zoek naar een Rolkast.

Hoe kunnen wasco krijtjes worden opgeborgen en onderhouden om ze langer te laten meegaan?

Wasco krijtjes kunnen worden opgeborgen in een doos of container om ze schoon en droog te houden. Om ze langer te laten meegaan, kan het helpen om ze op een koele plaats te bewaren en te voorkomen dat ze worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Zijn er enkele bekende kunstenaars die bekend staan ​​om hun gebruik van wasco krijtjes?

Enkele bekende kunstenaars die bekend staan ​​om hun gebruik van wasco krijtjes zijn Pablo Picasso en Edgar Degas. Picasso gebruikte krijtjes in zijn schilderijen en Degas gebruikte ze voor zijn pasteltekeningen en schetsen.

De 5 beste wasco krijt

1

Waskrijtjes wasco 24

foto van een Waskrijtjes wasco 24
9.2Expert Score
Leuke en veelzijdige waskrijtjes in diverse kleuren.

Deze set van 24 waskrijtjes is een absolute must-have voor elke kleine kunstenaar. De verschillende kleuren maken het gemakkelijk om de prachtigste kunstwerken te creëren en de neon en metallic kleuren zorgen voor een extra speciaal effect. De krijtjes zijn gemaakt van hoogwaardige was en zijn daardoor gemakkelijk te gebruiken en te verwijderen van papier. De set is ook zeer betaalbaar, waardoor het een zeer goede optie is voor iedereen die op zoek is naar krijtjes van hoge kwaliteit zonder de bank te breken. Al met al, zou ik deze waskrijtjes zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een leuke en betaalbare manier om kunst te maken. .

Goede punt(en)
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gaat relatief lang mee
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Waskrijtjes 12 stuks

foto van een Waskrijtjes 12 stuks
9Expert Score
Goedkope waskrijtjes in diverse kleuren; prima voor kinderen.

De waskrijtjes van dit product zijn van goede kwaliteit en hebben levendige kleuren die gemakkelijk op papier kunnen worden aangebracht. Het doosje is compact en stevig, en het eco-vriendelijke karton is een pluspunt. Het is perfect voor kinderen en volwassenen die van tekenen en hobby’s houden. Al met al is dit product een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige waskrijtjes in een handig doosje. .

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Hoogste kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
3

2x Waskrijtjes 12

foto van een 2x Waskrijtjes 12
7.8Expert Score
Budgetvriendelijke optie voor kinderen om creatief mee te zijn.

De 2x Waskrijtjes 12 stuks gekleurd zijn een geweldige aankoop voor kinderen die van tekenen en kleuren houden. Het eco doosje is handig en milieuvriendelijk en de 12 verschillende kleuren zorgen voor eindeloos creatief plezier. Het formaat van het doosje is compact en gemakkelijk op te bergen. De waskrijtjes zijn van goede kwaliteit en geven heldere kleuren af. Al met al is dit product een aanrader voor thuiskunstenaars. .

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

LOL SURPRISE MINI

foto van een LOL SURPRISE MINI
7.1Expert Score
Kleurrijk, compact en perfect voor creatieve kinderen.

De L. O. L SURPRISE. Mini kleurset is perfect voor meisjes die graag kleuren en creatief bezig zijn. Het kleurboekje, de wasco krijtjes en het stickervel zijn een leuke combinatie om mee te nemen op reis, in de auto, vliegtuig of in een restaurant. De mini-afmetingen maken het gemakkelijk om in een tas te stoppen en overal mee naartoe te nemen. Al met al is dit een leuk cadeau voor jonge meisjes die van kleuren houden en graag creatief bezig zijn. .

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Redelijk in kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Haza Original Wascokrijtjes

foto van een Haza Original Wascokrijtjes
6.7Expert Score
Degelijke wasco-krijtjes voor jonge kinderen, leuk om mee te kleuren.

De Haza Original wascokrijtjes zijn een geweldige optie voor kinderen die graag kleuren. Deze set bevat 12 heldere kleurtjes die gemakkelijk en soepel over het papier glijden. De wascokrijtjes zijn CE-gecertificeerd, dus ouders kunnen er zeker van zijn dat ze veilig zijn voor hun kinderen om mee te spelen. Wat ik vooral leuk vond aan deze wascokrijtjes is dat ze zeer geschikt zijn voor kleine handjes die nog moeten wennen aan het vasthouden van schrijfgerei, en het kleurresultaat ziet er vanwege hun unieke textuur bijzonder kleurrijk uit. Zeer aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar die graag tekenen en kleuren. .

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Voordelige prijs
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart