Sysas Pannen kopen? De 5 beste Sysas Pannens van 2023

Sysas pannen zijn hoogwaardige pannen die zijn ontworpen en geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Sysas. Ze zijn bedoeld voor professionele koks en enthousiaste thuiskoks die op zoek zijn naar pannen van hoge kwaliteit.

Uit welk materiaal zijn Sysas pannen gemaakt?

Sysas pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De combinatie van materialen is zorgvuldig gekozen om de duurzaamheid en prestaties te optimaliseren.

Wat zijn de voordelen van Sysas pannen ten opzichte van andere pannen?

Sysas pannen hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere pannen. Ze zijn bijvoorbeeld extreem duurzaam en bestand tegen krassen, corrosie en aantasting. Daarnaast worden ze gelijkmatig warm, wat zorgt voor een gelijkmatige bereiding van gerechten. Ook zijn ze erg gemakkelijk schoon te maken omdat ze vaatwasmachinebestendig zijn.

Hoe moet men Sysas pannen onderhouden om de duurzaamheid te behouden?

Om de duurzaamheid van Sysas pannen te behouden, is het belangrijk om ze voorzichtig te behandelen en schoon te maken. Sysas pannen zijn vaatwasmachinebestendig, maar om de duurzaamheid te behouden wordt handmatige reiniging aanbevolen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en vermijd schurende reinigingsmiddelen en schuursponsjes die het oppervlak kunnen beschadigen. Wrijf de pannen droog na het wassen om watervlekken te voorkomen. Of misschien ben je op zoek naar een Tefal-Steelpan.

Wat zijn enkele populaire Sysas panmodellen?

Enkele populaire Sysas panmodellen zijn onder meer de Sysas Masterpan, de Sysas Wok, de Sysas Sauteuse en de Sysas Steelpan. Elk model is ontworpen voor specifieke kooktechnieken en kan worden gebruikt op elke kookplaat, inclusief inductie.

Waar kunnen Sysas pannen online of in winkels worden gekocht?

Sysas pannen kunnen online of in speciaalzaken worden gekocht. Een aantal online retailers die Sysas pannen verkopen zijn Bijenkorf, Bol.com en Fonq.

De 5 beste sysas pannen

1

Sysas Secondo Grande

foto van een Sysas Secondo Grande
9.4Expert Score
Stijlvolle pannenset met goede kwaliteit en veel kookgemak.

De Sysas – Secondo Grande 2-delige pannenset is perfect voor mensen met een groter huishouden of voor degenen die graag koken voor vrienden en familie. De set is geschikt voor alle warmtebronnen en heeft een exclusieve Sysas mineraalbodem. De pannen zijn ook PFOA en PTFE vrij en hebben een anti-aanbaklaag, waardoor je geen boter of olie hoeft te gebruiken tijdens het koken. Deze pannenset neemt geen geur en smaak over en heeft een vormvaste bodem die geschikt is voor koken, stomen en stoven. Een aanrader voor wie graag kookt en investeert in kwaliteit en duurzaamheid. .

Goede punt(en)
  • Hoogste kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Sysas Kookpan met

foto van een Sysas Kookpan met
8.8Expert Score
Degelijke kookpan, goede kwaliteit en fijn in gebruik.

De Sysas kookpan met deksel is een uitstekende keuze voor het bereiden van aardappelen, groenten, soep en eenpansgerechten. De extra diepe vorm van deze pan maakt het ideaal voor het koken of stomen van voedsel. De bijpassende glazen deksel zorgt ervoor dat je het kookproces goed kunt volgen. Het gebruik van de Sysas mineraalbodem in deze pan en het feit dat het PFOA en PTFE vrij is, zorgt voor een veilige en gezonde kookervaring. Het neemt geen smaak en geur over en is geschikt voor alle warmtebronnen. De luxe beschermhoes en het bijbehorende receptenmagazine zijn mooie extraatjes. Zorg er wel voor dat je houten of siliconen keukengerei gebruikt om de anti-aanbaklaag goed te behouden. Al met al is dit een geweldige kookpan voor degenen die zich willen bezighouden met gezond koken. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Sysas Hapjespan met

foto van een Sysas Hapjespan met
7.9Expert Score
Goede kwaliteit en prijs voor een hapjespan met deksel.

De Sysas hapjespan met deksel is een uitstekende toevoeging aan elke keuken. Het stoere design maakt het een lust voor het oog, terwijl de exclusieve Sysas mineraalbodem en extra sterke aluminium kern zorgen voor kwaliteit en duurzaamheid. Met de royale wandhoogte is de pan zeer geschikt voor bakken, braden en stoven. De matglanzende sparkling charcoal buitenzijde zorgt ervoor dat de pan ovenbestendig is en gemakkelijk schoon te maken is. Het feit dat deze pan zonder boter en olie kan worden gebruikt, maakt het een gezonde keuze voor het koken van maaltijden. Een gratis Sysas receptenmagazine wordt meegeleverd bij je bestelling, zodat je heerlijke gerechten kunt bereiden. Het enige wat je nodig hebt is een houten of siliconen keukengerei om ervoor te zorgen dat de anti-aanbaklaag niet beschadigt. Al met al, een hoogwaardig product dat zeker aan te bevelen is voor alle warmtebronnen. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
  • Zeer redelijk kwaliteit
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Sysas Secondo Piccola

foto van een Sysas Secondo Piccola
7.6Expert Score
Prima pannenset voor kleine gerechten, compact en degelijk.

De Sysas Secondo Piccola pannenset is een ideale toegankelijke set voor de kleine keuken of om mee te nemen op camping trips. De set bestaat uit een braadpan en een koekenpan van 24 cm, beide geschikt voor alle warmtebronnen en met een exclusieve Sysas mineraalbodem. Daarnaast is de set PFOA en PTFE vrij en kan deze zonder boter en olie gebruikt worden. Het onderhoud van de pan vereist wel voorzichtigheid met scherp en metalen keukengerei om beschadiging van de anti-aanbaklaag te voorkomen. Over het algemeen is dit een goede en handige set voor de prijs. .

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Redelijk van kwaliteit
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Sysas Koekenpannen set

foto van een Sysas Koekenpannen set
6.9Expert Score
Deze koekenpannen zijn handig en goed van kwaliteit.

De Sysas koekenpannen set biedt een uitstekende ervaring in termen van prestaties en gemak. Het stijlvolle ontwerp is slechts het begin van de voordelen. De unieke mineraalbodem met extra sterke aluminium kern zorgt ervoor dat de pannen duurzaam en geschikt zijn voor alle warmtebronnen. Bovendien hoef je geen boter of olie te gebruiken, en wordt er geen smaak of geur opgenomen door de pannen. Het enige nadeel is dat je metalen keukengerei moet vermijden om de anti-aanbaklaag te beschermen. Over het algemeen zijn deze pannen een goede keuze voor wie op zoek is naar duurzame, gebruiksvriendelijke en veelzijdige koekenpannen. .

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart