Ophangsysteem Tuingereedschap kopen? De 5 beste Ophangsysteem Tuingereedschaps van 2023

Een ophangsysteem voor tuingereedschap is een handig hulpmiddel om je tuingereedschap op te bergen en te organiseren. Het is vaak een metalen plank of een geperforeerde bord dat aan de muur wordt bevestigd, met haken of klemmen waarop je je tuingereedschap kunt hangen.

Welke voordelen biedt zo’n systeem voor tuingereedschap?

Een ophangsysteem voor tuingereedschap biedt diverse voordelen. Het helpt je om je tuingereedschap netjes en georganiseerd te houden, waardoor je makkelijker kunt vinden wat je nodig hebt en je minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar een specifiek gereedschap. Daarnaast bespaar je met zo’n systeem ruimte in je schuur of tuinhuis en voorkom je dat je kostbare tuingereedschap beschadigd raakt doordat het op de grond ligt.

Hoe installeer je een ophangsysteem voor tuingereedschap?

De installatie van een ophangsysteem voor tuingereedschap is afhankelijk van het type systeem dat je koopt. Over het algemeen worden de metalen plank of het geperforeerde bord aan de muur bevestigd met schroeven en pluggen en worden de haken of klemmen erop gemonteerd. Het is belangrijk om zorgvuldig de gebruiksinstructies te lezen en ervoor te zorgen dat je het systeem goed bevestigt.

Welke soorten ophangsystemen voor tuingereedschap bestaan er en wat zijn hun verschillen?

Er zijn verschillende soorten ophangsystemen voor tuingereedschap beschikbaar. Sommige zijn gemaakt van metaal en hebben flexibele haken, zodat je ze kunt aanpassen aan de grootte van je gereedschappen. Andere hebben een magnetisch oppervlak waarop je metalen gereedschappen kunt bevestigen. Er zijn ook ophangsystemen waarbij je gereedschap in speciale houders plaatst en deze op een rail klikt. Het belangrijkste verschil tussen deze systemen is de manier waarop het gereedschap wordt opgehangen. Of misschien ben je op zoek naar een Opklapbare-Tuintafel.

Wat zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je ophangsysteem voor tuingereedschap veilig is en optimaal werkt?

Om ervoor te zorgen dat je ophangsysteem voor tuingereedschap veilig is en optimaal werkt, moet je onder meer zorgen voor een stevige bevestiging aan de muur, zodat het systeem het gewicht van je gereedschap kan dragen. Zorg er ook voor dat je de haken en klemmen goed plaatst, zodat de gereedschappen niet kunnen vallen en niemand gewond kunnen raken. Tot slot is het belangrijk om je gereedschap regelmatig schoon te maken en te inspecteren op eventuele schade.

De 5 beste ophangsysteem tuingereedschap

1

CLEANLY Bezemhouder Bezem

foto van een CLEANLY Bezemhouder Bezem
9.1Expert Score
Handige gereedschapshouder met ophanghaken voor diverse tuingereedschappen.

De CLEANLY® bezemhouder is een handige en multifunctionele oplossing voor het organiseren van bezems, stoffers en andere schoonmaakgereedschappen in je schuur, tuinhuis of kast. Met vijf houders en zes haken biedt het voldoende ruimte voor al je schoonmaakspullen en kleine accessoires. De krachtige veer garandeert dat je bezems stevig vastklemmen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze eruit vallen. Het ABS-materiaal zorgt voor duurzaamheid en de bijgeleverde bevestigingsmaterialen maken de installatie gemakkelijk. Het enige nadeel is dat de afmetingen (43,5 x 8,5 x 6,5 cm) misschien niet geschikt zijn voor heel grote bezems. Over het algemeen is het een handig en nuttig product voor een opgeruimd en overzichtelijk huishouden. .

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

BOTC Bezemhouder 4

foto van een BOTC Bezemhouder 4
8.9Expert Score
Handige ophanghaakjes voor bezems en tuingereedschap.

De BOTC dweil- en bezemhouder is een handig hulpmiddel om je schoonmaak- en tuingereedschap te organiseren en ruimte te besparen. Gemaakt van hoogwaardig SUS 304 roestvrij staal, is het waterdicht en roestbestendig voor een lange levensduur. De driehoek-gesp en bloemblad-vormige versnelling passen automatisch de maat aan van verschillende diktes van handvatten om uitglijden te voorkomen. De mop- en borstelhouder kan tot 5 KG dragen en is steviger dan plastic houders. Het is licht en duurzaam genoeg en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd met de meegeleverde zelfklevende tape of zelfklevend lijm. Het product wordt geleverd met vier Mop Bezem Houders en kan niet alleen worden gebruikt voor het ophangen van bezems en dweilen, maar ook voor het ophangen van verschillende soorten kleine items zoals reparatiegereedschap, paraplu’s en keukengerei. Het is echter niet geschikt voor behang, geverfde muren en oneffen oppervlakken. Al met al is dit een handige en effectieve opslagtool die je tijd en moeite bespaart bij het zoeken naar gereedschap. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Snelle levering
3

Bezem Tuingereedschap Ophangsysteem

foto van een Bezem Tuingereedschap Ophangsysteem
8.2Expert Score
Praktisch en handig ophangsysteem voor tuingereedschap.

Deze wandhouder voor bezems en (tuin)gereedschap is een handig ophangsysteem om uw spullen netjes en overzichtelijk op te bergen in de garage, schuur, huis of kelder. De balklemmen en rubberen stoppers passen zichzelf automatisch aan aan de dikte van de steel, waardoor uw gereedschap altijd stevig en solide zal blijven hangen. Bovendien heeft deze wandhouder 6 handige haakjes om accesoires aan op te hangen. Het product wordt geleverd inclusief montagemateriaal en is geschikt voor stelen met een diameter van 20-30 mm. Let wel op, het product wordt random in kleur geleverd. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Zeer stevig ophangsysteem

foto van een Zeer stevig ophangsysteem
7.3Expert Score
Handig, stevig en ruimtebesparend ophangsysteem voor tuingereedschap en bezems.

Dit bezem ophangsysteem is een handige en efficiënte manier om je huishoudelijke spullen en tuingereedschap netjes op te bergen. Het ontwerp met de automatisch verende balklem en het anti-slip rubber zorgt ervoor dat alle stelen stevig worden vastgehouden. Het systeem is gemakkelijk te bevestigen en geschikt voor verschillende plaatsen zoals in huis, schuur, garage en bij je gereedschapswand. Daarnaast zitten er op de bezemhouder ook 6 haken die je kan in- en uitklappen naar wens. De moderne mat zwarte kleur geeft het geheel een mooie uitstraling. Al met al een product van hoge kwaliteit dat je huishoudelijke en tuingereedschap netjes en georganiseerd zal houden. .

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Materiaal is sterk
  • Gewicht
5

Volcan Bezemhouder Bezem

foto van een Volcan Bezemhouder Bezem
6.4Expert Score
Praktische en stevige bevestigingsoplossing voor tuin- en gereedschap.

De Volcan bezemhouder is een uitstekende oplossing voor het opbergen van al je tuingereedschap en bezems. Met zijn stijlvolle industriële design past hij perfect in elk modern interieur en is hij geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De houder is gemaakt van duurzaam en sterk RVS met een zwarte poedercoating. De montage is eenvoudig met de meegeleverde 3M tape of schroeven en pluggen. Dankzij de 3 klemmen en 4 haken kun je veel gereedschap ordenen en heb je voldoende ruimte voor de meest gangbare hulpmiddelen. Al met al een handige tool voor het netjes houden van je schuur of bezemkast. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Gemaakt van matig materiaal
  • Matige gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart