Kappersschort kopen? De 5 beste Kappersschorts van 2023

Een kappersschort is een speciaal ontworpen kledingstuk dat gedragen wordt door kappers en barbiers tijdens het knippen, stylen en scheren van haar.

Welke soorten kappersschorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten kappersschorten, waaronder klassieke kappersschorten, cape-kappersschorten en wegwerp-kappersschorten.

Welk materiaal wordt het meest gebruikt voor kappersschorten?

Katoen en polyester zijn de meest gebruikte materialen voor kappersschorten vanwege hun lichtgewicht, duurzaam en comfortabel karakter.

Welke functies kan een kappersschort hebben?

Een kappersschort kan verschillende functies hebben, zoals een verstelbare nekband, zakken aan de voorkant voor het opbergen van gereedschap of een waterafstotende coating om te voorkomen dat het schort nat wordt tijdens het wassen van het haar. Of misschien ben je op zoek naar een Chastity-Cage.

Wat zijn enkele belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van een kappersschort?

Enkele belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van een kappersschort zijn de lengte, materiaal, stijl en kleur. Ze moeten passen bij de esthetiek van de salon en de persoonlijke voorkeur van de kapper.

Welke onderhoudstips zijn er voor het schoonmaken en bewaren van kappersschorten?

Haal al het haar eraf en was de schort regelmatig met water en een mild reinigingsmiddel. Vermijd de droger en hang het schort op om te drogen. Bewaar de schort op een droge en schone plek.

De 5 beste kappersschort

1

MESC Kappersmantel Kappersschort

foto van een MESC Kappersmantel Kappersschort
9.1Expert Score
Goedkoop kappersschort van goede kwaliteit en formaat.

De kappersmantel van MESC lijkt een praktisch en efficiënt product voor kappers en thuiskappers. De nauwsluitende pasvorm voorkomt vervelende haren in de kleding en de verstelbare sluiting zorgt ervoor dat deze geschikt is voor elke nekmaat. De waterafstotende en anti-statische eigenschappen maken het knippen en stylen gemakkelijk en zonder klittenband dat in de nek prikt. De kwaliteit lijkt hoogwaardig te zijn en de unisex maat maakt het geschikt voor alle leeftijden. Het feit dat het product zowel thuis als in de salon gebruikt kan worden, maakt het veelzijdig. Over het algemeen lijkt dit een goede aankoop voor kappers die een comfortabele en gemakkelijke knipbeurt willen bieden aan hun klanten. .

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Kappersmantel Kappersschort met

foto van een Kappersmantel Kappersschort met
8.5Expert Score
Handige kappersmantel met borstel voor knippen thuis of salon.

De Kappersmantel is een uitstekende keuze voor kappers en salons die op zoek zijn naar een hoogwaardige, waterdichte, ademende en duurzame kapmantel. De hoge dichtheid van het materiaal houdt klanten droog en beschermt tegen haarverlies tijdens het knippen en verven. De verstelbare metalen haakjes zorgen ervoor dat de mantel goed aansluit bij verschillende nekmaten, wat handig is voor het snijden van haar. Het feit dat de mantel wasbaar is en gemakkelijk te reinigen, maakt het tot een praktisch en duurzaam product. Over het algemeen raad ik dit product zeker aan voor kappers en salonprofessionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige en functionele kappersmantel. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Goede kwaliteit
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Waterproof kappersschort zwart

foto van een Waterproof kappersschort zwart
8.3Expert Score
Handig, waterdicht en makkelijk schoon te maken kappersschort.

De professionele kappersschort is een handig hulpmiddel voor iedereen die thuis zelf kapt, verft of permanente behandelingen uitvoert. Het schort is waterdicht en beschermt je kleding tegen verf, haar of andere producten. Het verstelbare halslint en de 90 cm lange linten maken het schort geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het schort is gemaakt van 100% polyurethaan bedekt met polyester, wat het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken maakt. Het is beschikbaar in vijf kleuren: zwart, navy, donkergrijs, wit en rood en is one size. Het schort wordt ook vaak gebruikt in pedicure en nagelstudio’s. .

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Redelijk snelle levering
4

kappersmantelkapmantelSalon Kapmantel Waterproof

foto van een kappersmantelkapmantelSalon Kapmantel Waterproof
7.5Expert Score
Praktische en waterdichte kappersmantel in witte kleur.

Dit hoogwaardige Kapmantel is een geweldige oplossing voor mensen die zich zorgen maken over haar op de vloer. Gemaakt van zacht, ademend, antistatisch en milieuvriendelijk materiaal, dit product heeft een unieke ombrella-design dat voorkomt dat haar in de nek en vloer valt. Het heeft ook een verstelbare hals en past bij de meeste mensen. Dit kapmantel is geschikt voor professionele haar- en schoonheidssalon of thuis en is gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken. Het is verkrijgbaar in drie kleuren en het pakket heeft een diameter van 32cm en een geopende diameter van 60 cm. Het product weegt slechts ongeveer 130g. Al met al, is dit Kapmantel een goede aankoop voor iedereen die zich zorgen maakt over haar op de vloer tijdens het knippen van hun haar. .

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Redelijk in kwaliteit
  • Snelle levering
5

Haaropvangende Kapmantel Kappersschort

foto van een Haaropvangende Kapmantel Kappersschort
6.3Expert Score
Handige kapmantel voor haar knippen en scheren bij mannen.

De kapmantel is een handig en praktisch product voor iedereen die thuis zijn of haar haar knipt. Het voorkomt dat er haar op de vloer valt en beschermt daarnaast je kleding tegen haar en stylingproducten. De anti-statische eigenschap van de kapmantel voorkomt dat het haar blijft plakken aan de stof en zorgt ervoor dat de mantel makkelijk schoon te maken is. Een absolute aanrader voor een professionele en hygiënische knipbeurt thuis. .

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Matige kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart