Indoor Trampoline kopen? De 5 beste Indoor Trampolines van 2023

Trampolines zijn uitgevonden door de Navajo indianen die de trampoline gebruikten om hun krijgers te trainen om te leren acrobatische vaardigheden voor de oorlog. De moderne trampoline is echter uitgevonden door een Amerikaanse gymnast genaamd George Nissen in 1936.

Wat is het verschil tussen een indoor en outdoor trampoline?

Indoor trampolines zijn overdekt en zijn meestal kleiner dan outdoor trampolines, aangezien ze binnen moeten passen. Ze hebben over het algemeen ook kleine tot middelgrote veren en bieden minder springkracht dan outdoor trampolines. Outdoor trampolines zijn groter en bieden meer springkracht. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zijn meestal voorzien van grote veren die zorgen voor een grotere sprong.

Wat zijn enkele gezondheidsvoordelen van het gebruik van trampolines?

Trampolinespringen is een low-impact workout die de cardiovasculaire gezondheid kan verbeteren en de spieren kan versterken, vooral in de benen, kern en rug. Ook kan trampolinespringen de balans en coordinatie verbeteren.

Wat zijn enkele risico’s die gepaard gaan met trampolinegebruik?

Omdat trampolinespringen als een risicovolle sport wordt beschouwd, zijn blessures waaronder verstuikingen, breuken en hersenschudding de meest voorkomende risico’s. Het gebruik van een trampoline zonder toezicht of onder invloed van alcohol en/of drugs verhoogt het risico op letsel. Of misschien ben je op zoek naar een Tuinset-2-Personen.

Welke trampoline-oefeningen kan iemand doen voor een volledige body workout?

Een paar trampoline-oefeningen om het hele lichaam te trainen zijn squats, jumping jacks, hoge knieën en een burpee (een combinatie van een pushup en sprong). Ook kunnen traditionele gymnastiek oefeningen zoals handstanden en salto’s op een trampoline worden uitgevoerd.

Wat zijn enkele veiligheidsmaatregelen die mensen moeten nemen bij het gebruik van een trampoline thuis?

De trampoline moet worden gepositioneerd op een vlakke ondergrond, uit de buurt van andere objecten en obstakels. Er moet altijd iemand zijn om toezicht te houden op de gebruiker van de trampoline en het gebruik van een veiligheidsnet, trampoline pad en coördinerend gebruik met één gebruiker tegelijk kunnen allemaal helpen om de risico’s te verminderen.

De 5 beste indoor trampoline

1

Relaxdays fitness trampoline

foto van een Relaxdays fitness trampoline
9.4Expert Score
Compacte trampoline voor thuisgebruik met max. gewicht 100 kg.

Deze fitness trampoline is een handig en efficiënt hulpmiddel voor wie graag vanuit huis wil sporten. De trampoline is compact en kan zonder gereedschap eenvoudig worden opgebouwd. Het feit dat de trampoline zonder poten slechts 4 cm hoog is, maakt hem gemakkelijk op te bergen en geschikt voor mensen die niet veel ruimte hebben. De antislip doppen en de stabiliteit van de poten zorgen voor extra veiligheid tijdens het sporten. Volgens de beschrijving kan je met deze trampoline op een intensiteitsniveau tot 750 calorieën per uur verbranden. De trampoline is echter niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. .

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Relaxdays trampoline kinderen

foto van een Relaxdays trampoline kinderen
8.4Expert Score
Klein, opvouwbaar en geschikt voor kinderen onder 45 kg.

Deze opvouwbare trampoline is een uitstekende keuze voor ouders op zoek naar een leuk en makkelijk op te bergen indoor speeltoestel voor hun kinderen. De trampoline is niet erg groot en kan makkelijk in de woonkamer of slaapkamer worden geplaatst. Het apparaat is gemakkelijk te reinigen en geschikt voor kinderen tot een gewicht van 45 kg. Het is belangrijk om te onthouden dat de trampoline alleen geschikt is voor binnengebruik en dat hij met 2 personen moet worden opgebouwd. Over het algemeen kan dit product de coördinatie, houding en rugspieren van kinderen verbeteren. .

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

HyperMotion trampoline mat

foto van een HyperMotion trampoline mat
8.3Expert Score
Veilige en comfortabele trampoline voor peuters en kleuters.

De opvouwbare thuistrampoline met handvat van HyperMotion is een geweldig product voor kinderen vanaf 3 jaar en tieners. De trampoline is erg leuk en heeft een goede maat van 38 inch (96 cm) met 32 veren en 6 poten voor stabiliteit. De verstelbare leuning is bedekt met schuim voor extra comfort en ondersteunt de balans en stabilisatie. De trampoline is gemaakt van goede kwaliteit materialen die voor veiligheid en stabiliteit zorgen. Het feit dat het opvouwbaar is, bespaart ruimte en de rubberen voetjes zorgen voor veilig gebruik. Het product bevordert niet alleen de motoriek en coördinatie, maar ook de lymfecirculatie. Over het algemeen is dit een veilig, leuk product voor kinderen en tieners dat een positieve invloed heeft op de gezondheid en coördinatie. .

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
 • Redelijk snelle levering
4

Relaxdays fitness trampoline

foto van een Relaxdays fitness trampoline
7.6Expert Score
Compacte, stevige trampoline met handige stang. Geschikt voor binnengebruik.

De opvouwbare trampoline is een geweldig fitnessapparaat voor thuis. De beugel biedt meer veiligheid en maakt het ook voor beginners geschikt. Het is zeer stabiel door stalen veren en kan gebruikt worden door kinderen en volwassenen tot 120 kg. Het feit dat het opgevouwen kan worden en ruimtebesparend opgeborgen kan worden, is een groot pluspunt. Het kan echter alleen binnenshuis gebruikt worden en moet door 2 personen opgebouwd worden. Over het algemeen is dit een modern fitness trampoline met verschillende voordelen voor de gezondheid. .

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Redelijk van kwaliteit
 • Gewicht
5

Relaxdays fitness trampoline

foto van een Relaxdays fitness trampoline
6.5Expert Score
Compacte trampoline, geschikt voor indoor sporten, stevig en veilig.

Deze fitness trampoline is een geweldig product voor thuisgebruik om je uithoudingsvermogen te verbeteren en tegelijkertijd je coördinatie, balans en beweeglijkheid te ontwikkelen. Het heeft een maximale lichaamsgewicht van ongeveer 100 kg en kan zonder gereedschap worden opgebouwd. Met een keuze uit de 91 of 96 cm diameter, is het handig voor mensen die beperkte ruimte hebben. De trampoline heeft ook antislip doppen voor meer stabiliteit en kan tot 750 calorieën per uur verbranden. Als je op zoek bent naar een effectieve en eenvoudige manier om thuis fit te blijven, is deze trampoline misschien wel iets voor jou. Vergeet niet om de veiligheidsrichtlijnen te lezen voordat je het gaat gebruiken. .

Goede punt(en)
 • Redelijk design
 • Matige kwaliteit door keuze materiaal
 • Snelle levering

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart