Fietspomp Hema kopen? De 5 beste Fietspomp Hemas van 2023

De Hema fietspomp werkt door middel van een handmatige zuigerpomp die lucht van buiten aanzuigt en in de band van de fiets pompt. De pomp heeft een slang met een mondstuk dat op het ventiel van de fietsband past. Door de hendel op en neer te bewegen, wordt lucht in de band gepompt.

Is het geschikt voor verschillende soorten fietsen?

De Hema fietspomp is geschikt voor verschillende soorten fietsen, waaronder stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen.

Kan de Hema fietspomp in verschillende landen worden gebruikt?

Ja, de Hema fietspomp kan in verschillende landen worden gebruikt, zolang de fietsventielen compatibel zijn met het mondstuk van de pomp.

Wat is de gemiddelde levensduur van de Hema fietspomp?

De gemiddelde levensduur van de Hema fietspomp hangt af van het gebruik en de opslag van de pomp. Over het algemeen gaat de Hema fietspomp enkele jaren mee bij regelmatig gebruik en goede zorg. Of misschien ben je op zoek naar een Ab-Trainer.

Zijn er andere soorten fietspompen die vergelijkbaar zijn met die van Hema?

Er zijn verschillende soorten fietspompen die vergelijkbaar zijn met die van Hema, waaronder handmatige zuigerpompen, voetpompen en elektrische pompen. Het is belangrijk om de specificaties te vergelijken en te kiezen welk type het beste past bij je specifieke behoeften.

Wat is de prijs van de fietspomp van Hema?

De prijs van de Hema fietspomp kan variëren afhankelijk van het model en de functies, maar over het algemeen ligt de prijs tussen de 10 en de 20 euro.

De 5 beste fietspomp hema

1

Dunlop Fietspomp met

foto van een Dunlop Fietspomp met
9.4Expert Score
Efficiënte en veelzijdige fietspomp met drukmeter.

De Dunlop fietspomp is een veelzijdige en handige tool voor elke fietser. De dubbele ventieloptie betekent dat je geen extra verloopstukjes nodig hebt voor verschillende soorten ventielen, terwijl de ingebouwde analoge drukmeter een nauwkeurige meting van de bandenspanning mogelijk maakt. De pomp wordt geleverd met twee extra adaptoren en kan gemakkelijk worden opgeborgen dankzij het doorschijnende bakje. De knelkop maakt de bediening eenvoudig en efficiënt, terwijl de pompvoet zorgt voor stabiliteit tijdens het pompen. Kortom, deze fietspomp is een geweldige investering voor elke fietser die zijn banden in topconditie wil houden. .

Goede punt(en)
 • Hoogste kwaliteit
 • Lange levensduur
 • Gebruiksvriendelijk
2

Jumbo Pomp Fietspomp

foto van een Jumbo Pomp Fietspomp
8.7Expert Score
Stevige fietspomp met eenvoudige werking en handige opbergruimte.

De Jumbo Fietspomp is zonder twijfel een echte klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan. Het feit dat de pomp nog steeds gemaakt wordt door een sociale werkplaats, maakt het nog eens extra sympathiek. De pomp is eenvoudig in gebruik en heeft weinig onderhoud nodig. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, als ervaren product reviewer, is dat de prijs misschien wat hoger ligt dan die van vergelijkbare fietspompen op de markt. Maar dat is het dan ook wel. Al met al is de Jumbo Fietspomp een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame fietspomp van Nederlandse bodem. .

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Hoogste kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Jumalu Verloopnippel voor

foto van een Jumalu Verloopnippel voor
7.8Expert Score
Handig setje, goedkoop en makkelijk mee te nemen.

De Verloopnippel voor het fietsventiel is een handige tool om ervoor te zorgen dat je fiets altijd goed opgepompt is. Het feit dat het uit 3 verschillende verloopstukken bestaat, maakt het een veelzijdig en nuttig product voor iedereen die regelmatig fietst. Het is eenvoudig te gebruiken en past op verschillende soorten ventielen, waardoor het een universele tool is die je overal mee naartoe kunt nemen. Al met al is dit een handig en praktisch product om in huis te hebben als je een fervent fietser bent. .

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Dunlop Fietspomp Presta

foto van een Dunlop Fietspomp Presta
7.2Expert Score
De Dunlop fietspomp is efficiënt en handig in gebruik.

Deze Dunlop fietspomp is een handige vloerpomp die geschikt is voor drie soorten ventielen (Presta, Dunlop en Schrader), inclusief twee extra adapators voor opblaasbaar waterspeelgoed en ballen. De pomp is gemaakt van kunststof en aluminium, waardoor hij stevig en duurzaam is. Het enige nadeel is dat er geen drukmeter op zit, dus je zult zelf moeten inschatten wanneer je banden voldoende zijn opgepompt. Over het algemeen is dit een goede fietspomp die je banden gemakkelijk op de juiste druk brengt. .

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Redelijk in kwaliteit
 • Gewicht
5

Strex Fietspomp Drukmeter

foto van een Strex Fietspomp Drukmeter
7Expert Score
Eenvoudige fietspomp met drukmeter, maximaal 11 bar, in opvallende kleur.

De Strex fietspomp lijkt een goede keuze te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een stevige en gebruiksvriendelijke fietspomp. De pomp heeft een handige drukmeter waardoor je precies kan zien wanneer de band de juiste druk heeft bereikt en de multifunctionele dubbele pompkop kan gebruikt worden voor verschillende soorten ventielen. De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat je zonder teveel inspanning en tijd je fietsband weer volledig kan oppompen. Het lichte gewicht van de pump maakt het gemakkelijk om deze te verplaatsen en de toegevoegde verloopnippel maakt het mogelijk om ook ballen en andere opblaasbare items op te pompen. Over het algemeen lijkt dit een goede en duurzame keuze te zijn en zou ik deze fietspomp zeker aanbevelen aan anderen. .

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart