Electric Heater kopen? De 5 beste Electric Heaters van 2023

Een elektrische kachel converteert elektriciteit in warmte door een elektrische weerstand in het toestel te verwarmen. Deze weerstand kan worden omgeven door een metalen spoel, een oliegevulde radiator of een keramische plaat om de warmte beter te verdelen.

Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van een elektrische kachel?

Elektrische kachels zijn relatief goedkoop in aanschaf en vereisen geen installatie. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken in elke omgeving met een stopcontact. Ook produceren elektrische kachels geen uitstoot of koolmonoxide, waardoor ze veiliger zijn in huis of op kantoor.

Welke soorten elektrische kachels zijn er?

Er zijn verschillende soorten elektrische kachels, waaronder convectorkachels, stralingskachels en oliegevulde radiatoren. Convectiekachels verwarmen lucht die vervolgens door de ruimte stroomt, terwijl stralingskachels directe warmte afgeven. Oliegevulde radiatoren zijn gevuld met olie om de warmte efficiënter vast te houden. Of misschien ben je op zoek naar een Elektrische-Kraan.

Hoeveel energie verbruikt een elektrische kachel?

Het energieverbruik van een elektrische kachel kan variëren afhankelijk van het vermogen, de grootte en de duur van het gebruik. Het wordt meestal gemeten in wattage en kan variëren van 500W tot 2500W. Een gemiddelde kachel van 1500W verbruikt ongeveer 1,5 kWh per uur.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen die moeten worden genomen bij het gebruik van een elektrische kachel? Zorg ervoor dat er niets in de buurt van of op de kachel wordt geplaatst dat kan ontvlammen. Plaats ook geen natte of vochtige kleding of linnen op de kachel. Sluit de kachel direct aan op een stopcontact en gebruik geen verlengkabels. Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de kachel en gebruik alleen kachels met de veiligheidskenmerken die zijn goedgekeurd door lokale autoriteiten. Hoe verhoudt de efficiëntie van een elektrische kachel zich tot andere soorten kachels, zoals gas- en olietransformatoren? Elektrische kachels zijn efficiënter in termen van de warmte die ze produceren in vergelijking met andere soorten kachels. Gas- en olietransformatoren kunnen echter goedkoper zijn in gebruik als u in een gebied woont met een goedkope gas- of olieprijs. Houd er rekening mee dat de efficiëntie van elektriciteitsopwekking lager is dan die van gas-, olie- en andere soorten brandstof die worden gebruikt om andere soorten kachels te bedienen.

De 5 beste electric heater

1

Luxe Aircooler 8

foto van een Luxe Aircooler 8
9.4Expert Score
Goede aircooler met extra verwarmingsfunctie, geschikt voor kleinere ruimtes.

Deze luchtkoeler met verwarmingsfunctie lijkt een veelzijdig apparaat met een hoge watercapaciteit en handige extra’s zoals de afstandsbediening en timerfunctie. De toevoeging van de ijs-packs zorgt voor extra verkoeling wanneer nodig. De verschillende snelheden en oscilatiefuncties geven je de mogelijkheid om het apparaat aan te passen aan je persoonlijke voorkeur en de grootte van de ruimte. Het formaat is redelijk compact en de zwenkwielen maken het gemakkelijk om te verplaatsen. .

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Gaat relatief lang mee
 • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Room heater Room

foto van een Room heater Room
8.6Expert Score
Voordelig geprijsd, eenvoudig in gebruik, opwarmtijd is gemiddeld.

Het ontwerp is compact en past goed bij elk interieur. Het is makkelijk op te zetten en te verplaatsen naar elke ruimte waar het nodig is. Het is een goede investering voor de wintermaanden en zorgt voor een aangenaam en comfortabel gevoel in huis of op het werk. .

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Excellent Hangende Terrasverwarmer

foto van een Excellent Hangende Terrasverwarmer
8.2Expert Score
Krachtige terrasverwarmer met handige ophangmogelijkheid, ideaal voor buiten.

De Excellent Hangende Terrasverwarmer is een handige en gemakkelijke manier om warm te blijven terwijl je buiten geniet van je terras of balkon. De halogeenlamp zorgt voor een effectieve verwarming en de metalen zilverkleurige kap voegt een aantrekkelijk designelement toe. Het feit dat het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, geeft het extra veelzijdigheid en de lengte van het snoer (ca. 150 cm) maakt het makkelijk om de verwarmer te plaatsen waar je het meest nodig hebt. De aan/uit-schakelaar maakt het makkelijk om de verwarmer te bedienen en de IPX4-bescherming betekent dat het bestand is tegen opspattend water. Al met al is de Excellent Hangende Terrasverwarmer een betrouwbare en handige keuze voor wie op zoek is naar een manier om buiten warm te blijven. .

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Elektrische Verwarming met

foto van een Elektrische Verwarming met
7.6Expert Score
Multifunctionele elektrische kachel met afstandsbediening en timer voor grote ruimtes.

De Multifunctionele staande verwarming van NumberOne is een uitstekend apparaat voor het verwarmen en verkoelen van een ruimte tot 30 m2. Het heeft verschillende temperatuurmodi en vermogensinstellingen, en kan snel opwarmen met behulp van PTC-technologie. Een afstandsbediening wordt meegeleverd voor gemakkelijke bediening. Bovendien is het apparaat veilig in gebruik dankzij de verschillende veiligheidsfuncties zoals de oververhittingsbeveiliging. Kortom, een zeer nuttig en handig apparaat voor het hele jaar door comfort. .

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Materiaal is sterk
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Excellent Electrics Terrasverwarming

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart