Dubbele Parasol kopen? De 5 beste Dubbele Parasols van 2023

Een dubbele parasol is een grote parasol die bestaat uit twee overlappende schermen die het gebied dat het bedekt vergroten. Het belangrijkste voordeel van een dubbele parasol is meer schaduwoppervlak, waardoor het ideaal is voor activiteiten waarbij veel mensen betrokken zijn, zoals buitenfeesten, bruiloften, picknicks in de tuin of zwembadfeestjes.

Wat zijn de populaire materialen die worden gebruikt bij de productie van dubbele parasols?

Dubbele parasols kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals hout, aluminium, staal en polyester. Aluminium en staal worden vaak gebruikt voor de frames, terwijl polyester of ander waterdicht textiel wordt gebruikt voor de schermdoeken.

Hoeveel kost een gemiddelde dubbele parasol?

De prijs van een dubbele parasol varieert afhankelijk van het gekozen merk, de grootte, de gebruikte materialen en de functies die deze biedt. Over het algemeen variëren de prijzen van gemiddeld € 100 tot € 500.

Wat zijn de verschillende types dubbele parasols en welke activiteiten zijn ze geschikt voor?

Er zijn verschillende soorten dubbele parasols, zoals zijwaartse dubbele parasols, hangende dubbele parasols en ‘half-maan’-modellen. Zijwaartse dubbele parasols bieden schaduw en zijn ideaal voor strand of tuinfeesten, hangende modellen zijn perfect om boven een eettafel of zit- / loungeruimte te hangen en halve maan-modellen zijn geschikt voor kleinere ruimtes. Of misschien ben je op zoek naar een Egaliseerhark.

Welke zorg en onderhoud vereist een dubbele parasol?

Dubbele parasols moeten worden schoongemaakt met warm water en milde zeep en vervolgens goed afgespoeld en gedroogd. Beschermmiddelen en afdekkingen kunnen worden gebruikt om de levensduur van de parasol te verlengen. Overweeg om tijdens slecht weer de parasol op te bergen.

Wat zijn enkele beoordelingen van klanten voor populaire modellen van dubbele parasols?

Enkele van de best beoordeelde dubbele parasols zijn de Abba Patio Outdoor Patio Umbrella, de Purple Leaf Double Top Deluxe Patio Umbrella en de Island Umbrella Freeport Double Vent Umbrella. Klanten beoordelen deze modellen positief vanwege hun duurzaamheid, stabiliteit en gebruiksgemak.

De 5 beste dubbele parasol

1

Outsunny Parasol met

foto van een Outsunny Parasol met
9.2Expert Score
Ruime parasol, dubbele kap, makkelijke bediening met zwengel.

De Dubbel zoveel schaduw. parasol is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar meer schaduw. Het is een goed ontworpen en stevig product met twaalf metalen baleinen voor stabiliteit en een waterafstotend en uv-bestendig polyester schermdoek. Het gebruik van de zwengel om te openen en sluiten is eenvoudig, en het is snel op te zetten en af te breken. Met een afmeting van 460 cm x 270 cm en een hoogte van 240 cm biedt het voldoende schaduw op warme dagen. Gezien de technische gegevens is het netto gewicht van dit product 12,5 kg en de kleur is donkergroen. Houd er wel rekening mee dat er geen verzending mogelijk is naar de Nederlandse eilanden. .

Goede punt(en)
  • Hoogste kwaliteit
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Snelle levering
2

Kingsleeve Dubbele Parasol

foto van een Kingsleeve Dubbele Parasol
8.7Expert Score
Ruime en stevige dubbele parasol met soepel slingermechanisme.

De XXL parasol van Kingsleeve biedt uitzonderlijk grootschalige zonwering voor meerdere personen dankzij zijn spanwijdte van 460 x 270 cm. De soepele slingerfunctie zorgt ervoor dat de parasol snel en eenvoudig kan worden geopend. Met UV-bescherming 40+ biedt de parasol optimale bescherming tegen de zon. De robuuste stok van Ø48 mm is gemaakt van hoogwaardig staal met poedercoating, die ook in tweeën gedeeld kan worden voor beter transport of opslag. De 3 windopeningen aan de bovenkant van de parasol zorgen voor nog meer stabiliteit en voorkomen warmteaccumulatie onder de parasol. De parasolbekleding is gemaakt van waterafstotende stof, die jou de beste bescherming biedt tegen zomerse regen. Al met al is dit een geweldig product dat zowel functioneel als stijlvol is. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Goede kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Parasolhoes voor Dubbele

foto van een Parasolhoes voor Dubbele
8.3Expert Score
Degelijke parasolhoes met handige rits, past goed om parasol.

De parasolhoes van Cover Up HOC lijkt een degelijk product met waterdicht materiaal en een handig sluit-koord met stopper aan de onderkant. De naden zijn dubbel gestikt en de hoes is beschikbaar in verschillende afmetingen. Het meegeleverde uittrekbare stokje lijkt nuttig voor het aanbrengen van de hoes. Het feit dat de gestikte naden niet geseald zijn, kan echter problemen opleveren, vooral als de parasol langdurig aan weersomstandigheden wordt blootgesteld. Ook moet je voorzichtig zijn met plassen en poeltjes om doorlekken te voorkomen. Over het geheel genomen lijkt de RED label parasolhoes geschikt voor gebruik in het vroege voorjaar tot de parasol naar binnen gaat. .

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Redelijke kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Outsunny Parasol met

foto van een Outsunny Parasol met
7.1Expert Score
Grote dubbele parasol, handig te bedienen, stevig en beschermend.

De dubbele terrasparasol van Outsunny is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een schaduwplek tijdens warm weer. Het dubbele dak biedt maximale bescherming tegen de zon en houdt schadelijke uv-straling tegen. De parasol is uiterst sterk en duurzaam dankzij de roestvrije metalen stangen en 12 stevige metalen baleinen. Het eenvoudige in- en uitklappen met behulp van de zwengel is een groot pluspunt en de bijgeleverde kruisvoet zorgt voor stabiliteit. De parasol heeft een diameter van 2,7 meter, is 4,4 meter lang en heeft een hoogte van 2,5 meter. Dit maakt het een uitstekende keuze voor villa’s, tuinen, binnenplaatsen, zwembaden en pleinen. Bovendien is het polyester bestand tegen water en uv-straling. Het nettogewicht van de parasol is 18 kg en de kleur is bruin. Al met al is dit een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en stevige parasol die maximale bescherming biedt tegen de zon. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Materiaal is sterk
  • Snelle levering
5

Relaxdays dubbele parasol

foto van een Relaxdays dubbele parasol
6.3Expert Score
Enorme en stijlvolle parasol, goede bescherming tegen UV-straling.

De XXL tuinparasol met waterafstotend parasoldoek is een ideale keuze voor iedereen die graag van de buitenlucht wil genieten tijdens warme dagen. Het grote formaat biedt voldoende schaduw voor alle activiteiten, of je nu wilt loungen in je tuinstoel of een feestje houdt met vrienden. De zwengel maakt het openen en sluiten van de parasol eenvoudig en het waterafstotende polyester doek beschermt je tegen zowel zon als regen. De parasol kan gemakkelijk opgeborgen worden wanneer deze niet in gebruik is en de levering omvat de dubbele parasol zonder decoratie en parasolvoet. .

Goede punt(en)
  • Matige levensduur
  • Matige kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart