Basketbalbord kopen? De 5 beste Basketbalbords van 2023

Een standaard basketbalbord heeft een afmeting van 72 bij 42 inch, wat ongeveer overeenkomt met 1,83 meter bij 1,07 meter.

Welk materiaal wordt gebruikt om een basketbalbord te maken?

Basketbalborden zijn meestal gemaakt van doorzichtig polycarbonaat of dik glas. Het frame kan worden gemaakt van sterk metaal zoals staal, aluminium of titanium.

Wat is de geschiedenis van het basketbalbord en hoe is het ontstaan?

Het basketbalbord werd in 1891 uitgevonden door de Canadese fysieke opvoedkundige James Naismith, de uitvinder van het basketbal. Hij bevestigde twee perzikmanden aan de balken van de gymzaal in Springfield College om als baskets te dienen waar de studenten de bal in konden gooien. Het huidige bord is het resultaat van veel innovatie en verbetering door de jaren heen.

Welke variaties van basketbalborden bestaan er?

Er zijn verschillende variaties van basketbalborden, waaronder draagbare modellen die op wielen kunnen worden verplaatst, achter-deur modellen voor indoor gebruik en op straat gemonteerde modellen voor buiten. Of misschien ben je op zoek naar een Steelhouder.

Waar moet men op letten bij het installeren van een basketbalbord?

Bij het installeren van een basketbalbord moet men rekening houden met de locatie, de hoogte van het bord, de afstand tot de ring en het meest geschikte bevestigingsmechanisme.

Wat zijn enkele verschillende soorten bevestigingsmechanismen die gebruikt worden voor basketbalborden?

Bevestigingsmechanismen voor basketbalborden kunnen onder andere bestaan uit in de grond gegraven palen, muurbeugels of draagbare standaarden met een basis die gevuld kan worden met zand of water.

De 5 beste basketbalbord

1

Pegasi basketbalbord Fun

foto van een Pegasi basketbalbord Fun
9.4Expert Score
Leuk beginnersbord voor jonge basketbalspelers.

De Pegasi basketbalbord Fun is een goede keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een product van goede kwaliteit met een redelijke prijs. Het backbord is gemaakt van sterk en duurzaam kunststof dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en goed genoeg is om binnenshuis of buitenshuis te gebruiken. De ring met een diameter van 38cm heeft een duurzaam nylon net, wat ideaal is voor een langdurig gebruik zonder gemakkelijk te slijten. Het bord wordt compleet geleverd met beugels en materiaal voor bevestiging, waardoor het eenvoudig kan worden gemonteerd aan muren. Het pakket heeft een gewicht van 16 kg en wordt geleverd in een verpakking met een afmeting van 82 x 58 x 28cm. Over het algemeen is dit product een goede waarde voor uw geld als u op zoek bent naar een hobby basketbalbord voor thuisgebruik. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Gaat relatief lang mee
  • Gebruiksvriendelijk
2

Pure2Improve Fun Hoop

foto van een Pure2Improve Fun Hoop
8.5Expert Score
Leuk voor de kinderen om mee te spelen.

De Pure2Improve Fun Basketbal Set Classic is een geweldig product voor basketbalfans die op zoek zijn naar een bureaubord of een klein basketbalbord om in de kinderkamer op te hangen. Het bord heeft een klassiek, strak ontwerp en is gemakkelijk te monteren met de bijgeleverde haken, die over de deur heen gehangen moeten worden. De basketbalset wordt compleet geleverd met een basketbal, ring en net, en alle benodigde montage-onderdelen. De kwaliteit van het product is goed en de prijs is ook redelijk betaalbaar. Kortom, als u op zoek bent naar een kwalitatief goede basketbalset die zowel functioneel als decoratief is, dan is de Pure2Improve Fun Basketbal Set Classic een uitstekende keuze. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
3

Avento Basketbalset Mini

foto van een Avento Basketbalset Mini
8.3Expert Score
Leuk basketbalsetje voor kinderen van goede kwaliteit.

De Avento Mini Basketbalset is een goede investering voor degenen die hun basketbalvaardigheden willen verbeteren zonder de deur uit te hoeven gaan. De set is gemakkelijk te bevestigen en kan overal worden geplaatst. De slam rim met stalen veer verhoogt de flexibiliteit van het bord en maakt het mogelijk om ook slamdunks uit te voeren. Het synthetische glasvezelplaatje van 45 x 30 x 3 cm met print zorgt voor visuele aantrekkelijkheid en de 23 cm metalen ring met epoxycoating en 8 gelaste haken maakt het geheel stevig. De kit bevat ook een kunststof bal van ongeveer 13 cm, een pomp en stalen montagebeugels met een foamlaag ter bescherming van de deur. Kortom, deze set is ideaal voor thuis, op kantoor of zelfs elders en biedt voldoende mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde spelers. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Redelijke kwaliteit
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Relaxdays mini basketbal

foto van een Relaxdays mini basketbal
7.7Expert Score
Compacte binnen-basketbal set voor kinderen om mee te spelen.

Dit mini basketbalbord is een leuke gadget om in huis of op kantoor te hebben. Het is gemakkelijk op te hangen aan de deur zonder boren of schroeven en wordt geleverd met een balpomp en bal. Het materiaal voelt stevig aan en ook de bal en de pomp zijn van goede kwaliteit. Het formaat van het bord is vrij klein, dus het is niet geschikt voor serieuze wedstrijden, maar het is leuk om even te ontspannen en te spelen met collega’s of vrienden tijdens een pauze. .

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Materiaal is sterk
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

JollyOutside Basketbal set

foto van een JollyOutside Basketbal set
6.6Expert Score
Eenvoudig te monteren basketbalsysteem van goede kwaliteit.

Deze basketbalset is perfect voor mensen die hun basketbalvaardigheden willen verbeteren in hun eigen achtertuin. Het is gemakkelijk in te stellen en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen – een bord, ring en net. Het formaat is perfect voor thuisgebruik en de set is veelzijdig genoeg om te worden gebruikt door spelers van verschillende niveaus. Over het algemeen zou ik deze set aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare, gemakkelijk te gebruiken en complete basketbalset voor thuisgebruik. .

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Gemaakt van matig materiaal
  • Gebruiksvriendelijk

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart