Industriele Muurdecoratie kopen? De 5 beste Industriele Muurdecoraties van 2023

Materialen die vaak worden gebruikt bij industriële muurdecoratie zijn metaal, hout, beton, baksteen en andere ruwe texturen zoals roest of verweerd staal.

Wat zijn enkele populaire ontwerpen en motieven voor industriële muurdecoraties?

Populaire ontwerpen voor industriële muurdecoraties zijn vaak geïnspireerd door de stedelijke omgeving, zoals graffitikunst, industriële machines, tandwielen, buizen en leidingen.

Hoe worden industriële muurdecoraties gewoonlijk opgehangen?

Industriële muurdecoraties worden vaak opgehangen met behulp van zware montagebeugels en ankers om het gewicht van het decorstuk te ondersteunen. Sommige industriële muurdecoraties hebben ook ingebouwde hangers of kunnen worden opgehangen met touwen of kettingen.

Welk soort ruimtes lenen zich goed voor industriële muurdecoratie?

Industriële muurdecoratie past goed in ruimtes met een rauwe, onafgewerkte esthetiek, zoals lofts, stedelijke appartementen, kantoren en restaurants. Ze bieden een manier om de textuur, het gevoel en de sfeer van de omgeving te benadrukken. Of misschien ben je op zoek naar een Aparte-Muurdecoratie.

Wat zijn enkele voor- en nadelen van het gebruik van industriële muurdecoratie in een ruimte?

Voordelen van industriële muurdecoratie zijn dat het een uniek karakter toevoegt aan elke ruimte, en kan helpen om een ​​gevoel van geschiedenis en architectuur toe te voegen. Een nadeel kan zijn dat het soms duur kan zijn en te overweldigend kan zijn als het te dominant is.

Zijn er specifieke onderhoudstaken die moeten worden uitgevoerd om industriële muurdecoraties in goede staat te houden?

Industriële muurdecoratie vereist nauwelijks onderhoud, maar moet wel worden schoongemaakt indien nodig met een droge doek om stof en vuil te verwijderen. Vochtige doeken kunnen worden gebruikt om weerbarstige vlekken of vlekken te verwijderen, afhankelijk van het gebruikte materiaal.

De 5 beste industriele muurdecoratie

1

Gadgy Wandrekken set

foto van een Gadgy Wandrekken set
9.2Expert Score
Stijlvol zwart en houten wandrekken voor industriële muurdecoratie.

De Gadgy Wandplank set is een geweldige toevoeging aan elk interieur. Ik was onder de indruk van de stevige zwarte metalen frame en de houten plank, het gaf me het gevoel dat het van hoge kwaliteit is. De set biedt veelzijdigheid doordat je het als decoratie of als boekenplank kunt gebruiken en het past bij elk type interieur stijl, van Scandinavisch tot industrieel. De set wordt geleverd met alle benodigde installatiematerialen en het is gemakkelijk op te hangen. Als je op zoek bent naar een functionele en decoratieve wandplank set, dan is dit zeker een aanrader. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Gaat relatief lang mee
  • Gebruiksvriendelijk
2

Poster PSG Messi

foto van een Poster PSG Messi
8.5Expert Score
Stijlvolle PSG poster met Messi, Neymar en Mbappé.

De Hoogwaardige Glans Poster is een fantastische manier om elke leefruimte wat extra pit te geven. Het vierkleurig offsetdrukproces zorgt voor een constante hoge kwaliteit met een diepe kleurweergave en het extra gecoate glanzende papier voegt glans toe aan de poster die ervoor zorgt dat het uitziet als een luxe product. Het posterformaat van 60×42 cm is ideaal en perfect om in te lijsten en op te hangen aan de muur. De kwaliteit is uitstekend en het is goed verpakt en verzonden door Bol. com. Kortom, deze poster is zeker de moeite waard om te kopen voor jezelf of als cadeau voor een vriend of familielid. .

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Wanddecoratie Metaal Aluminium

foto van een Wanddecoratie Metaal Aluminium
8Expert Score
Industrieel aluminium schilderij, perfecte muurdecoratie voor woon- en slaapkamer.

De metalen wanddecoratie met marmer textuur in grijze en gouden tinten is een prachtig en uniek product dat je woning een industrieel en modern gevoel geeft. De foto is van hoge kwaliteit en wordt geprint op een stevige, op maat gesneden aluminium plaat die gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd met het optionele ophangsysteem. Het product wordt geleverd in verschillende formaten en kan ook op andere materialen worden besteld, waardoor het een veelzijdig kunstwerk is dat past bij elke ruimte. Overall, de metalen wanddecoratie is een sterk aanbevolen product voor wie op zoek is naar een mooie en unieke aanvulling op hun interieur. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Redelijke kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
4

Gadgy Wandrekken set

foto van een Gadgy Wandrekken set
7.5Expert Score
Stijlvol en functioneel wandrek voor een industriële uitstraling.

De Gadgy Wandplank set is niet alleen een stijlvolle decoratie voor elke kamer in het huis, maar het biedt ook functionele opbergruimte voor verschillende decoratieve accessoires, fotolijsten, kleine planten en boeken. Het stevige zwarte metalen frame en het echte houten plankje passen bij alle interieurs, van industrieel tot Scandinavisch tot modern. De set bestaat uit twee wandrekken en wordt geleverd met alle installatiematerialen, zodat je deze direct kunt ophangen en ervan kunt genieten. Als er iets mis is met je bestelling, biedt Gadgy een 100% tevredenheidsgarantie. In het kort, deze wandplank set is een goede keuze voor mensen op zoek naar zowel decoratie als opbergruimte. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Redelijk in kwaliteit
  • Gewicht
5

Levensboom Tree of

foto van een Levensboom Tree of
6.5Expert Score
Prachtige, grote industriële wanddecoratie van natuurlijk hout in zwart.

Deze unieke wanddecoratie in de vorm van een levensboom is een prachtig stuk om elk interieur op te fleuren. Gemaakt van 3mm dik zwart MDF met een moderne en rustige uitstraling. Het is een blikvanger en een cadeau dat iemand anders kan blij maken. Let er wel op dat het kleurverschil van het natuurlijke product kan afwijken van de foto. .

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart