700X35C kopen? De 5 beste 700X35Cs van 2023

700x35c is de maat van een fietsband. Het eerste deel, 700, verwijst naar de diameter van de velg in millimeters. Het tweede deel, 35, verwijst naar de breedte van de band in millimeters en “c” geeft de standaardmaat van de band aan die geschikt is voor racefietsen en stadsfietsen.

Hoe verschilt 700x35c van andere bandenmaten?

700x35c banden hebben een smalle breedte met een grote diameter. Andere bandenmaten kunnen breder of smaller zijn, maar hebben een vergelijkbare diameter.

Wat zijn de voordelen van 700x35c banden?

700x35c banden zijn lichtgewicht en hebben minder rolweerstand, wat betekent dat ze gebruikt kunnen worden voor lange afstanden. De smalle breedte zorgt ook voor minder wrijving en betere prestaties op de weg.

Welke soorten fietsen zijn geschikt voor 700x35c banden?

700x35c banden zijn geschikt voor racefietsen, stadsfietsen en hybride fietsen. Of misschien ben je op zoek naar een Balhoofdsleutel.

Wat zijn de aanbevolen luchtdrukken voor 700x35c banden?

De aanbevolen luchtdruk voor 700x35c banden ligt meestal tussen 60 en 90 psi (pounds per square inch), maar dit kan variëren afhankelijk van het gewicht van de berijder en de rijomstandigheden.

Hoe vaak moeten 700x35c banden worden vervangen?

Het vervangen van banden hangt af van verschillende factoren, zoals het type en het merk van de band en hoe vaak de fiets wordt gebruikt. Over het algemeen wordt aangeraden om de band om de paar duizend kilometer te controleren en om de 2-3 jaar te vervangen als het nog niet versleten is. Het is echter belangrijk om regelmatig de bandenspanning en slijtage te controleren om de levensduur van de banden te verlengen.

De 5 beste 700x35c

1

EA0503D OborHakuba 700x35c

foto van een EA0503D OborHakuba 700x35c
9.4Expert Score
Lichtgewicht en duurzame fietsband met goede grip.

Helaas kan ik geen specifieke review geven over dit product, omdat het geen identificeerbare productnaam lijkt te zijn. Als je me meer informatie kunt geven over het merk en type van het product, kan ik je misschien helpen met het vinden van reviews of het geven van mijn eigen beoordeling. .

Goede punt(en)
 • Hoge kwaliteit
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Michelin Power Gravel

foto van een Michelin Power Gravel
8.5Expert Score
De Michelin Power Gravel vouwband is duurzaam en betrouwbaar.

De Michelin X-Miles is een uitstekende racefietsband met een lange levensduur dankzij de slijtvaste rubbercompound en de HD-bescherming. De efficiencywinst van 8,6 watt per bandenpaar zorgt voor een snellere rit, wat resulteert in een tijdswinst van 34 seconden bij 40 km en een gemiddelde snelheid van 45 km/u. De band is ook geschikt voor grindpaden en heeft een lekbestendige constructie zonder afbreuk te doen aan de lage rolweerstand. De X-Miles is een ideale keuze voor rijders die op zoek zijn naar duurzame en efficiënte prestaties tijdens het racen. .

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Hoogste kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
3

EA0502A OborHakuba 700x35c

foto van een EA0502A OborHakuba 700x35c
8.3Expert Score
Fietsband die stevig en duurzaam lijkt.

Helaas kan ik geen beoordeling geven omdat deze informatie niet voldoende is om te weten wat voor soort product het is. Om een ​​beoordeling te kunnen geven, moet ik weten welk soort product het is en welke functies het heeft. .

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

SET Hutchinson Urban

foto van een SET Hutchinson Urban
7.5Expert Score
Duurzame en comfortabele banden voor stedelijke omgevingen.

Deze set van 2 draadbanden met een wielmaat van 28 inch is zeer geschikt voor stads- en toerfietsen. De lekbescherming en reflecterende strepen zorgen voor extra veiligheid tijdens het fietsen en het dichte karkasweefsel zorgt voor een goede duurzaamheid. De banden zijn ook geschikt voor e-bikes zonder aanbeveling van de fabrikant. De bandgrootte is 37-622mm mm en de set wordt geleverd als twee-delige set. Al met al een prima keuze voor wie op zoek is naar goede kwaliteit banden voor stads- en toerfietsen. .

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Materiaal is sterk
 • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Goodyear connector ultimate

foto van een Goodyear connector ultimate
7Expert Score
Lichte en duurzame fietsband met goede grip.

De Goodyear Connector Ultimate fietsband is een uitstekende keuze voor fietsers die veel verschillende soorten terrein willen verkennen. De veelzijdige loopvlakpatroon met een combinatie van dicht op elkaar geplaatste blokprofielen en agressief zijprofiel zorgt voor uitstekende grip op alle soorten ondergrond. Dankzij de Tubeless Complete-constructie rijd je snel en zeer wendbaar en de band kan gemakkelijk door backroads en singletracks manoeuvreren. Bovendien is de band lichtgewicht en vouwbaar, wat ideaal is voor fietsers die regelmatig hun banden willen vervangen. De enige mogelijke minpunt is dat de band wellicht wat duurder is dan andere fietsbanden op de markt, maar als je op zoek bent naar een hoogwaardige alleskunner, dan is deze investering het zeker waard. .

Goede punt(en)
 • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Matige prijs kwaliteit verhouding

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   gereedschap-advies.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart