Waterslanghaspel kopen? De 5 beste Waterslanghaspels van 2023

Een waterslanghaspel is een apparaat dat wordt gebruikt om brandslangen op te bergen en deze snel en efficiënt uit te rollen als er brand is. Het is ook een handig hulpmiddel om planten en bloemen in de tuin water te geven.

Wat is de geschiedenis van de waterslanghaspel?

De waterslanghaspel stamt al uit de Middeleeuwen toen er in sommige steden een vast waterleidingsysteem werd aangelegd voor bluswerkzaamheden. De haspel zoals we die tegenwoordig kennen is echter pas in de negentiende eeuw verder ontwikkeld.

Op welke locaties wordt de waterslanghaspel doorgaans gebruikt?

Waterslanghaspels worden doorgaans gebruikt in openbare gebouwen zoals scholen, kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra en andere commerciële gebouwen. Sommige particulieren kiezen er ook voor om een waterslanghaspel in hun tuin te installeren.

Hoe werkt de waterslanghaspel?

De waterslanghaspel is verbonden met een waterleiding en de slang wordt opgerold op de haspel. Om de slang te gebruiken, wordt deze uitgerold en kan de brandweer deze gemakkelijk aansluiten op een brandkraan. Of misschien ben je op zoek naar een Lakkwast.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een waterslanghaspel?

De belangrijkste onderdelen van een waterslanghaspel zijn de haspel zelf, de waterinlaat, de slang, de spuitmond en de wielen. Daarnaast is er vaak een veiligheidsklep om de druk te reguleren.

Hoe kan je zorgen voor het onderhoud van een waterslanghaspel?

Om de waterslanghaspel in goede staat te houden, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit omvat het controleren van de functionaliteit van de haspel, het reinigen van de slang en het vervangen van defecte onderdelen. Een jaarlijkse controle door professionele brandweermannen wordt aanbevolen.

De 5 beste waterslanghaspel

1

NILFISK CORE 140

foto van een NILFISK CORE 140
9.1Expert Score
Krachtige hogedrukreiniger met regelbare druk en terrasreiniger.

De Nilfisk hogedrukreiniger met 140 bar is een krachtige machine met een gebruiksvriendelijk en uniek design. De bediening van de spuitkracht kan gemakkelijk worden uitgevoerd met de in-hand bediening, en de gebruiksaanwijzing bevindt zich op de machine zelf. De waterslang kan na gebruik gemakkelijk worden opgerold en opgeborgen dankzij de slanghaspel. De metalen pomp maakt het mogelijk om langdurig gebruik te maken van de hogedrukreiniger. Het compacte formaat van de terrasreiniger en de wasborstel maken het gemakkelijk om deze op te bergen. Het flesje en de twee soorten spuitstukken worden opgeborgen in de hogedrukreiniger, zodat je ze niet kunt kwijtraken. Kortom, deze hogedrukreiniger is een betrouwbare optie met 5 jaar garantie. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
2

NILFISK PREMIUM 18010

foto van een NILFISK PREMIUM 18010
8.7Expert Score
Krachtige hogedrukreiniger met handige functies en lange slang.

De Nilfisk Premium 180-10 hogedrukreiniger is een zeer krachtig en robuust apparaat dat gemakkelijk te gebruiken is. De geïntegreerde trolley en haspel maken het gemakkelijk om het apparaat te verplaatsen en op te bergen, terwijl de verschillende accessoires en reinigingsmiddeltank zorgen voor optimale schoonmaakresultaten. Met een garantie van 5 jaar biedt de Nilfisk Premium 180-10 hogedrukreiniger een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is het een goede investering voor iedereen die op zoek is naar een effectief en betrouwbaar reinigingsapparaat. .

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
  • Snelle levering
3

Coazy Slanghaspel 20m

foto van een Coazy Slanghaspel 20m
8Expert Score
Flexibele tuinslang met automatische haspel en 9 sproeistanden.

De Coazy tillvex slanghaspel met automatisch oprolsysteem is een handig product voor mensen die graag tuinieren en op zoek zijn naar meer gemak bij het besproeien van de tuin. Het product biedt verschillende voordelen, zoals de automatische slangoproller, de afneembare muurbeugel, en de verstelbaarheid. Ook de 9 sproeifuncties van de tuinsproeier en de bijgevoegde sproeikop zijn handig bij het besproeien van bloemen, planten en bomen. Het product is flexibel in gebruik, eenvoudig te bedienen, en UV-bestendig. De draagbeugel maakt transport gemakkelijk, en de praktische slangstopper maakt vergrendeling op de gewenste lengte mogelijk. De Coazy tillvex slanghaspel is een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een handig en duurzaam product voor het besproeien van hun tuin. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Tuinslang haspel set

foto van een Tuinslang haspel set
7.7Expert Score
Handige set voor kleine tuinen, goed voor planten water geven.

De Benson Tuinslang haspel set met 10 meter slang is een handige en compacte oplossing voor het bewateren van je tuin of planten. Het is zeer gemakkelijk op te bergen en op te rollen na gebruik dankzij de handzwengel. De set wordt geleverd met koppelstukken en een sproeier, waardoor je direct aan de slag kunt. De slang heeft een goede lengte van 10 meter, wat ideaal is voor kleine tot middelgrote tuinen. Kortom, een goede keuze voor het bewateren van je tuin of planten. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Redelijk in kwaliteit
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

7 in 1

foto van een 7 in 1
7Expert Score
Een handige en complete tuinslang met 7 functies.

Deze flexibele tuinslang is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een handige, compacte, en lichtgewicht oplossing voor het bewateren van hun tuin, planten, en zelfs auto’s. De slang is gemakkelijk in gebruik en kan na het gebruik snel en gemakkelijk worden opgerold. De sproeikop beschikt over 7 verschillende standen, waarmee u voor elke klus de juiste sproei-instelling kunt krijgen. Bovendien is het draagbare ontwerp van de haspel en de antisliphandgreep op het mondstuk zeer handig. Kortom, deze flexibele tuinslang is een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar efficiëntie en gemak in de tuin. .

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart