Trekhaakslot kopen? De 5 beste Trekhaakslots van 2023

Een trekhaakslot is ontworpen om een ​​afgesloten beugel om de trekhaak te plaatsen, waardoor de aanhanger niet kan worden bevestigd om te worden weggesleept. In de meeste gevallen zou de dief zijn eigen trekhaak moeten gebruiken, wat veel meer tijd, materiaal en gereedschap vereist dan gewoon de aanhanger aansluiten op een bestaande trekhaak.

Welke soorten trekhaaksloten zijn er, en hoe verschillen ze van elkaar?

Er zijn verschillende soorten trekhaaksloten die variëren in ontwerp, grootte en beveiligingsniveau. Sommige sloten zijn bedoeld om alleen de koppeling te beschermen, terwijl andere het hele koppelingssysteem met de trekhaak bedekken. Deze kunnen bestaan ​​uit een beugel, een paalslot, een slotkop (voor meer dan één trekhaak), een schijfremvergrendeling (voor trailers met schijfremmen) en nog veel meer.

Hoe sterk of robuust moet een trekhaakslot zijn om een ​​aanhanger te beveiligen tegen diefstal?

Het niveau van de beveiliging van een trekhaakslot hangt af van het niveau van de bescherming dat u nodig heeft. Over het algemeen geldt dat hoe robuuster en dikker het slot, hoe meer bescherming het biedt. Lees de specificaties en beveiligingsniveaus van een slot om te bepalen of het voldoende geschikt is voor uw specifieke omstandigheden, de grootte en waarde van uw aanhanger.

Wat zijn de voordelen van het installeren van een trekhaakslot?

Een trekhaakslot biedt een extra beveiligingslaag om uw aanhanger te beschermen tegen diefstal. Het voorkomt ook dat anderen uw trekhaak gebruiken, wat kan leiden tot ongevallen of schade aan uw voertuig. Het installeren van een trekhaakslot is een relatief goedkope beveiligingsoplossing die uw aanhanger kan beschermen tegen diefstal. Of misschien ben je op zoek naar een Tuintafel-90X90.

Welke andere beveiligingsmaatregelen moeten nog worden genomen om het risico op diefstal van een aanhanger te minimaliseren als het gebruik van een trekhaakslot niet voldoende lijkt?

Naast het installeren van een trekhaakslot zijn er nog andere preventieve maatregelen die u kunt nemen om uw aanhanger te beschermen tegen diefstal, zoals het parkeren van de aanhanger op een veilige locatie, beveiliging met andere sloten, het gebruik van beveiligingscamera’s of alarmen, het verwijderen van de wielen en/ of het koppelsignaal wanneer u de aanhanger niet gebruikt. Ook is het slim om de aanhanger te verzekeren en gevolgschade te vermijden.

De 5 beste trekhaakslot

1

VINZ Nanda Disselslot

foto van een VINZ Nanda Disselslot
9.1Expert Score
Sterk en eenvoudig slot voor trekhaken en disselkoppelingen.

Dit Universeel Disselslot / koppelingsslot is een uitstekend product voor iedereen die zijn aanhanger, caravan, vouwwagen, etc. extra wil beveiligen tegen diefstal. Het slot is gemaakt van hoogwaardig aluminium & staal legering en is daardoor zeer duurzaam en robuust. Het is gemakkelijk te monteren en in gebruik en wordt geleverd met 2 sleutels. De afmetingen zijn compact genoeg om gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Al met al een lichtgewicht en zeer praktisch disselslot/koppelingsslot die zeker aan te raden is. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Veiligheidsspiegel Diameter 30cm

foto van een Veiligheidsspiegel Diameter 30cm
9Expert Score
Veiligheidsspiegel van goede kwaliteit, aanbevolen voor verkeersveiligheid.

De Veiligheidsspiegel Diameter 30cm is een handig hulpmiddel om de veiligheid te vergroten in parkeerplaatsen, garages, winkels en andere locaties. De spiegel heeft een brede kijk en kan als anti-diefstalmateriaal worden gebruikt. De meegeleverde montagebeugel maakt de installatie eenvoudig en de montagehandleiding aan de binnenzijde is makkelijk te volgen. Al met al is dit een handig product voor iedereen die de veiligheid op zijn of haar locatie wil verbeteren. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
3

Carbolt 100 Trekhaakslot

foto van een Carbolt 100 Trekhaakslot
8.3Expert Score
Stevig slot voor bedrijfswagen, eenvoudig in gebruik en veilig.

De Carbolt 100 is een handig en robuust trekhaakslot dat betrouwbare bescherming biedt tegen ongewenste inbraak in uw bedrijfswagen of bus. Het slot is gemaakt van verzinkt staal en afgewerkt met een zwarte poedercoating laag die er niet alleen mooi uitziet, maar ook bestand is tegen slijtage en corrosie. De installatie van dit slot is eenvoudig en er is zelfs een verkleinstuk beschikbaar voor voertuigen waarbij de trekhaak relatief ver van de deuren is gemonteerd. Over het algemeen is de Carbolt 100 een solide en betrouwbare keuze voor wie zijn bedrijfsvoertuig goed wil beschermen. .

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Trekhaakslot Deurslot Achterdeurslot

foto van een Trekhaakslot Deurslot Achterdeurslot
7.7Expert Score
Degelijk slot, doet wat het moet doen.

Dit trekhaakslot/ achterdeur beveiliging kan een goede investering zijn om de veiligheid van je bedrijfswagen te vergroten. Het is eenvoudig te monteren en het vergrendelbare slot biedt extra zekerheid tegen diefstal. De stabiliteit tijdens transport is ook goed dankzij de perfecte pasvorm op de trekhaak. Het is een handige oplossing om ongewenste toegang tot je laadruimte te voorkomen en ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen die hun bedrijfswagen willen beschermen tegen inbraak. .

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Redelijk van kwaliteit
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Matador Trekhaakbeveiliging trekhaakslot

foto van een Matador Trekhaakbeveiliging trekhaakslot
6.6Expert Score
Robuuste trekhaakslot, makkelijk te installeren en opvallende kleur.

Het Matador Trekhaakslot m-bull-lock is een stevige en robuuste antidiefstalbeveiliging voor bestelbussen, bestelwagens en stationwagens. Het is eenvoudig te monteren op de trekhaak en biedt een hoog niveau van beveiliging tegen diefstal. De prijsfactor is redelijk en de kwaliteit lijkt goed te zijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve antidiefstaloplossing voor je voertuig, dan is het Matador Trekhaakslot m-bull-lock zeker het overwegen waard. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Gemaakt van matig materiaal
  • Matige gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart