Stofmasker 3M kopen? De 5 beste Stofmasker 3Ms van 2023

Een stofmasker van 3M beschermt de drager tegen schadelijke stoffen in de lucht door het filteren van deeltjes uit de lucht die worden ingeademd. Het masker heeft een filter dat het grootste deel van de deeltjes in de lucht kan filteren voordat het naar de drager gaat.

Wat zijn de verschillende soorten stofmaskers van 3M?

Er zijn verschillende soorten stofmaskers van 3M, afhankelijk van de mate van bescherming die ze bieden en het type deeltjes dat ze kunnen filteren. Bijvoorbeeld: de FFP1-filterklasse biedt bescherming tegen niet-giftige stoffen, de FFP2 tegen giftige stoffen en de FFP3 tegen giftige en bijtende stoffen.

Hoe kies je het juiste stofmasker van 3M voor een specifieke situatie?

U moet rekening houden met het type werkomgeving, het soort stoffen waaraan u wordt blootgesteld en de mate van bescherming die u nodig hebt. Het juiste masker kan worden bepaald door de risico’s te evalueren en de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen.

Hoe lang gaat een stofmasker van 3M meestal mee?

Een stofmasker van 3M gaat meestal enkele uren tot een dag mee, afhankelijk van de stoffen waaraan het is blootgesteld. Het is aan te raden om het masker regelmatig te vervangen om optimale bescherming te garanderen en de effectiviteit te behouden. Of misschien ben je op zoek naar een Laserwaterpas-Action.

Wat is de juiste manier om een stofmasker van 3M te dragen en af te zetten?

Het stofmasker moet stevig en comfortabel over de neus en mond van de drager worden geplaatst en het metaal in het masker moet worden aangepast aan de neusbrug om een goede afsluiting te garanderen. Als het masker correct is geplaatst, kan het worden aangepast aan het gezicht om lekkage te voorkomen. Om het masker af te doen, moet de drager de riemen losmaken en het masker langzaam en voorzichtig van het gezicht afnemen.

Wat zijn enkele specifieke toepassingen van een stofmasker van 3M (bijv. industriële toepassingen, bouwwerkzaamheden, enz.)?

Een stofmasker van 3M wordt vaak gebruikt in verschillende toepassingen om de drager te beschermen tegen schadelijke stoffen die in de lucht kunnen voorkomen. Deze omvatten industriële toepassingen zoals lassen, slijpen en schuren; bouwwerkzaamheden zoals slopen en stofzuigen van bouwstof; en gezondheidszorginstellingen zoals ziekenhuizen, tandartspraktijken en laboratoria voor bescherming tegen ziekten.

De 5 beste stofmasker 3m

1

3M fijnstofmasker 8710

foto van een 3M fijnstofmasker 8710
9.3Expert Score
Comfortabel fijnstofmasker van goede kwaliteit met 20 stuks.

Dit product, het h23M stofmasker 8710 FFP1/h2pKleine deeltjes, biedt betrouwbare bescherming tegen fijne deeltjes zoals fijnstof. Het heeft een comfortabele en lichtgewicht cupvormig model en is voorzien van dubbele banden en neusklem. De binnenkant is indeukbestendig en duurzaam, waardoor het stofmasker een langere levensduur heeft. Het product voldoet aan de EN 149 normering en heeft een FFP1 filter. Het is dus geschikt voor handmatig schuren, schaven en zagen. Het product wordt geleverd in een verpakking met 20 stuks. .

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Gaat relatief lang mee
  • Gebruiksvriendelijk
2

3M gas en

foto van een 3M gas en
8.8Expert Score
Effectief beschermend gas- en dampmasker voor veiligheid en gezondheid.

Als u meer informatie wilt over dit product, raad ik aan om online beoordelingen van eerdere gebruikers te lezen. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
3

Stofmasker 3M 8822

foto van een Stofmasker 3M 8822
7.9Expert Score
Efficiënt stofmasker met comfortabele pasvorm en goede bescherming.

Het 3M 8822 Aura Stofmasker met FFP2 beschermklasse is een hoogwaardig mondkapje dat zorgt voor bescherming van de ademhaling tegen verschillende deeltjes in de lucht. Het FFP2 masker past op ieder gezicht, inclusief brildragers, en heeft een bolle vorm met 2 banden en een neuskussen voor hoog draagcomfort. Het 3M Cool Flow uitademventiel voert warmte af en voorkomt het beslaan van een bril. Het is wel belangrijk om te weten dat het mondkapje niet geretourneerd kan worden vanwege hygiënische redenen. Al met al is dit stofmasker een comfortabel en effectief beschermingsmiddel. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Gezichtsmasker 3M Aura

foto van een Gezichtsmasker 3M Aura
7Expert Score
Efficiënt en betrouwbaar FFP2-gezichtsmasker met ventiel.

Dit is een zeer goed product voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en effectief masker tijdens werkzaamheden die bescherming tegen stof, nevel of fijne deeltjes vereisen. Het gebogen neuspaneel en kinband zorgen voor een goede afdichting en het 3-panelenontwerp past zich aan verschillende gezichtsvormen aan voor extra comfort. Het 3M Cool Flow ventiel zorgt voor een verminderde opbouw van warmte in het masker, terwijl het bovenpaneel met reliëf het beslaan van brillen minimaliseert. De individuele verpakkingen maken het hygiënisch en praktisch voor opslag en uitdelen op de werkvloer. Dit product biedt een hoge beschermingsgraad (P3) volgens EN 149:2001+A1:2009. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een kwalitatief beschermingsmasker. .

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Snelle levering
5

3M Aura 9322

foto van een 3M Aura 9322
6.2Expert Score
Veilige en comfortabele FFP2-stofmaskers van 3M.

Het 3M Aura 9322 Stofmasker FFP2 NR D is een hoogwaardig stofmasker van uitstekende kwaliteit. Het biedt effectieve bescherming tegen stofdeeltjes met 10x de grenswaarde en is EN 149 gecertificeerd. Het masker is eenmalig te gebruiken en heeft een uitademventiel voor extra comfort tijdens het dragen. Het vouwmodel zorgt voor gemakkelijk opbergen. Al met al een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig stofmasker. .

Goede punt(en)
  • Matige levensduur
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Snelle levering

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart