Papierversnipperaar Hema kopen? De 5 beste Papierversnipperaar Hemas van 2023

Hema biedt verschillende soorten papierversnipperaars, waaronder handmatige, elektrische en USB-oplaadbare modellen.

Wat is de prijsklasse van de papierversnipperaars bij Hema?

De prijs van de papierversnipperaars varieert afhankelijk van het model en de specificaties. De handmatige modellen zijn te koop vanaf ongeveer 6 euro, terwijl de elektrische modellen beginnen bij ongeveer 30 euro.

Welke aanbevelingen worden gegeven voor het gebruik van de papierversnipperaar van Hema?

Het wordt aanbevolen om het papier voor het versnipperen te ontdoen van nietjes, paperclips en andere metalen materialen. Daarnaast moet je het aantal pagina’s dat tegelijk wordt versnipperd, beperken om oververhitting en vastlopen van de versnipperaar te voorkomen.

Hoe vaak moet de papierversnipperaar van Hema worden schoongemaakt en onderhouden?

De papierversnipperaar dient na elke gebruikssessie te worden schoongemaakt en periodiek te worden onderhouden. Reinig de messen en snijrollen met een speciale olie om de levensduur van de versnipperaar te verlengen. Of misschien ben je op zoek naar een Afdekplaat-Inductiekookplaat.

Wat zijn de kenmerken van de papierversnipperaar van Hema, zoals capaciteit en veiligheid?

Hema biedt papierversnipperaars met capaciteiten variërend van 3 tot 10 vel tegelijk en sommige modellen kunnen ook creditcards en cd’s versnipperen. Veiligheidskenmerken zoals automatische uitschakeling en omgekeerde functie zijn ook beschikbaar op bepaalde modellen.

De 5 beste papierversnipperaar hema

1

DESQ 20009 Papierversnipperaar

foto van een DESQ 20009 Papierversnipperaar
9.2Expert Score
Efficiënte papierversnipperaar voor 8 vellen, compact en veilig.

De Matzwarte papiervernietiger van DESQ is een handige papiervernietiger voor thuisgebruik. Het apparaat is AVG-proof en kan tot 8 vellen papier en creditcards tegelijk vernietigen. Het apparaat is veilig te gebruiken en heeft een opvangbak die zonder plastic zak kan worden gebruikt. De opvangbak heeft een vulniveau-venster en kan ongeveer 50 vellen vernietigd A4-papier opvangen. Het veiligheidsniveau is P-4, wat voldoet aan de minimale AVG-wetgeving. Het apparaat heeft een automatische Start-Stop en handmatige terugloopfunctie. Het apparaat kan alleen werken als de opvangbak geplaatst is en heeft een thermische beveiliging om oververhitting te voorkomen. Dit apparaat is geschikt voor snippers in plaats van stroken, waardoor de opvangbak minder vaak geleegd hoeft te worden. Al met al is dit een goede keuze voor thuisgebruik en het voorkomen van identiteitsfraude. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Lange levensduur
  • Snelle levering
2

Fellowes papierversnipperaar 6C

foto van een Fellowes papierversnipperaar 6C
9Expert Score
Efficiënte en compacte papierversnipperaar voor thuisgebruik.

The Fellowes 6C paper shredder is a useful tool for anyone looking to organise their home space by safely shredding important documents, credit cards, paperclips and even staples. With a cross-cut capability of up to 6 sheets of A4 paper at a time, this shredder guarantees more than 400 shreds per A4 page, ensuring your sensitive information is completely destroyed. Its ample 11-litre bin is easy to empty and features a viewing window to let you know when it’s full. Additionally, the built-in safety lock prevents accidental shredding. Although it’s suitable for light use only, the shredder is incredibly quiet and comes with a one-year warranty. .

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

ACROPAQ Papierversnipperaar Voor

foto van een ACROPAQ Papierversnipperaar Voor
7.9Expert Score
Efficiënte en functionele papiervernietiger voor thuis en kantoor.

Deze papiervernietiger is een handige en effectieve oplossing voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten. Met een veiligheidsniveau van P4 worden de documenten volledig vernietigd en kunnen ze niet meer worden achterhaald. Het apparaat kan tot 6 vellen A4-papier per keer vernietigen, samen met nietjes en bankkaarten. Het geluidsniveau is laag en met de automatische stop-start bij invoeren van papier en de reverse-knop is het gebruiksgemak hoog. De opvangbak van 14 liter met kijkvenster zorgt voor een makkelijke lediging. Een goede aanvulling voor thuis, op het werk of op kantoor. .

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Nedis Papierversnipperaar 6x

foto van een Nedis Papierversnipperaar 6x
7.3Expert Score
Handige papiervernietiger met voldoende veiligheid en capaciteit.

Deze A4-papierversnipperaar is een uitstekende keuze voor wie gevoelige documenten en materialen veilig wil vernietigen. Het compacte ontwerp past perfect onder of op je bureau, dus het neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien zorgt de DIN-P2-veiligheidsniveau ervoor dat al je documenten en kaarten veilig vernietigd worden tot stroken van 6 mm, waardoor ze praktisch onleesbaar zijn. De Reverse-knop is ook een mooie toevoeging, omdat je vastgelopen papier snel en veilig kunt verwijderen. Overall, een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een veilige en effectieve oplossing voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten. .

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Gewicht
5

Fellowes papierversnipperaar 6M

foto van een Fellowes papierversnipperaar 6M
6.6Expert Score
Efficiënt, compact en veilig papierversnipperaar voor thuisgebruik.

De Fellowes papierversnipperaar 6M is een handige aanwinst voor thuisgebruik of een thuiskantoor. Het apparaat maakt het versnipperen van papier, creditcards en paperclips gemakkelijk en snel. Met de veiligheidsniveau DIN P-4 bent u er zeker van dat uw documenten veilig en snel vernietigd worden. De papierversnipperaar is voorzien van een ruime opvangbak van 13 liter die gemakkelijk te legen is. De gepatenteerde Safety Lock zorgt voor extra beveiliging om per ongeluk inschakelen te voorkomen. Het apparaat past gemakkelijk onder uw bureau en is geschikt voor licht gebruik. Regelmatig oliën van de messen is wel essentieel om de prestaties te onderhouden. Met een garantie van 1 jaar op de machine en 3 jaar op het snijmechanisme is dit een betrouwbaar product voor een betere georganiseerde werkplek. .

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Gemaakt van matig materiaal
  • Matige gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart