Intex Zwembad 260X160X65 kopen? De 5 beste Intex Zwembad 260X160X65s van 2023

Het Intex zwembad 260x160x65 is gemaakt van stevig, duurzaam PVC-materiaal met een gerasterde polyester tussenlaag.

Wat is de capaciteit van het zwembad?

Het Intex zwembad 260x160x65 heeft een watercapaciteit van ongeveer 2282 liter en is geschikt voor maximaal 3-4 personen.

Wat zijn de installatie-instructies?

Het zwembad wordt geleverd met een handleiding die de installatiestappen duidelijk beschrijft. Er zijn ook online video’s beschikbaar die laten zien hoe het zwembad kan worden opgebouwd.

Hoe kunnen eigenaren het zwembad schoon en veilig houden?

Het zwembad moet regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden om hygiënisch en veilig te blijven. Dit kan worden gedaan door het zwembadwater regelmatig te testen en te behandelen met chemicaliën zoals chloor en pH-verlagende middelen. Het is ook belangrijk om het zwembad schoon te houden door vuil en bladeren uit het zwembad te halen en de filter regelmatig schoon te maken. Of misschien ben je op zoek naar een Van-Cranenbroek-Zwembad.

Zijn er accessoires die kunnen worden gebruikt in combinatie met het Intex zwembad 260x160x65?

Ja, er zijn verschillende accessoires beschikbaar die kunnen worden gebruikt met het Intex zwembad 260x160x65, zoals een zwembadtrap, afdekzeil en grondzeil.

Zijn er beperkingen aan wie dit zwembad kan gebruiken?

Ja, het zwembad mag alleen worden gebruikt onder toezicht van een volwassene en mag niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 3 jaar. Het zwembad kan het maximale gewichtlimiet ook beïnvloeden, waardoor het mogelijk niet geschikt is voor zwaardere volwassenen.

De 5 beste intex zwembad 260x160x65

1

Intex Zwembad Rectangular

foto van een Intex Zwembad Rectangular
Expert Score
Ruim en stevig familiezwembad voor zomerplezier thuis.

Dit Intex zwembadpakket is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam, stevig en kindvriendelijk zwembad waarin u tijdens hete zomers heerlijk kunt afkoelen. Het pakket bevat naast het zwembad ook een onderhoudspakket met alle benodigdheden om het zwembadwater schoon en fris te houden gedurende de hele zomer, een handige Intex zwembadtrap waarmee u en uw kinderen veilig het zwembad in en uit kunnen klimmen en een voetenbad om het zwembadwater helder en schoon te houden. Het zwembad is eenvoudig op te zetten, bevat een leegloopventiel en kan worden aangesloten op de tuinslang. Kortom, een uitgebreid en compleet pakket dat aan al uw zwembadbehoeften voldoet. .

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Gebruiksvriendelijk
2

Intex Zwembad Rectangular

foto van een Intex Zwembad Rectangular
Expert Score
Groot, eenvoudig op te zetten zwembad voor uren waterpret.

Dit zwembadpakket van Intex is een complete oplossing voor zomers vermaak in de tuin. Het zwembad is snel en gemakkelijk op te zetten met behulp van het metalen frame en de dikke liner. Het is ook geschikt voor gezinnen tot 6 personen en heeft kindvriendelijke materialen. Het solarzeil is een handige en efficiënte manier om het water warm te houden en tegelijkertijd vuil uit het zwembad te houden. Het onderhoudspakket bevat alle benodigdheden om het zwembad schoon en fris te houden, en is geschikt voor verschillende watercapaciteiten. .

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
3

Intex Zwembad Rectangular

foto van een Intex Zwembad Rectangular
Expert Score
Groot en stevig zwembad voor verfrissende zomerdagen.

Dit Intex rechthoekige zwembad met afmetingen 260x160x65 cm biedt plaats aan 6 personen en is zeer stevig door het metalen frame en de 3-laags dikke liner. Het is gemakkelijk op te zetten en zwemklaar binnen 30 minuten. De bijgeleverde filterpomp is perfect voor het filteren van zwembaden met een inhoud van 2. 000 tot 5. 000 liter. De filterpomp houdt het zwembadwater in beweging waardoor algen, bacteriën en schimmels geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Het WAYS Onderhoudspakket Medium Starter bevat alle benodigdheden om uw zwembadwater schoon en fris te houden. Het pakket bevat onder andere chloortabletten, chloordrijver en een WAYS Scrubborstel. Het zwembad is kindvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken en daarmee perfect voor een gezin van 4. Een aanrader voor diegenen die gedurende de hele zomer willen genieten van een schoon en helder zwembad. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Intex Zwembad Rectangular

foto van een Intex Zwembad Rectangular
Expert Score
Ruim en stevig zwembad voor optimaal zwemplezier.

Het Intex Rechthoekig Zwembad is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzaam en comfortabel zwembad voor de zomer. Het zwembad kan in slechts 30 minuten worden opgezet en biedt plaats aan maximaal zes personen. Het metaal frame en de 3-laags dikke liner zorgen voor stevigheid en duurzaamheid. Het Comfortpool Pro Solarzeil is een handige toevoeging, omdat het niet alleen het water warm houdt, maar ook bladeren en ander vuil opvangt. Het is dikker dan andere solarzeilen en kan het water tot 9 graden warmer maken. De WAYS Teststrips en Reparatieset zijn handige hulpmiddelen om de levensduur van het zwembadwater te verlengen en eventuele scheuren of openingen te repareren. Het Grondzeil zorgt voor extra bescherming van de zwembadbodem. Over het algemeen is deze set een goede investering voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijke manier om te genieten van zwembadplezier thuis. .

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Intex Zwembad Rectangular

foto van een Intex Zwembad Rectangular
Expert Score
Ruim, eenvoudig te monteren, perfect voor de zomer.

Dit rechthoekige zwembad van Intex is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor verkoeling tijdens hete zomers. Het zwembad is zwemklaar binnen 30 minuten dankzij de stevige constructie van het metalen frame en de 3-laags dikke liner. Bovendien is de binnenlaag van polyester, wat het kindvriendelijk maakt. Bij het zwembad wordt een onderhoudsset met telescoopsteel en een WAYS onderhoudspakket geleverd. Hiermee kunt u het zwembad efficiënt schoonhouden, evenals de pH- en chloorwaarden in de gaten houden. Het pakket bevat alle benodigdheden om het zwembad schoon en fris te houden. Kortom, dit is een uitgebreid en compleet onderhoudspakket dat u de hele zomer van dienst zal zijn. .

Goede punt(en)
  • Matige levensduur
  • Voordelige prijs
  • Matige gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart