Goedkoopste Airfryer kopen? De 5 beste Goedkoopste Airfryers van 2023

Een airfryer is een apparaat waarmee voedsel kan worden gebakken, geroosterd en gefrituurd met behulp van hete lucht in plaats van olie. Het levert knapperig en lekker eten op zonder de schadelijke effecten van olie.

Hoe werkt een airfryer?

Een airfryer verwarmt voedsel door het te omringen met hete lucht en een ventilator zorgt ervoor dat de lucht snel door het apparaat circuleert, waardoor het voedsel gelijkmatig wordt opgewarmd en bruin wordt.

Wat zijn de voordelen van een goedkope airfryer?

Goedkopere airfryers zijn vaak lichter in gewicht en gemakkelijker om op te bergen dan duurdere modellen. Ze zijn ook betaalbaar en kunnen nog steeds vergelijkbare functies hebben als duurdere modellen.

Zijn er nadelen aan het kiezen voor een goedkopere airfryer in plaats van een duurdere versie?

Een goedkopere airfryer kan minder duurzaam of minder energie-efficiënt zijn. Daarnaast hebben sommige goedkopere modellen mogelijk niet zoveel functies als duurdere modellen, zoals voorinstellingen voor bepaalde soorten voedsel. Of misschien ben je op zoek naar een Allessnijder.

Wat zijn de beste merken voor betaalbare airfryers?

Er zijn veel verschillende merken om uit te kiezen, maar enkele betaalbare opties zijn Philips, Black & Decker, en GoWISE USA.

Wat zijn enkele populaire gerechten die in een airfryer kunnen worden bereid?

Populaire gerechten die in een airfryer kunnen worden bereid zijn bijvoorbeeld kippenvleugels, frietjes, visreepjes, groenten en zelfs cakes en taarten.

De 5 beste goedkoopste airfryer

1

Airfryers Princess 182020

foto van een Airfryers Princess 182020
9.1Expert Score
Ruime airfryer met voorgeprogrammeerde programma's voor gezinsporties.

Met een inhoud van 3. 2 liter kun je maximaal 800 gram friet bakken en kun je een breed scala van gerechten bereiden, waaronder vlees, kip, biefstuk, vis, garnalen en cake. Het digitale display biedt acht voorgeprogrammeerde programma’s en de temperatuur kan handmatig worden ingesteld. De bijgeleverde accessoires, zoals het grilrekje om groenten op te roosteren, zijn handig en makkelijk te reinigen. Let op dat het apparaat voldoende ruimte nodig heeft voor een optimale luchtstroom. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
2

Philips Airfryer XXL

foto van een Philips Airfryer XXL
8.7Expert Score
Efficiënte en gezonde manier om te frituren.

De grotere capaciteit maakt het mogelijk om een complete maaltijd voor het hele gezin in één keer klaar te maken. Dankzij de Twin Turbostar-technologie en de unieke dubbele bodem, wordt het vet opgevangen onder de dubbele bodem en komt het niet meer terug in de luchtcirculatie, wat resulteert in een gezondere bereidingswijze. De hetelucht friteuse is energiezuiniger en tot 60% goedkoper dan het gebruik van een oven. De vijf snelkeuze programma’s maken het gemakkelijk om bevroren snacks, verse frites, vlees, vis, kippenpoten, cake en zelfs gegrilde groenten te bereiden. Over het algemeen is dit een geweldige aanwinst voor de keuken en de Consumentenbond beveelt het aan als een top heteluchtfriteuse. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
  • Snelle levering
3

Philips Airfryer XL

foto van een Philips Airfryer XL
8.3Expert Score
Compacte airfryer met goede bakresultaten.

Met de NutriU-app heb je toegang tot honderden heerlijke gerechten en de mogelijkheid om persoonlijke recepten op maat te ontvangen op basis van jouw voorkeuren. Het XL-formaat is perfect voor gezinnen en de touchscreen met 7 voorkeuzes zorgt voor gemakkelijk gebruik. De warmhoudfunctie maakt het mogelijk om je maaltijden later te consumeren. Het apparaat is duurzaam geproduceerd en heeft een garantie van 2 jaar. Over het algemeen is dit een zeer efficiënt en handig apparaat voor mensen die gezonder willen koken. .

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Zeer redelijk kwaliteit
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Philips Airfryer Essential

foto van een Philips Airfryer Essential
7.1Expert Score
Compacte en efficiënte heteluchtfriteuse voor gezondere maaltijden.

Met de geïntegreerde timer kan je tot 60 minuten vooraf de bereidingstijden instellen en de automatische uitschakelfunctie laat je weten wanneer jouw gerecht klaar is. De NutriU-app biedt honderden smakelijke recepten voor gezonde gerechten waarbij het apparaat optimaal kan worden gebruikt. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Gewicht
5

Tristar Airfryer FR6980

foto van een Tristar Airfryer FR6980
6.7Expert Score
Compacte en energiezuinige airfryer met goede prijs-kwaliteitverhouding.

Met een inhoud van 2 liter heeft hij genoeg capaciteit voor twee porties friet of vier snacks. Een groot voordeel van de Tristar Mini Crispy Fryer is dat dankzij de technologie waarbij hete lucht op hoge snelheid rond gaat je een heel knapperig resultaat krijgt zonder olie of met een klein beetje olie, wat extra gezond is. Het apparaat is veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat, oververhittingsbeveiliging en anti-slipvoetjes. Kortom, een uitstekende keuze voor een gezonde, veilige en gemakkelijke manier van koken. .

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart