Fietsenrek Muur kopen? De 5 beste Fietsenrek Muurs van 2023

Een fietsenrek aan de muur heeft verschillende voordelen. Het bespaart ruimte doordat de fiets veilig kan worden opgeborgen aan de muur. Het houdt de fiets uit de weg en maakt het gemakkelijk om de fiets op te bergen en te bereiken. Daarnaast helpt het ook om de fiets te beschermen tegen schade door andere objecten in de buurt.

Hoe kies je het juiste fietsenrek voor aan de muur?

Bij het kiezen van een fietsenrek voor aan de muur, moet je eerst rekening houden met de grootte en het gewicht van je fiets. Zorg ervoor dat het rek stevig genoeg is om het gewicht van je fiets te dragen en dat het de banden veilig vasthoudt. Kijk ook naar de beschikbare ruimte in de kamer en kies een rek dat het best past bij het beschikbare gebied.

Wat zijn enkele belangrijke overwegingen bij het monteren van een fietsenrek aan de muur?

Controleer voordat je een fietsenrek aan de muur monteert of de muur stevig genoeg is om het gewicht van het rek en de fiets te dragen. Zorg ervoor dat je het rek op de juiste hoogte monteert, zodat de fiets comfortabel opgehangen kan worden en niet in de weg hangt.

Welke materialen worden vaak gebruikt voor fietsenrekken aan de muur?

Materialen die vaak worden gebruikt voor fietsenrekken aan de muur zijn staal, aluminium en kunststof. Deze materialen zijn duurzaam, lichtgewicht en kunnen een groot gewicht dragen. Of misschien ben je op zoek naar een Flipover-Zaagtafel.

Wat zijn enkele populaire merken van fietsenrekken voor aan de muur?

Er zijn verschillende merken van fietsenrekken voor aan de muur, zoals Topeak, Feedback Sports, Park Tool en Delta Cycle. Deze merken bieden verschillende stijlen en ontwerpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Welke veiligheidsmaatregelen moeten worden overwogen bij het hanteren van fietsenrekken aan de muur?

Zorg ervoor dat het fietsenrek stevig aan de muur is bevestigd voordat je het gebruikt. Zorg er ook voor dat de fiets veilig is bevestigd aan het rek en dat de banden goed zijn ingevoerd. Let op bij het bewegen in de buurt van de fiets om te voorkomen dat deze per ongeluk wordt aangestoten.

De 5 beste fietsenrek muur

1

Fiets ophangsysteem ophangbeugel

foto van een Fiets ophangsysteem ophangbeugel
9.3Expert Score
Handig en stevig fiets ophangsysteem voor aan de muur.

De DesoMax wiel muurbeugel lijkt een handige en efficiënte oplossing voor het ophangen van fietsen en het creëren van ruimte in een schuur of garage. De beugel is gemaakt van sterk staal en kan tot wel 30 kg gewicht dragen. Het rubber op de delen waar de fiets opgehangen wordt, voorkomt schade en de montage zou eenvoudig moeten zijn met de meegeleverde pluggen en schroeven. Het feit dat vrijwel elk fietswiel past in de beugel, zorgt voor extra veelzijdigheid. Het lijkt een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun fiets op te bergen en ruimte te besparen. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Dunlop Fietsenrek voor

foto van een Dunlop Fietsenrek voor
8.5Expert Score
Compact, stevig en geschikt voor zowel muur als grond.

Dit fietsenrek van Dunlop is een handige oplossing om ruimte te besparen in huis of in de garage. Het rek is gemakkelijk te bevestigen aan de muur of aan de grond en is gemaakt van stevig aluminium. Het rek is geschikt voor 2 fietsen en heeft een afmeting van 26,5 x 40 x 32,5 centimeter (H x B x D) met een afstand van 30 centimeter tussen de rekken. Het is geschikt voor banden tot 5 centimeter breed en wordt geleverd met een bevestigingsset. Dit fietsenrek is een goede keuze voor mensen die hun fietsen op een veilige en georganiseerde manier willen opbergen. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Hoogste kwaliteit
  • Snelle levering
3

BBB Cycling ParkingHook

foto van een BBB Cycling ParkingHook
8.1Expert Score
Eenvoudige en verstelbare fietsophangbeugel met plafond- en muuroptie.

De BBB Cycling ParkingHook is een uitstekende optie om fietsen netjes en veilig op te bergen aan de muur of het plafond. De verstelbare hoek van de houder maakt het mogelijk om verschillende soorten fietsen op te hangen, terwijl de rubberen haak voorkomt dat het wiel beschadigd raakt. Door de solide constructie van de ParkingHook en het maximumgewicht van 15 kg is de houder geschikt voor fietsen van verschillende formaten. De eenvoudige en snelle montage maakt het ideaal voor thuissituaties, garages en andere ruimtes waar ruimtebesparing belangrijk is. Al met al is de BBB Cycling ParkingHook een handige accessoire voor iedere fietser die de ruimte optimaal wil benutten om hun fietsen op te bergen. .

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Fiets Ophangsysteem fietshaak

foto van een Fiets Ophangsysteem fietshaak
7.2Expert Score
Eenvoudig, degelijk en geschikt voor verschillende soorten fietsen.

De Super Rack wandfietsbeugel is een handig ophangsysteem voor uw fiets. Het is eenvoudig te monteren en geschikt voor bijna elk type fiets, behalve E-bikes en fat tire bikes. Het design is mooi en praktisch, en er zal bijna geen ruimte in uw garage of schuur ingenomen worden. De fietshaak heeft een rubberen laagje om uw velgen te beschermen en het anti-rubber slipsysteem op de onderplaat zorgt ervoor dat uw fiets niet kan glijden en stevig vastzit. Dit fietsbeugelsysteem laat geen krassen achter op de muur. Als u op zoek bent naar een ophangsysteem om ruimte te besparen en uw fietsen veilig en georganiseerd te houden, is de Super Rack wandfietsbeugel een goede keuze. .

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Redelijk in kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
5

Fiets ophangbeugel Muurbeugel

foto van een Fiets ophangbeugel Muurbeugel
6.6Expert Score
Robuuste fietsophanging, eenvoudig te monteren, ruimtebesparend en stijlvol.

De Fietsbeugel biedt een handige en efficiënte oplossing voor rommelige garages en schuren. Het functionele ontwerp, inclusief de rode coating en rubberen coating, maakt het niet alleen stijlvol, maar voorkomt ook krassen op de fiets. De wandbeugel is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met het benodigde montagemateriaal. Het kan verschillende soorten fietsen dragen en heeft een gewichtslimiet tot 13 kg. De ruimtebesparende functie maakt het een nuttige aanvulling op elk huishouden. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Matige gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart