Drank Koelkast kopen? De 5 beste Drank Koelkasts van 2023

Een drankkoelkast is een compacte koelkast die speciaal ontworpen is voor het koelen van drankjes, zoals bier, witte wijn, frisdranken en waterflessen.

Wat zijn de voordelen van het hebben van een drankkoelkast thuis?

Het hebben van een drankkoelkast thuis zorgt voor een gemakkelijke en georganiseerde manier om drankjes op te slaan en te serveren. Het stelt u ook in staat om ruimte te besparen in uw gewone koelkast, omdat u dranken in de drankkoelkast kunt bewaren.

Welke soorten drankkoelkasten zijn er?

Er zijn verschillende soorten drankkoelkasten beschikbaar, waaronder compacte koelkasten die geschikt zijn voor thuis, wijnklimaatkasten voor het bewaren van flessen wijn, en commerciële koelkasten voor bars en restaurants.

Wat zijn enkele factoren om te overwegen bij het kopen van een drankkoelkast, zoals grootte, capaciteit en energieverbruik?

Enkele factoren om te overwegen bij het kopen van een drankkoelkast zijn de grootte van de koelkast, de capaciteit die u nodig heeft, het energieverbruik van de koelkast en of u een koelkast wilt die geschikt is voor een bepaald type drank, zoals wijn. Andere factoren om te overwegen zijn het geluidsniveau en eventuele extra functies, zoals een deuralarm of verstelbare planken. Of misschien ben je op zoek naar een Maatbeker-Hema.

Wat zijn enkele aanbevolen merken van drankkoelkasten?

Enkele aanbevolen merken van drankkoelkasten zijn EdgeStar, Danby, Kalamera, Whynter, NewAir en Avallon.

Hoe worden drankkoelkasten onderhouden en schoongemaakt?

Om een drankkoelkast schoon te maken, moet u de koelkast uitschakelen en alle dranken verwijderen. Maak vervolgens de binnenkant van de koelkast schoon met een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek of spons. Gebruik geen schuurmiddelen of agressieve reinigingsmiddelen die de koelkast kunnen beschadigen. Vergeet niet om de buitenkant van de koelkast af te vegen met een vochtige doek en de condensorroosters schoon te maken om de juiste luchtstroom te handhaven.

De 5 beste drank koelkast

1

Klarstein Mr Barbot

foto van een Klarstein Mr Barbot
9.4Expert Score
Stijlvolle drankkoelkast met LCD-scherm en 4 wielen.

De Klarstein Mr. Barbot is een stijlvolle en praktische bar-koelkast met een 50L inhoud en transparant deksel, wat het makkelijk maakt om de inhoud te bekijken en uit te nemen. Het feit dat hij op 4 wielen staat, maakt hem zeer transportabel, en de manden voor dranken zorgen ervoor dat diverse flessen drank koud en bij de hand gehouden kunnen worden. Het is een ideale hulp bij elke feestelijkheid, en zelfs bij grote drukte aan de bar houdt hij steeds zijn koel hoofd. Enig minpuntje is dat hij niet erg energiezuinig is met een jaarlijks energieverbruik van 108 kWh/jaar en Energie-efficientieklasse: F. .

Goede punt(en)
  • Hoogste kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Klarstein Beersafe M

foto van een Klarstein Beersafe M
8.4Expert Score
Compacte drankkoelkast met ruime inhoud en variabele koelniveaus.

De Klarstein Beersafe M Onyx koelkast is een uitstekende keuze voor kleine huishoudens, feestruimtes, kantoren en tuinhuisjes. Met zijn compacte ontwerp biedt hij veel opslagruimte voor een uitgebreide selectie van verse levensmiddelen en drankjes. Het design is opvallend, met een glazen deur en een matzwarte behuizing. Het LED-licht aan de binnenkant voegt een extra glans toe aan de opgeslagen voedselproducten. Bovendien is deze koelkast zeer energie-efficiënt en milieuvriendelijk. Het geluidsniveau is uiterst stil, waardoor hij geschikt is voor gebruik in hotel- en logeerkamers. Al met al is de Klarstein Beersafe M Onyx koelkast een uitstekende aankoop voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en stijlvolle koelkast met een efficiënt koelsysteem. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Hoogste kwaliteit
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Klarstein Beersafe 7XL

foto van een Klarstein Beersafe 7XL
8.2Expert Score
Ruime, stijlvolle drankkoelkast voor horeca met panoramadeur.

De Klarstein Beersafe 7XL is een geweldige drankkoelkast die indruk maakt met zijn grote capaciteit van 242 liter en vijf verstelbare metalen planken. Het ontwerp van roestvrij staal en de zwarte binnenkant met aanvullende led-binnenverlichting maken het een echte blikvanger in elke kamer. De dubbel geïsoleerde glazen panoramadeur houdt de kou binnen en de warmte buiten en het bedieningspaneel met digitale display maakt het instellen van de koeltemperatuur een fluitje van een cent. Het is misschien aan de zwaardere kant, maar de Klarstein Beersafe 7XL is een uitstekend apparaat voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en effectieve manier om hun drankjes op een verfrissende temperatuur te houden. .

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Klarstein PopLife drankkoelkast

foto van een Klarstein PopLife drankkoelkast
7.3Expert Score
Compacte drankkoelkast met dubbelglas en geruisloze werking.

Met een royale binnenruimte van 48 liter is er altijd wel een kleinigheid op voorraad. De koelkast is aanpasbaar met een verstelbaar rooster en is geschikt voor kleine keukens, kantoren of logeerkamers. De nauwkeurige koeling kan geregeld worden tussen 0-10 °C en de koelkast is bijzonder geluidsarm en heeft slechts 39 dB geluidsemissie. De deur is stijlvol met dubbelglas en afgerond design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een energie-efficiëntieklasse van F is de koelkast zuinig en milieuvriendelijk. .

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Redelijk in kwaliteit
  • Snelle levering
5

PopLife 70 drankkoelkast

foto van een PopLife 70 drankkoelkast
6.4Expert Score
Retro drankkoelkast, 70L, LED, koelt tot 10°C.

De Klarstein PopLife 70 drankkoeler is een stijlvolle en praktische koelkast in fifties retro-look. Met een inhoud van 70 liter hebben jouw drankjes en snacks altijd een frisse plek om te rusten. De 3 verstelbare roosters bieden voldoende ruimte voor al je benodigdheden. .

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Voordelige prijs
  • Snelle levering

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart