Buitenverwarming kopen? De 5 beste Buitenverwarmings van 2023

Er zijn verschillende soorten buitenverwarming beschikbaar, waaronder vuurkorven, vuurtafels, patioverwarmers, wandverwarmers en draagbare kachels.

Welke brandstofbronnen worden gebruikt voor buitenverwarming?

Buitenverwarmingssystemen kunnen werken op verschillende soorten brandstofbronnen, waaronder: elektriciteit, propaan, aardgas of hout.

Wat zijn enkele voor- en nadelen van elk type buitenverwarming?

Elektrische verwarming is goedkoop en gemakkelijk te gebruiken, maar heeft wel een stopcontact en een uitgebreide verlengkabel nodig. Propaan- en aardgasverwarmingssystemen zijn krachtig, maar vereisen aanzienlijke aankoopkosten en een gasaansluiting. Houtvuur is charmant, maar vereist meer onderhoud en kan niet op alle plaatsen worden gebruikt.

Welke factoren moeten worden overwogen bij het kiezen van de juiste buitenverwarming?

Bedenk welk type buitenruimte u hebt en hoe u het wilt gebruiken, wat uw budget is, welke brandstofbron het beste past en of u wel of niet flexibele of vaste buitenverwarmingssystemen wilt hebben. Of misschien ben je op zoek naar een Tuinkast-Hout.

Wat zijn enkele belangrijke veiligheidsoverwegingen bij het gebruik van buitenverwarming?

Veiligheidsvoorschriften voor buitenverwarming zijn onder meer voldoende ventilatie, het gebruiken van aangegeven brandstof, veiligheidsafstanden tot mensen, dieren en eigendommen, en het vermijden van plastic meubilair en overige brandbare materialen.

Wat zijn enkele populaire accessoires voor buitenverwarming?

Populaire accessoires kunnen zijn: vuurhout houders, vonkenvangers, brandwerende matten, zitkussens, dekens en muggenspray.

De 5 beste buitenverwarming

1

Elektrische terrasverwarmer muur

foto van een Elektrische terrasverwarmer muur
9.4Expert Score
Efficiënte en verstelbare elektrische terrasverwarmer met keuze uit drie warmteniveaus.

Deze terrasverwarmer is een stijlvolle en praktische aanvulling voor elk terras. De industriële uitstraling past goed bij moderne designs. Met 3 warmteniveaus en een kantelbare kop kunnen gebruikers snel genieten van warmte en comfort. Het product is goed geprijsd en energiezuinig in vergelijking met andere soortgelijke producten op de markt. Ook is het gemakkelijk te installeren en wordt er hardware meegeleverd. Kortom, een goede keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en stijlvolle heater voor buitengebruik. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Lange levensduur
  • Gebruiksvriendelijk
2

Dr Infrarood verwarmer

foto van een Dr Infrarood verwarmer
8.7Expert Score
Efficiënte infraroodverwarmer, geschikt voor binnen- en buiten gebruik.

De DR-238EU infraroodstraler is een geweldige keuze voor iedereen op zoek naar een efficiënte en krachtige verwarmer voor zowel binnen als buiten. Met een vermogen van 3000W kan het iedereen warm houden en is het perfect voor het verwarmen van garages, terrassen, achtertuinen, winkels en restaurants. De installatie is eenvoudig en gebruiksvriendelijk met de meegeleverde afstandsbediening en montagehardware. Daarnaast is het product duurzaam en weerbestendig met zijn geanodiseerde aluminium constructie en IP55-classificatie. Het feit dat het geurloos is zorgt voor extra comfort, zowel binnen als buiten. En met de veiligheidsfuncties zoals de automatische uitschakeling bij oververhitting kunt u het apparaat veilig gebruiken. Al met al, een geweldige infraroodstraler die zeker de moeite waard is om te overwegen. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Goede kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Hangende elektrische terrasverwarmer

foto van een Hangende elektrische terrasverwarmer
8Expert Score
Efficiënte terrasverwarming met halogeen, makkelijk op te hangen.

Deze elektrische terrasverwarmer heeft een prachtig industrieel design en biedt directe en comfortabele warmte. Het is mogelijk om de hoogte aan te passen, wat handig is om de warmte naar wens te richten. Dit product is zuiniger dan gebruik van een propaanvulling van 13kg en heeft een stralingsbereik van maximaal 3 meter. De terrasverwarmer is gemaakt van gegalvaniseerd staal en bedekt met een epoxy-verf en beschikt over een aluminium reflector en een halogeenlamp. Met een kabellengte van 1,5 meter en een Europese stekker is dit product eenvoudig aan te sluiten op een geschikt buitenstopcontact. Een bevestigingsset voor het plafond wordt meegeleverd en de montage is ook zelf te doen aan de hand van de meegeleverde handleiding. Houd er rekening mee dat dit product alleen bedoeld is voor gebruik buitenshuis. .

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Terrasverwarmer Hangend Hangende

foto van een Terrasverwarmer Hangend Hangende
7.3Expert Score
Handige terrasverwarmer met verlichting en afstandsbediening.

Deze terrasverwarmer is een krachtig en handig apparaat om te hebben tijdens een lange zomeravond. De keuze uit 2 verwarmingsniveaus (1000W / 2000W) zorgt ervoor dat je de warmte naar wens kunt instellen. De geïntegreerde LED-verlichting is een leuke toevoeging en kan los van de verwarming worden gebruikt. Het apparaat wordt geleverd met een afstandsbediening, en de bediening is erg eenvoudig dankzij de aanraakschakelaar. Het ophangen wordt makkelijk gemaakt door de meegeleverde metalen ketting en haak. Over het algemeen is dit een geweldige optie voor mensen die hun zomeravonden buiten willen verlengen. .

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Starlyf Radiant Heater

foto van een Starlyf Radiant Heater
7Expert Score
Efficiënte, waterdichte terrasverwarmer met handige afstandsbediening.

De Starlyf Radiant Heater – Terrasverwarming is een geweldige optie voor elke tuin of buitenruimte. Het unieke Radiant Heat Technology zorgt voor onmiddellijke warmte, wat betekent dat je langer kan genieten van de avonden in de tuin. De afstandsbediening en instelbare warmtestanden maken het eenvoudig om de temperatuur te regelen. De heater is waterdicht, roestbestendig en stofdicht, wat betekent dat hij geschikt is voor buitengebruik en permanente montage onder de overkapping. Het is een hoogwaardig product met efficiënte lamp en hoge rendement. De prettige kleurtemperatuur van 1500 K en oververhittingsbeveiliging maken dit product extra veilig en comfortabel. Met de inbegrepen wandmontagebeugel is deze heater ook makkelijk te monteren en te gebruiken. Een aanrader voor wie graag lang buiten zit. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart