Buitenlamp Met Camera kopen? De 5 beste Buitenlamp Met Cameras van 2023

Een buitenlamp met camera werkt door middel van een beveiligingscamera die is geïntegreerd in de armatuur van de lamp. De camera wordt gevoed door de elektriciteit die naar de lamp gaat en wordt geactiveerd door bewegingssensoren of wanneer het donker wordt.

Wat zijn de voordelen van buitenlampen met camera’s?

Buitenlampen met camera’s bieden een aantal voordelen. Ten eerste bieden ze extra beveiliging voor uw huis, omdat u verdachte activiteiten rondom uw eigendom kunt opmerken en vastleggen. Daarnaast kunnen ze fungeren als buitenverlichting en uw huis er aantrekkelijker en uitnodigender laten uitzien. Tot slot zorgen de bewegingssensoren voor een efficiënter gebruik van energie, omdat de lichten alleen worden ingeschakeld wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Hoe installeer je een buitenlamp met camera?

Het installeren van een buitenlamp met camera kan variëren afhankelijk van het specifieke model dat u heeft gekocht. Over het algemeen moet u de bestaande lichtbeugel demonteren, de draden van de nieuwe armatuur aansluiten en de armatuur op de beugel bevestigen. Lees echter altijd de installatie-instructies van het specifieke product dat u heeft gekocht en raadpleeg indien nodig een professionele elektricien.

Kunnen buitenlampen met camera’s op afstand worden bediend en bekeken?

Ja, veel buitenlampen met camera zijn verbonden met internet en kunnen op afstand worden bediend en bekeken via een bijbehorende app op uw smartphone of tablet. Sommige modellen kunnen opnames opslaan op een externe harde schijf of cloudservice voor later bekijken. Of misschien ben je op zoek naar een Champignonsnijder.

Wat zijn enkele beveiligings- of privacyoverwegingen bij het gebruik van buitenlampen met camera’s?

Buitenlampen met camera’s zijn een handige tool om uw eigendom te beveiligen, maar het is belangrijk om rekening te houden met de privacy van anderen. Zorg ervoor dat camera’s niet gericht zijn op het eigendom van uw buren en stel uw camera-instellingen zo in dat persoonlijke informatie wordt beschermd.

Welke functies bieden verschillende buitenlampen met camera’s en hoe verschillen ze van elkaar?

Buitenlampen met camera’s kunnen verschillende functies bieden, zoals bewegingsdetectie, nachtzicht, 2-weg audio, alarmfuncties en integratie met domoticasystemen zoals Alexa of Google Home. Daarnaast kan de beeldkwaliteit variëren van SD tot HD en zelfs 4K, en kan de camera zichzelf draaien om een bredere kijkhoek te bieden. Het is belangrijk om de functies te vergelijken en te kiezen welke voor u het belangrijkst zijn.

De 5 beste buitenlamp met camera

1

SecuFirst LCA230 Dimbare

foto van een SecuFirst LCA230 Dimbare
9.1Expert Score
Fraaie buitenlamp mét camera voor extra veiligheid.

De SecuFirst verlichtingscamera LCA230 is een handige en veelzijdige oplossing voor het beveiligen van je huis en het zorgen voor extra verlichting rond de garage of deur. De installatie van de camera is zeer eenvoudig en kan worden aangesloten op de bestaande bedrading van je buitenlamp. De buitenlamp met bewegingssensor zorgt voor voldoende licht in het donker en de camera met een kijkhoek van 120 graden en 1080P Full-HD resolutie biedt duidelijke beelden. De optie om live mee te kijken en te luisteren, notificaties te ontvangen bij beweging en de mogelijkheid om beelden op te nemen op een micro SD-kaart bieden extra functionaliteit en een gevoel van veiligheid. De Circle of Safety maakt het mogelijk om de camera eenvoudig te combineren met andere producten van SecuFirst. .

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Lange levensduur
  • Gebruiksvriendelijk
2

LEDVANCE SMART buitenwandlamp

foto van een LEDVANCE SMART buitenwandlamp
8.5Expert Score
Slimme buitenwandlamp met camera, speaker en wifi-technologie.

De LEDVANCE SMART+ buitenwandlamp + huisnummer & camera is een slimme, veelzijdige en energiezuinige lamp die ideaal is voor gevelverlichting in entrees. De warm witte LED-module zorgt voor een goede helderheid en een aangename lichtkleur buitenshuis en er kunnen zelfklevende huisnummers aan de armatuur worden toegevoegd. De camera en luidspreker bieden een groter gevoel van veiligheid en de opgenomen inhoud kan worden opgeslagen op een geheugenkaart of in de cloud. De slimme WiFi-technologie maakt het mogelijk om de buitenwandlamp te bedienen met de gratis LEDVANCE SMART+ WiFi-app. De hoogwaardige polycarbonaat behuizing in donkergrijs is stevig en duurzaam en de IP44-classificatie biedt volledige bescherming tegen contact en spatwater. Kortom, als je op zoek bent naar een slimme en betrouwbare buitenwandlamp met cameramogelijkheden, is dit een geweldige keuze. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Goede kwaliteit
  • Snelle levering
3

Beaumar Nivian NVSIPCL2

foto van een Beaumar Nivian NVSIPCL2
8Expert Score
Multifunctionele buitenlamp met goede beeldkwaliteit en bewegingsdetectie.

De Nivian NVS-IPC-L2 is een handige buitenlamp die ook fungeert als een beveiligingscamera met bewegingsdetectie en IR nachtzicht. Het is gemakkelijk te installeren en kan worden bediend via de Tuya-app en kan worden geïntegreerd met Google en Alexa. Het 2k-beeldsensor en de LED-lamp met een vermogen van 1000 lm zorgen voor heldere en scherpe beelden. De camera kan ook intern video’s opnemen op een microSD-kaart, die niet meegeleverd wordt. Deze IP65 geclassificeerde lamp is een slimme keuze voor uw buitengebied bewaking en verlichting. Kortom, het is een solide aankoop voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare buitenbeveiligingscamera met slimme verlichtingsopties. .

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Ortho Dummy Camera

foto van een Ortho Dummy Camera
7.3Expert Score
Goedkope dummy-camera buitenlamp met bewegingsmelder en zonne-energie.

Deze buitenlamp op zonne-energie is niet alleen praktisch, maar ook goed ontworpen. De vorm van de lamp maakt hem geschikt als een afschrikmiddel voor potentiële indringers. Het is eenvoudig te installeren en heeft drie instelbare modi, elk aangepast op verschillende situaties. De zonnecellen op deze lamp zijn goed ontworpen en houden de lamp zelfs in de winter opgeladen. Het enige nadeel is dat sommige mensen de Engelse handleiding misschien wat lastig vinden. Over het algemeen is dit een uitstekende buitenlamp op zonne-energie. .

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Redelijk van kwaliteit
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Nivian NVSIPCL2 buitenlamp

foto van een Nivian NVSIPCL2 buitenlamp
6.7Expert Score
Handige buitenlamp met high-tech camera voor optimale beveiliging.

De Nivian NVS-IPC-L2 is een multifunctionele buitenlamp met een 3 megapixel WiFi camera. Met zijn infrarood nachtzicht, microSD kaart opname functie en tweeweg audio, biedt de lamp optimale beveiliging en gemak. Het gebruik van de Tuya app zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring en de mogelijkheid om de camera te koppelen met Google en Alexa maakt het geheel nog meer toegankelijk. Met een vermogen van 1000lm en de intelligente standen van de lamp kan de Nivian NVS-IPC-L2 aan verschillende behoeften voldoen. De IP65 classificatie maakt het geschikt voor gebruik buiten. .

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart