Beton Salontafel kopen? De 5 beste Beton Salontafels van 2023

Een betonnen salontafel is een tafel voor de woonkamer, gemaakt van beton. Het kan verschillende vormen, maten en kleuren hebben en kan worden gemaakt van gewapend beton, gegoten beton of gepolijst beton.

Hoe wordt een betonnen salontafel gemaakt?

Een betonnen salontafel kan worden gemaakt door een mal te maken in de gewenste vorm en grootte, vervolgens de betonmix in de mal te gieten en te laten uitharden. Nadat het beton is uitgehard, kan het worden gepolijst, gecoat of behandeld om bescherming te bieden tegen water en slijtage.

Wat zijn de voordelen van een betonnen salontafel?

Betonnen salontafels hebben verschillende voordelen, waaronder een moderne, industriële uitstraling, duurzaamheid, stabiliteit en veelzijdigheid. Beton is ook relatief goedkoop en kan worden gekleurd of gepolijst om een ​​verscheidenheid aan afwerkingen te geven.

Wat zijn de alternatieven voor een betonnen salontafel?

Alternatieve materialen voor salontafels zijn onder meer hout, glas, metaal en steen. Elk materiaal heeft zijn eigen esthetiek, prijsklasse en eigenschappen. Of misschien ben je op zoek naar een Waterornament-Binnen.

Wat zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van een betonnen salontafel?

Bij het kiezen van een betonnen salontafel moet rekening worden gehouden met de gewenste maat, vorm, afwerking, kleur en gewicht. Het is ook belangrijk om te overwegen welke stijl past bij uw interieur en uw persoonlijke voorkeuren.

Hoe kan ik een betonnen salontafel verzorgen en onderhouden?

Een betonnen salontafel kan worden beschermd tegen morsen en vlekken door deze te verzegelen met een beschermende coating. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen bij het schoonmaken en onderhouden van uw betonnen salontafel. Over het algemeen moet het worden schoongeveegd met een zachte doek en moeten agressieve chemicaliën worden vermeden om schade te voorkomen.

De 5 beste beton salontafel

1

Salontafel Harvey Beton

foto van een Salontafel Harvey Beton
9.1Expert Score
Robuuste salontafel van beton met industriële uitstraling.

Salontafel Harvey is een mooie toevoeging aan elk modern of industrieel interieur. Het ronde tafelblad met betonlook geeft een stoere uitstraling en de drie zwarte metalen poten zorgen voor stabiliteit en stevigheid. De verbinding tussen de poten geeft de tafel een uniek design. Deze tafel is een goede keuze voor wie op zoek is naar een functionele en mooie salontafel. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Lange levensduur
  • Snelle levering
2

Salontafel FELIX 2

foto van een Salontafel FELIX 2
8.6Expert Score
Stijlvolle salontafel met handige opberglades en moderne uitstraling.

De salontafel FELIX is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Door het gebruik van gelakt mdf in twee verschillende kleuren ziet de tafel er niet alleen modern uit, maar is hij ook nog eens praktisch met zijn twee handige lades aan de zijkanten. De afmetingen van de tafel zijn ruim voldoende voor de meeste woonkamers en het pakket is goed verpakt om schade tijdens transport te voorkomen. Al met al is de salontafel FELIX een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een moderne en praktische salontafel. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Salontafel HALO II

foto van een Salontafel HALO II
8Expert Score
Moderne en functionele salontafel met stijlvolle LED-verlichting.

De HALO II collectie is een opvallende en trendy serie meubels met een mix van structuur en gladde oppervlakken. Het gelakte MDF in combinatie met het tafelblad met eiken- of betoneffect geeft dit meubelstuk een moderne uitstraling. De LED-verlichting voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp. De praktische lades bieden veel opbergruimte en zijn stevig genoeg voor dagelijks gebruik. Het zelf in elkaar zetten van het meubelstuk kan een uitdaging zijn, maar als het eenmaal is gemonteerd, zal het zeker een statement maken in uw huis. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Redelijke kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Interia Salontafel Zita

foto van een Interia Salontafel Zita
7.2Expert Score
Moderne salontafel met goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Zita salontafel van Interia is een mooie tafel die er goed uitziet in elk interieur. De tafel is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en heeft een stevige constructie. De melamine afwerking geeft de tafel een elegante uitstraling. De afmetingen van de tafel zijn 67 x 67 x 31 cm, wat een geschikte maat is voor een salontafel. Het enige nadeel is dat dit artikel niet naar de Waddeneilanden (Nederland) wordt verzonden. In het algemeen is de Zita salontafel een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare en stijlvolle tafel. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Redelijk van kwaliteit
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

vidaXL Salontafel 75x75x38

foto van een vidaXL Salontafel 75x75x38
6.9Expert Score
Stoere salontafel, beton-look, goede kwaliteit, aanrader.

Deze salontafel is een mooie toevoeging aan vrijwel elk interieur. De beton-look biedt een eigentijdse uitstraling en het MDF tafelblad en stalen poten zorgen voor een stevige en duurzame constructie. Het tafelblad is ruim genoeg om een kopje koffie of thee op te zetten, samen met decoraties zoals planten of fotolijsten. Het feit dat het eenvoudig te monteren is, is een pluspunt. Al met al is deze salontafel een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische aanvulling op hun woonkamer. .

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Matige kwaliteit door keuze materiaal
  • Matige gebruiksvriendelijk

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart