Opklapbaar Bed kopen? De 5 beste Opklapbaar Beds van 2023

Een opklapbaar bed – ook bekend als een Murphy bed – is een type bed dat in een verticale positie tegen een muur kan worden opgeklapt om ruimte te besparen wanneer het niet in gebruik is.

Hoe wordt een opklapbaar bed opgezet en opgeslagen?

Een opklapbaar bed kan worden opgezet door simpelweg het bed frame naar beneden te trekken en de poten naar beneden te klappen. Om het weer op te bergen, worden de poten ingeklapt en wordt het bedframe weer rechtop gezet tegen de muur.

Wat zijn enkele voordelen van opklapbare bedden?

Opklapbare bedden zijn ideaal voor kleine ruimtes waar de ruimte beperkt is, zoals studio-appartementen, logeerkamers, of home offices. Ze besparen ruimte en zorgen ervoor dat de kamer multifunctioneel kan worden gebruikt. Daarnaast is het gemakkelijk om het bed op te maken en te onderhouden wanneer het omhoog is geklapt.

Hoeveel gewicht kan een typisch opklapbaar bed ondersteunen?

Een gemiddeld opklapbaar bed kan ongeveer 90 tot 135 kilogram ondersteunen, afhankelijk van het merk en de grootte van het bed. Of misschien ben je op zoek naar een Opklapbare-Bureau.

Komen opklapbare bedden in verschillende maten en vormen?

Ja, opklapbare bedden worden geleverd in verschillende maten en vormen. Het is belangrijk om de afmetingen van de ruimte die u heeft te meten voordat u een opklapbaar bed koopt, zodat u de juiste maat kunt vinden. Sommige modellen zijn eenpersoonsbedden en andere zijn tweepersoonsbedden.

Wat zijn enkele aanbevolen merken van opklapbare bedden?

Enkele aanbevolen merken van opklapbare bedden zijn Murphy Bed Company, Wall Beds by Hideaway en Lori Wall Beds.

De 5 beste opklapbaar bed

1

Lenx 2 IN

foto van een Lenx 2 IN
9.3Expert Score
Flexibel en multifunctioneel bedtafeltje van duurzaam bamboe materiaal.

Dit luxe bedtafeltje van Luxergoods is een geweldige gadget voor mensen die graag comfortabel werken, lezen of ontspannen in bed of op de bank. Het tafelblad is verstelbaar op 5 standen en heeft genoeg ruimte voor een laptop, muis en ontbijt. De bekerhouder en lade zijn handige extra’s die het gebruik nog gemakkelijker maken. Het tafeltje is gemaakt van duurzaam bamboe en is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is op reis. De poten zijn verstelbaar om het tafeltje op de juiste hoogte in te stellen. Het bedrijf streeft naar kwaliteit en klanttevredenheid, wat een geruststellende gedachte is bij het kopen van dit product. Al met al is dit bedtafeltje een handige en nuttige accessoire voor lezers en kijkers die graag ontspannen in bed of op de bank. .

Goede punt(en)
  • Hoge kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Troonz Vouwbed One

foto van een Troonz Vouwbed One
9Expert Score
Handig, comfortabel en gemakkelijk op te bergen logeerbed.

Dit Troonz® One Deluxe vouwbed is een fantastische keuze voor wie regelmatig gasten over de vloer heeft. Het slimme opklapsysteem en de wielen maken het gemakkelijk om het bed op te bergen wanneer het niet wordt gebruikt. Het comfortabele matras van 10. 5 cm zorgt voor een goede nachtrust en het gratis bijgeleverde Portofino hoofdkussen maakt het plaatje compleet. Het feit dat het bed een draaggewicht heeft van 100 kg en een stevige lattenbodem heeft, zorgt ervoor dat het bed duurzaam is in het gebruik. Ik zou zeker aanraden om dit opklapbed te kopen als je op zoek bent naar een praktische, comfortabele en duurzame oplossing voor logeren. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Goede kwaliteit
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Budu Laptoptafel Bedtafel

foto van een Budu Laptoptafel Bedtafel
8.3Expert Score
Handige laptoptafel voor in bed of op de bank.

De laptoptafel van Budu is een uitstekende keuze als u uw laptop, tablet of telefoon op bed of op de bank wilt gebruiken. De tafel is volledig naar wens in te stellen en voorzien van ventilatiegaten waardoor uw laptop goed kan ventileren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw tablet of telefoon op de tafel te plaatsen. Het is een duurzame keuze, gemaakt van FSC® gecertificeerd bamboe. De uitstraling is luxe en elegant en het product is zeer slijtvast. Kortom, de Budu laptoptafel is multifunctioneel en van hoge kwaliteit. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
  • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Beddenreus Melior Vouwbed

foto van een Beddenreus Melior Vouwbed
7.6Expert Score
Handig vouwbed voor logees en kleine ruimtes.

De Melior is een handig en ruimtebesparend vouwbed dat wordt geleverd inclusief matras en bedbodem. Het bed is gemakkelijk uitklapbaar en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een gewicht tot 100 kilogram. Het grootste voordeel van dit product is de hoeveelheid ruimte die het je bespaart wanneer je geen logé hebt, doordat het ingeklapt kan worden opgeborgen. De service van gratis thuisbezorging en 2 jaar fabrieksgarantie biedt hierbij extra zekerheid. .

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Redelijk in kwaliteit
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Beter Bed Vouwbed

foto van een Beter Bed Vouwbed
6.7Expert Score
Handig opklapbaar éénpersoons bed van goede kwaliteit.

Het Olsen vouwbed van Beter Bed is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een handig, comfortabel en compact logeerbed. Het bed is inclusief bodem en matras, wat het extra handig maakt voor die onverwachte logeergasten. Het metalen frame is niet zichtbaar wanneer het bed is uitgeklapt en het neemt slechts een ruimte van 47 cm in beslag wanneer het is opgeklapt. Het bed is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. De gratis thuisbezorging en 2 jaar fabrieksgarantie zijn mooie extra’s die bij dit product horen. Al met al, een geweldige aankoop voor wie praktisch en stijlvol wil zijn. .

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Matige kwaliteit door keuze materiaal
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart