Houten Buitenkeuken kopen? De 5 beste Houten Buitenkeukens van 2023

Houten buitenkeukens zijn esthetisch aantrekkelijk en kunnen worden aangepast aan de persoonlijke smaak en stijl van de eigenaar. Hout is ook een natuurlijk materiaal, levend en ademend, en voegt warmte en karakter toe aan de tuin. Verder zijn houten buitenkeukens doorgaans duurzamer dan hun tegenhangers van metaal of steen.

Welke soorten hout zijn het best geschikt voor een buitenkeuken?

Harde houtsoorten zoals eiken, esdoorn of beuken zijn de beste keuze omdat ze sterk en duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen. Het is ook belangrijk om te zorgen dat het gebruikte hout goed is behandeld tegen vocht en insecten.

Wat zijn enkele belangrijke ontwerpprincipes die moeten worden toegepast bij het bouwen van een houten buitenkeuken?

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte en vorm van de tuin en om de keuken te integreren in de rest van de buitenruimte. Er moet ook worden nagedacht over de functionaliteit van de ruimte, de benodigde apparatuur en de stroom- en watervoorziening. Tot slot kunnen slimme opslag en werkruimte, zoals schappen en kasten, helpen bij het maximaliseren van de efficiëntie en bruikbaarheid van de keuken.

Hoe worden houten buitenkeukens onderhouden om hun duurzaamheid te waarborgen?

Houten buitenkeukens moeten regelmatig worden geolied en behandeld om ze te beschermen tegen weersomstandigheden en insecten. Dit kan gedaan worden met speciale producten, zoals vernissen of beitsen. Bedek de keuken wanneer deze niet in gebruik is, om te beschermen tegen vocht van buitenaf. Of misschien ben je op zoek naar een Houten-Schommelstoel.

Welke soorten BBQ’s passen bij een houten buitenkeuken?

Bij een houten buitenkeuken passen voornamelijk houtskool- of gas BBQ’s. Bepaalde houtsoorten kunnen ook worden gebruikt om het vuur te branden en smaak te geven aan het voedsel.

Welke accessoires zijn nodig om een houten buitenkeuken volledig functioneel te maken?

Om u volledige functionaliteit te bieden, heeft u waarschijnlijk een aantal accessoires nodig, zoals een werkblad of een aanrecht van graniet of roestvrij staal, een koelkast en opslagruimte voor voedsel en keukengerei. Verder kan verlichting en goede ventilatie de functionaliteit van de buitenkeuken verbeteren.

De 5 beste houten buitenkeuken

1

Buitenkeuken Schroef BBQ

foto van een Buitenkeuken Schroef BBQ
9.4Expert Score
Eenvoudige houten ombouw voor je eigen barbecue-ervaring.

De Douglas buitenkeuken van Tije’s timmerfabriek is een prachtig, duurzaam en maatwerkproduct gemaakt van hoge kwaliteit Douglas hout. De natuurlijke duurzaamheid en sterkte van het hout maken het een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren. Bovendien ziet het er ook nog eens mooier uit dan geïmpregneerd hout en heeft het een esthetische uitstraling. De maten zijn met 220x60x90 en een vak van 108 cm erg praktisch en bieden voldoende opbergruimte. Je kunt deze buitenkeuken ook volledig op maat laten maken en zelf behandelen voor een bijpassende uitstraling in je tuin. Kortom, een zeer duurzame en prachtige buitenkeuken die zijn geld zeker waard is. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

The Big Chef

foto van een The Big Chef
8.5Expert Score
Robuuste, stijlvolle betonnen plaat voor buitenkeukens.

De buitenkeuken The Big Chef is een prachtige en functionele keuken die is gemaakt van staal, beton en hout. Het zwarte stalen kokerframe en de douglashouten bekleding geven de keuken een mooie uitstraling die perfect past bij de buitenomgeving. De zwenkwielen maken het gemakkelijk om de keuken te verplaatsen en de 6 opslagruimtes bieden voldoende ruimte voor houtskool, grills, accessoires of voorraad. Het stalen frame is voorzien van een dubbelelaagse poedercoating die het gehele jaar buiten kan staan zonder problemen. De keuken wordt geleverd inclusief Auplex Kamado en gemonteerd afgeleverd. Kortom, als je op zoek bent naar een mooie en functionele buitenkeuken met veel opbergruimte, dan is The Big Chef zeker een goede keuze. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Buitenkeukendealnl Buitenkeuken Montreal

foto van een Buitenkeukendealnl Buitenkeuken Montreal
7.8Expert Score
Luxueuze buitenkeuken met koelkast en gasstel, perfect voor thuisfeestjes.

De buitenkeukens van Buitenkeukendeal. nl zijn een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een eigentijds en hoogwaardig product. De keukens worden geleverd op robuuste wielen en zijn voorzien van een koelkast, gaskookplaat met wokbrander, keramische tegels en een wasbak met kraan in een prachtige naturel omlijsting. De 4 deuren zijn afgemonteerd met kruishengen wat de keukens een robuuste uitstraling geeft. Al met al is de Buitenkeukendeal. nl een geweldig product voor de liefhebbers van buiten koken. .

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Redelijke kwaliteit
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Buitenkeukendealnl Buitenkeuken Florida

foto van een Buitenkeukendealnl Buitenkeuken Florida
7Expert Score
Luxe, ruime buitenkeuken met vele extra's van hoogwaardige materialen.

De buitenkeukens van Buitenkeukendeal. nl zijn van hoge kwaliteit en worden standaard gemonteerd geleverd op robuuste wielen. Dit zorgt ervoor dat u zelf niet aan de slag hoeft te gaan met gereedschap en de keuken makkelijk kunt verplaatsen. De afmeting van de keuken is 120 x 65 x 92 cm en er is 1 koelkast van 68 liter aanwezig. Het blad bestaat uit 1 keramische tegel en de deuren zijn afgemonteerd met kruishengen. Let wel op dat er geen wasbak en kraan aanwezig is. De omlijsting is naturel. Over het algemeen lijkt het een goede keuze voor wie op zoek is naar een strakke en eigentijdse buitenkeuken van hoge kwaliteit. .

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Redelijk van kwaliteit
  • Snelle levering
5

Kinderbuitenkeuken van hout

foto van een Kinderbuitenkeuken van hout
7Expert Score
Multifunctionele, prachtige houten buitenkeuken voor veel speelplezier.

Deze Kinderbuitenkeuken van hout is een leuke en educatieve toevoeging aan elke tuin met kinderen vanaf 3 jaar oud. De grote wasbak en opbergvakken bieden veel mogelijkheden om te experimenteren met verschillende materialen en het hout is behandeld met een veilige glazuur. Het formaat van de keuken is geschikt voor vrijwel elke buitenruimte en kan worden gecombineerd met andere speelmogelijkheden. Overall, een leuke en creatieve manier voor kinderen om te spelen en leren in de buitenlucht. .

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Matige kwaliteit door keuze materiaal
  • Matige gebruiksvriendelijk

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart