Glijbaan Little Tikes kopen? De 5 beste Glijbaan Little Tikess van 2023

Little Tikes is een bedrijf dat in 1969 in Ohio werd opgericht en begon als een fabrikant van plastic speelgoed voor peuters. Ze produceerden hun eerste plastic glijbaan in 1970 en hebben sindsdien een breed scala aan glijbanen geproduceerd voor verschillende leeftijdsgroepen.

Welke soorten glijbanen heeft Little Tikes geproduceerd?

Little Tikes heeft een groot aantal verschillende glijbanen geproduceerd, waaronder peuterglijbanen, glijbanen voor kleuters, klimtoestellen met glijbanen, waterglijbanen en opblaasbare glijbanen.

Welke materialen worden gebruikt om Little Tikes glijbanen te maken?

Little Tikes maakt voornamelijk gebruik van duurzaam, UV-bestendig plastic om hun glijbanen te maken. Dit plastic is stevig genoeg om lang mee te gaan en bestand tegen de elementen. Andere materialen die Little Tikes gebruikt, zijn onder meer metaal en stof voor bepaalde onderdelen van hun klimtoestellen.

Wat zijn enkele veiligheidsvoorschriften voor het gebruik van Little Tikes glijbanen?

Zorg ervoor dat de glijbaan op een vlakke ondergrond staat, weg van andere speeltoestellen, en vastgezet is aan het grondanker. Kinderen moeten worden aangemoedigd om rustig te spelen en te wachten tot de volgende persoon de glijbaan verlaat voordat ze erin klimmen. Het is ook belangrijk om te zorgen voor toezicht van een volwassene terwijl kinderen spelen. Of misschien ben je op zoek naar een Nerf-Gun.

Wat zijn enkele alternatieven voor Little Tikes glijbanen?

Enkele alternatieven voor Little Tikes glijbanen zijn onder andere glijbanen van andere fabrikanten, houten speelhuisjes met glijbanen en opblaasbare zwembadglijbanen.

Welke gemiddelde prijs kunnen consumenten verwachten voor Little Tikes glijbanen?

De prijs van Little Tikes glijbanen varieert afhankelijk van de grootte en het ontwerp van de glijbaan. Peuterglijbanen kunnen bijvoorbeeld verkrijgbaar zijn vanaf ongeveer € 40 en grotere glijbanen voor oudere kinderen kunnen variëren van € 100 tot € 300 of meer.

De 5 beste glijbaan little tikes

1

Little Tikes Reuze

foto van een Little Tikes Reuze
9.3Expert Score
Leuke en veilige buitenactiviteit voor kinderen.

De Little Tikes Reuze Glijbaan Evergreen is een geweldig product om kinderen te vermaken. De glijbaan is stevig en heeft een lange glijstrook wat zorgt voor eindeloos speelplezier. De extra brede treden en de wijde basis zorgen ervoor dat het klimmen veilig verloopt. Het opzetten en opbergen van deze glijbaan is eenvoudig, waardoor het een handig product is voor iedereen met kinderen. Al met al is de glijbaan een fantastisch product dat kinderen urenlang plezier zal bezorgen. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
2

Little Tikes GoGreen

foto van een Little Tikes GoGreen
8.4Expert Score
Stevige en kleurrijke glijbaan voor kinderen met milieuvriendelijke accenten.

De Little Tikes Go Green Glijbaan is een geweldig product voor jonge kinderen. Het is zeer stevig en veilig, het klimmen is gemakkelijk en de glijbaan zelf is lang genoeg voor een leuke ervaring. De groene kleur is ook een mooie toevoeging aan elke tuin of speelkamer. Het feit dat het inklapbaar is voor opslag is ook een groot pluspunt voor diegenen die ruimte willen besparen wanneer het niet in gebruik is. Al met al zou ik dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een leuke en veilige glijbaan voor jonge kinderen. .

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Little Tikes Junior

foto van een Little Tikes Junior
8.2Expert Score
Leuk en veilig speeltoestel voor jonge kinderen.

De Little Tikes Junior Activity Gym Groen is een geweldig product voor peuters van 1 tot 5 jaar oud. Het speeltoestel bestaat uit verschillende kruipgaten, een klimwand, een klimplatform en een glijbaan, waardoor kinderen heerlijk kunnen spelen en hun fysieke vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het is een duurzaam product, gemaakt van sterk kunststof en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is ook eenvoudig schoon te maken en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit speeltoestel altijd onder toezicht van een volwassene moet worden gebruikt. Over het algemeen is de Little Tikes Junior Activity Gym Groen een geweldige investering voor de ontwikkeling en het plezier van peuters. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Little Tikes Grote

foto van een Little Tikes Grote
7.8Expert Score
Veilige en leuke roze glijbaan voor jonge kinderen.

De Little Tikes Grote Glijbaan Roze is een geweldige aankoop voor ouders met kleine kinderen. De glijbaan heeft een zachte helling en gemakkelijk te beklimmen treden, waardoor het veilig en gemakkelijk is voor kleine kinderen om te spelen. De brede basis met vergrendeling zorgt voor extra stabiliteit, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele omvallen. De glijbaan is gemakkelijk te monteren en kan worden ingeklapt voor eenvoudig opbergen. Let op dat de glijbaan moet worden geplaatst op een zachte ondergrond. Over het algemeen is dit een geweldig product dat veel plezier en avontuur zal bieden voor de kleintjes. .

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Redelijk van kwaliteit
  • Gewicht
5

Little Tikes Hide

foto van een Little Tikes Hide
6.8Expert Score
Leuk speeltoestel voor jonge kinderen.

De Little Tikes Hide & Seek Climber is een fantastisch speeltuig voor kleuters. Het is uitgerust met een klimwand en een tunnel, wat kinderen de mogelijkheid geeft om verschillende avonturen te beleven. De zachte helling van de glijbaan zorgt voor een zachte landing en de geheime schuilplaats onder het platform biedt extra verrassingen. De platformen zijn breed en multi-level, wat betekent dat kleintjes gemakkelijk kunnen klimmen naar de top van de glijbaan. Dit speelgoed is ideaal om kinderen te helpen bouwen aan hun coördinatie en balans. Het is belangrijk om te weten dat het toestel ontworpen is voor maximaal 3 kinderen en een maximaal gewicht van 25 kg per kind. Over het algemeen is de Little Tikes Hide & Seek Climber een geweldig speeltuig voor kleuters. .

Goede punt(en)
  • Matige levensduur
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Snelle levering

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart