Dumbellset 30 Kg kopen? De 5 beste Dumbellset 30 Kgs van 2023

De gemiddelde prijs voor een dumbellset van 30 kg hangt af van het merk, de kwaliteit en waar je hem koopt. Over het algemeen kun je echter verwachten om tussen de 50 en 150 euro uit te geven.

Wat zijn de afmetingen van een dumbellset van 30 kg?

De afmetingen van een dumbellset van 30 kg variëren afhankelijk van het merk en de vormgeving. Over het algemeen heb je echter een set die ongeveer 50-60 cm lang is met een diameter van 15-20 cm voor de schijven.

Wat is de gebruikelijke kwaliteit van een dumbellset van 30 kg?

De gebruikelijke kwaliteit van een dumbellset van 30 kg hangt af van het merk en de prijs. Over het algemeen is een set van 30 kg van goede kwaliteit als hij is gemaakt van duurzame materialen en goed afgewerkt is. Afhankelijk van het merk kun je verwachten dat de schijven gemaakt zijn van gietijzer of rubber, terwijl de bar vaak gemaakt is van staal of verchroomd staal.

Hoeveel gewichtsschijven bevat een dumbellset van 30 kg en wat is hun gewicht?

Een dumbellset van 30 kg bestaat uit meestal vier gewichtsschijven van gelijke grootte, waardoor elke zijde van de dumbell 7,5 kg aan gewicht heeft. Houd er rekening mee dat sommige sets kunnen worden geleverd met een set extra gewichten of verstelbare gewichten waarmee je het gewicht van je set kunt variëren. Of misschien ben je op zoek naar een Diamantvijl.

Wat zijn de verschillende oefeningen die kunnen worden uitgevoerd met een dumbellset van 30 kg?

Er zijn veel verschillende oefeningen die je kunt doen met een dumbellset van 30 kg. Enkele voorbeelden zijn bicep curls, tricep extensions, shoulder press, chest press, lunges en goblet squats. Er zijn ook veel verschillende variaties van elke oefening die je kunt proberen, dus je kunt je training altijd variëren.

Hoe past een dumbellset van 30 kg in een trainingsroutine?

Een dumbellset van 30 kg is een geweldig hulpmiddel voor krachttraining thuis. Het is een lichtgewicht set, dus kan je veel oefeningen doen om verschillende spiergroepen te versterken. Als je net begint met trainen kun je beginnen met lage gewichten en het langzaam verhogen. Houd je aan een regelmatig schema met voldoende rustdagen tussen trainingen. Overleg ook altijd met een fitnessdeskundige als je vragen hebt of twijfelt.

De 5 beste dumbellset 30 kg

1

ScSPORTS Halterset 35

foto van een ScSPORTS Halterset 35
9.2Expert Score
Complete set, goede kwaliteit, geschikt voor krachttraining thuis.

Het gebruik van kunststof buitenkant op de halterschijven zorgt ervoor dat ze minder snel krassen en andere beschadigingen op de vloer veroorzaken en bovendien stiller zijn dan gietijzeren halterschijven. De schijven zijn gevuld met een sterk gecomprimeerd cementmengsel dat volledig door de kunststof buitenlaag wordt afgesloten. .

Goede punt(en)
  • Hoge kwaliteit
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

RS Sports Dumbellset

foto van een RS Sports Dumbellset
8.7Expert Score
Betaalbare dumbbellset, perfect voor thuisfitness en beginner.

De Dumbellset RS 2×15 kg is een veelzijdige en duurzame set die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde sporters. De verchroomde dumbellstang heeft een prettige grip en de halterplaten hebben een diameter van 30 mm. Doordat dumbells gemakkelijk te verplaatsen zijn, is dit product ideaal voor thuisgebruik. Beginners kunnen het beste starten met een gewicht van 2 kg per dumbell, terwijl mannen kunnen beginnen met 2-5 kg. Al met al is de Dumbellset RS 2×15 kg een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en duurzame set van halters. .

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Snelle levering
3

Sens Design halterset

foto van een Sens Design halterset
8.3Expert Score
Zware, duurzame en veelzijdige halterset voor krachttraining thuis.

De Sens Design halterset is een ideale set voor mensen die graag thuis willen sporten. De halters zijn veilig in gebruik en beschikken over veiligheidssluitingen zodat de gewichten stevig vast blijven zitten en niet wegrollen. De halters zijn ruimtebesparend op te bergen en de gewichten zijn bekleed met kunststof om je vloer te beschermen. De schuimbedekte handgrepen zorgen voor een stevige en comfortabele grip. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
  • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

ScSPORTS Halterset 80

foto van een ScSPORTS Halterset 80
7.2Expert Score
Veelzijdige, duurzame en gemakkelijk te gebruiken halterset.

De set bevat meerdere halterstangen en -schijven waardoor je makkelijk kunt afwisselen in intensiteit. De set wordt geleverd in meerdere pakketten vanwege de grootte. De maximaal belastbaarheid varieert per stang en schijf. .

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Snelle levering
5

Tunturi Gewichten Gietijzer

foto van een Tunturi Gewichten Gietijzer
6.6Expert Score
Deze halterset geeft een complete work-out in huis.

Met de verschillende halterschijven kun je het gewicht aanpassen aan je persoonlijke behoefte en niveau, waardoor deze halterset geschikt is voor zowel beginners als ervaren sporters. De antislip handgreep en de schroefsluiters zorgen voor veilig en stevig gebruik. Het feit dat deze set gemakkelijk op te bergen is, maakt het een handig accessoire voor thuis of in de sportschool. .

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Matige kwaliteit
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart