Tafeltennistafel Inklapbaar kopen? De 5 beste Tafeltennistafel Inklapbaars van 2023

Een tafeltennistafel inklapbaar is een tafeltennistafel die kan worden ingeklapt voor eenvoudige opslag en transport. Het is een populaire keuze voor thuisgebruik, omdat het de gebruiker kan helpen de ruimte te maximaliseren wanneer de tafel niet in gebruik is.

Waarvoor wordt een tafeltennistafel inklapbaar meestal gebruikt?

Een tafeltennistafel inklapbaar wordt voornamelijk gebruikt voor recreatie en entertainment thuis. Het is een geweldige manier om de tijd door te brengen met vrienden en familie, en het kan ook helpen om de kinderen actief te houden.

Hoe groot is een standaard tafeltennistafel inklapbaar?

Een standaard tafeltennistafel inklapbaar heeft afmetingen van 274 cm x 152,5 cm en een hoogte van 76 cm.

Hoeveel weegt een gemiddelde inklapbare tafeltennistafel?

Het gewicht van gemiddelde inklapbare tafeltennistafel varieert per model maar ligt meestal tussen de 50-100 kilogram. Het gewicht is afhankelijk van het materiaal en de grootte van de tafeltennistafel. Of misschien ben je op zoek naar een Rolschaatsen-Wit.

Welke functies moet ik overwegen bij het kiezen van een inklapbare tafeltennistafel voor thuisgebruik?

Bij het kiezen van een inklapbare tafeltennistafel voor thuisgebruik, zijn enkele van de belangrijkste functies om te overwegen: de grootte van de tafel, het gewicht van de tafel, de draagbaarheid, de dikte van het speeloppervlak, de stabiliteit, de veiligheid en het prijskaartje.

Welk verschil is er tussen indoor en outdoor tafeltennistafels?

Een indoor tafeltennistafel is gemaakt van houten materialen en is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Een outdoor tafeltennistafel is daarentegen ontworpen voor gebruik buiten, gemaakt van materialen die beter bestand zijn tegen de elementen en het weer. Outdoor tafeltennistafels hebben meestal ook een UV-bestendige afwerking. Waar kan ik een tafeltennistafel inklapbaar kopen en hoeveel kan ik verwachten te betalen? Een tafeltennistafel inklapbaar is verkrijgbaar bij veel sportwinkels, speciaalzaken in huishoudelijke apparaten, grote winkelketens en online winkels. De prijs van een inklapbare tafeltennistafel varieert van ongeveer €100 tot €1000, afhankelijk van merk, materiaal, grootte en functies.

De 5 beste tafeltennistafel inklapbaar

1

Sponeta S143e Tafeltennistafel

foto van een Sponeta S143e Tafeltennistafel
9.1Expert Score
Robuuste tafeltennistafel met 10 jaar garantie, ideaal voor buiten.

De Sponeta S1-43e tafeltennistafel is een geweldige optie voor beginnende spelers die op zoek zijn naar een outdoor tafeltennistafel. Het handige aan deze tafel is dat het net niet verder loopt als de tafel zelf, waardoor het erg veilig is voor kinderen en volwassenen die in de buurt lopen. De tafel is inklapbaar en verrijdbaar, waardoor hij makkelijk op te bergen is en op elke locatie kan worden gebruikt. De tafel wordt geleverd met een tafeltennisnet en twee houders voor tafeltennisbatjes en balletjes. De tafel is weersbestendig en heeft 10 jaar garantie. Ook is dit product veilig voor gebruik, gezien het officiële Europese veiligheidskeurmerk. .

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Gaat relatief lang mee
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Sponeta S143i Tafeltennistafel

foto van een Sponeta S143i Tafeltennistafel
8.8Expert Score
Hoge kwaliteit inklapbare indoor tafeltennistafel met zelftrainer.

De tafel is inklapbaar en verrijdbaar, wat het gemakkelijk maakt om op te bergen of te verplaatsen. De tafel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor tafeltennistafels, dus het kwaliteit en de veiligheid zijn van hoog niveau. Sponeta is een gerenommeerde fabrikant van tafeltennistafels en deze tafeltennistafel is een fantastisch product dat uuren plezier garandeert voor alle leeftijden. Met de 100% tevredenheidsgarantie en 3 jaar fabrieksgarantie kunt u met vertrouwen uw aankoop doen. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Sponeta S387e Tafeltennistafel

foto van een Sponeta S387e Tafeltennistafel
8.3Expert Score
Inklapbare tafeltennistafel, geschikt voor buiten, stevig en duurzaam.

De Sponeta S3-87e tafeltennistafel is een fantastische tafel die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde spelers. Het is makkelijk op te bergen en door de transportwielen is het eenvoudig te verplaatsen naar waar je maar wilt. Een extra pluspunt is dat het net niet verder loopt dan de tafel zelf, waardoor er minder kans is op stoten tijdens het spelen. Het wordt ook geleverd met een tafeltennisnet en twee handige houders voor je batjes en balletjes. Bovendien heeft de tafel 10 jaar garantie en voldoet het aan een Europese veiligheidsnorm voor tafeltennistafels, dus het kwaliteit en veiligheidsaspect zijn van een hoog niveau. Kortom, een geweldige keuze voor iedereen die van tafeltennis houdt. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Tafeltennistafel hoes voor

foto van een Tafeltennistafel hoes voor
7Expert Score
Beschermende grijze hoes voor ingeklapte tafeltennistafel met ritsen.

De Heemskerk afdekhoes is een handig accessoire voor iedereen die een inklapbare outdoor tafeltennistafel bezit. De transparante hoes van polythyleen is gemakkelijk over de tafel te plaatsen dankzij de twee ritsen aan de zijkanten. Bovendien heeft de afdekhoes een passende afmeting van 150 cm hoog en 55 cm breed bovenaan en 80 cm breed onderaan. Dit zorgt ervoor dat de afdekhoes stevig over de tafel past. Al met al is de Heemskerk afdekhoes een praktische en betaalbare manier om je tafeltennistafel te beschermen tegen weersinvloeden en vuil. .

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Redelijk in kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
5

Sponeta S380e Tafeltennistafel

foto van een Sponeta S380e Tafeltennistafel

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart