Goedkope Laserprinter kopen? De 5 beste Goedkope Laserprinters van 2023

In tegenstelling tot een inkjetprinter, werkt een laserprinter door middel van een laser om een afbeelding op de pagina te creëren. Het proces begint met het laden van de tonercartridge, wanneer een elektronisch signaal ervoor zorgt dat tonerdeeltjes op een ronde drum worden afgezet. Vervolgens gebruikt de printer een laser om de afbeelding op de drum te creëren, waarbij de toner vasthecht aan de delen van de drum die zijn belicht. Tenslotte wordt het papier door de printer geleid en kleeft de toner zich aan het papier.

Wat zijn de voordelen van een laserprinter ten opzichte van andere soorten printers?

Laserprinters zijn over het algemeen goedkoper om te gebruiken dan inkjetprinters, omdat ze minder worden gebruikt. Ze zijn ook sneller en kunnen grote volumes afhandelen met minder uitval of verstoppingen. Ten slotte zijn de afdrukken die door laserprinters worden geproduceerd over het algemeen scherper en gedetailleerder dan die van inkjetprinters.

Wat is de gemiddelde afdrukkwaliteit van een goedkope laserprinter?

De afdrukkwaliteit van een goedkope laserprinter varieert afhankelijk van het merk en model, maar over het algemeen zijn de afdrukken goed leesbaar en scherp, met redelijke kleur reproductie. De afdrukkwaliteit kan echter worden beïnvloed door de resolutie van de printer en de kwaliteit van het papier dat wordt gebruikt.

Wat is de gemiddelde initiële investering en operationele kosten van een goedkope laserprinter ten opzichte van andere soorten printers?

De initiële kosten van een goedkope laserprinter kunnen variëren van ongeveer € 50 tot € 150, afhankelijk van het merk en model. Hoewel de operationele kosten van een laserprinter hoger zijn dan die van een inkjetprinter, zijn deze kosten lager dan die van een kleuren laserprinter. Dit komt omdat de tonercartridges langer meegaan dan inkjet-cartridges en over het algemeen minder vaak hoeven te worden vervangen. Of misschien ben je op zoek naar een Move-Skeelers.

Wat zijn enkele van de beste merken voor goedkope laserprinters en welke functies bieden ze?

Enkele van de beste merken voor goedkope laserprinters zijn Brother, HP, Canon, Samsung en Dell. Deze merken bieden betaalbare printers met functies zoals draadloos afdrukken, dubbelzijdig afdrukken, netwerkconnectiviteit en hoge afdruksnelheden.

De 5 beste goedkope laserprinter

1

Brother HLL2350DW Laserprinter

foto van een Brother HLL2350DW Laserprinter
9.3Expert Score
Snel, efficiënt en betaalbaar, goedkope laserprinter voor thuisgebruik.

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is een ideale printer voor thuis of kleine kantoren vanwege het compacte design, de hoge printsnelheid en het lage geluidsniveau. De printer heeft een grote papierlade wat ervoor zorgt dat je niet steeds papier hoeft aan te vullen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en het stevig ontwerp zorgt ervoor dat de printer lang mee gaat, zelfs bij intensief gebruik. Al met al is dit een goede keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare, snelle en stille laserprinter. .

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Lange levensduur
  • Enorm gebruiksvriendelijk
2

HP LaserJet M110we

foto van een HP LaserJet M110we
8.6Expert Score
Snel, betrouwbare printer voor thuis of klein kantoor.

De HP LaserJet M110we Laserprinter is een slimme, efficiënte printer die perfect is voor individueel gebruik. De printer is de kleinste in zijn klasse en heeft een snelle printsnelheid van 21/20 ppm. Het HP+ systeem zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft en kan printen, en het Dynamische beveiligingssysteem weigert cartridges die geen originele HP-chip hebben. Het interne systeem van de printer werkt met vacuüm en daarom moeten de meegeleverde setup cartridges na een klein aantal prints vervangen worden. Als je je aanmeldt voor HP Instant Ink, krijg je toner, bezorging en recycling vanaf slechts € 1,99 per maand. Over het algemeen is dit een uitstekende printer met veel handige functies en opties, maar hij is vooral geschikt voor individueel gebruik. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Hoogste kwaliteit
  • Snelle levering
3

Brother HL1110 Laserprinter

foto van een Brother HL1110 Laserprinter
8.2Expert Score
Snelle en efficiënte zwart-wit laserprinter voor thuisgebruik.

De Brother HL-1110 is een uitstekende keuze als het gaat om een compacte en stijlvolle laserprinter die fantastische zwart-wit afdrukken van hoge kwaliteit produceert. De printer is ideaal voor gebruik op plaatsen waar de ruimte beperkt is en zorgt voor hoge afdruksnelheden van 20 pagina’s per minuut. De printer is voorzien van een papierinvoer voor 150 vel en is eenvoudig te onderhouden dankzij de makkelijk te vervangen tonercartridges. De printresolutie van 2400 x 600 dpi zorgt voor heldere en scherpe prints. De Brother HL-1110 printer wordt geleverd met 1 jaar garantie en is een geweldige keuze voor thuisgebruikers en kleine kantoren. .

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Redelijke kwaliteit
  • Redelijk snelle levering
4

Brother MFCL2710DW AllinOne

foto van een Brother MFCL2710DW AllinOne
7.6Expert Score
Snelle en betrouwbare laserprinter voor thuis- of kantoorgebruik.

De Brother MFC-L2710DW is een uitstekende all-in-one printer die geschikt is voor drukke huishoudens en kleine kantoren. Met de draadloze verbinding maakt deze printer het mogelijk om te printen vanaf verschillende apparaten en de ADF (Automatic Document Feeder) maakt het mogelijk om eenvoudig documenten te scannen en te kopiëren van meerdere pagina’s. Daarnaast heeft de printer een goede afdruksnelheid van 30 ppm en is hij netwerkklaar. Een usb printerkabel wordt niet standaard meegeleverd, maar verder levert deze printer de benodigde handleiding en software. Overall gezien is dit een goede keuze voor een multifunctionele printer. .

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Redelijk van kwaliteit
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

HP Color LaserJet

foto van een HP Color LaserJet
6.9Expert Score
Snel, efficiënt en kwalitatief hoogwaardige kleurenprints.

De HP Color LaserJet Pro M479dw is een multifunctionele printer die ideaal is voor kantoorgebruik. Het apparaat kan snel en efficiënt dubbelzijdig afdrukken, kopiëren en scannen, met printsnelheden tot 27 pagina’s per minuut. Een belangrijk kenmerk van deze printer is de beveiliging: de dynamische beveiligingsmaatregelen en firmware-updates voorkomen dat cartridges met een niet-originele HP-chip worden gebruikt. De beste beveiliging in zijn klasse beschermt tegen aanvallen en vertrouwelijke informatie blijft veilig door met een pincode te printen. Het eenvoudige 10,9 cm kleurentouchscreen maakt het beheren van de apparaatinstellingen gemakkelijk en duurzaamheid wordt gewaardeerd door originele HP-tonercartridges, papierbesparingsinstellingen en energiebesparende technologieën. Overall, de HP Color LaserJet Pro M479dw is een krachtige en veilige keuze voor kantooromgevingen. .

Goede punt(en)
  • Matige levensduur
  • Matige kwaliteit door keuze materiaal
  • Matige prijs kwaliteit verhouding

      gereedschap-advies.nl
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart